Realtid > Ekonomi

Thursday, 18 July, 04:27

Realtid - 10 jul 19 kl. 15:22

Deloitte stäms på 25 miljoner kronorSverigechefen för ett danskt bolag i byggbranschen lyckades obemärkt förskingra miljoner kronor under flera års tid. Deloitte och en av dess revisorer stäms nu på skadestånd om drygt 25 miljoner kronor jämte ränta på grund av oaktsam revision..
Läs mer på Realtid

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Deloitte, stämspå 25 miljoner kronor
Dagensanalys.se - 02 okt 18 kl. 19:58

OutSystems utökar samarbetet med Deloitte i Sverige

Low code utvecklaren OutSystems utvidgar sitt samarbete med Deloitte i Sverige och Deloitte har återvänder som global sponsor till OutSystems NextStep-konferenser under hösten. OutSystems och Deloitte Portugal har levererat exceptionella IT-lösningar ihop sedan 2010 och de blev officiellt allianspartner 2016. Deloitte Portugal har idag 80 OutSystems-certifierade yrkesverksamma konsulter och tillsammans har de två företagen skapat lösningar för regeringar, detaljhandeln, livsmedels-, försäkrings-, transport- och logistikbranschen.

Dagensanalys.se - 18 aug 17 kl. 13:31

Deloitte köper Acne

Nu står det klart att redovisnings- och konsultbolaget Deloitte köper upp byrån Acne. Målet är att stärka företagets utbud av kreativa och digitala tjänster. I samband med köpet meddelar Deloitte även att de kommer dubbla antalet anställda i Västeuropa för att stärka sin marknadsposition i regionen.

SmålandsPosten - 17 dec 14 kl. 06:09

Nu finns Deloitte mitt i smeten

Blomsteruppsättningarna var så många att det knappt gick att ta sig fram genom receptionen när Deloitte i Växjö bjöd på flyttkalas. Revisionsbyrån har lämnat sina gamla lokaler på Södra Järnvägsgatan och finns nu på Kungsgatan.
– Vi låg tidigare lite offside och nu ville vi in i smeten i stan där det händer mer.

ÖstersundsPosten - 22 aug 13 kl. 06:05

Jens Edlund slutar på Deloitte

Ekonomikonsulten i det ifrågasatta Peak-projektet, Jens Edlund, lämnar Deloitte och avslutar sitt partnerskap med revisionsföretaget. Samtidigt har Deloitte avslutat en egen internutredning om turerna i Peak-projektet..

Helsingborgs Dagblad - 28 jun 17 kl. 15:22

Allra anmäler revisionsbyrån Deloitte

Skandalbolaget Allra anmäler revisionsbyrån Deloitte till statliga Revisorsinspektionen (RI) enligt sajten Revisionsvärlden. RI öppnar därmed ett disciplinärende kring Deloittes revision för att utreda varför Deloitte hoppade av sitt uppdrag i förtid oc.

Realtid - 17 aug 17 kl. 11:02

Deloitte köper Acne

Revisions- och konsultbolaget Deloitte köper den kreativa byrån  Acne för en hemlig summa. "Förvärvet av Acne är ett viktigt steg mot att Deloitte Digital kan erbjuda ett komplett utbud av digitala och kreativa tjänster".

YLE - 01 sep 17 kl. 13:21

Premier League-klubbarna spenderade 1,5 miljarder euro under sommaren – Deloitte: Det är hållbart

Fotbollsklubbarna i England spenderade 1,4 miljarder pund eller 1,5 miljarder euro på spelare under sommaren. Dan Jones har analyserat klubbarnas ekonomi. Han menar att årets rekordnotering förmodligen slås nästa sommar igen, då för sjunde gången i rad, eftersom omsättningen ökar i rask takt.

Realtid - 24 aug 18 kl. 06:54

Deloitte: ”Ett oblygt försök till fishing expedition”

Deloitte menar att Allra i själva verket försöker att fördröja förhandlingarna i tingsrätten genom att begära ut så mycket handlingar som möjligt från Deloitte. Allra å sin sida menar att detta är viktiga handlingar och att bolaget kan inte föra sin talan utan dessa handlingar..

Realtid - 13 nov 18 kl. 11:33

Deloitte vill inte förlikas med Allra

Allra ställer sig positiv till att en medlare utses i målet mot Deloitte men revisionsbyrån säger nej till förlikning. Nu stundar huvudförhandling där bland andra Allra-vd:n Alexander Ernstberger och Deloitte-partnern Jan Palmqvist ska förhöras..

Realtid - 08 apr 19 kl. 11:40

Deloitte: “vår M&A-pipeline är stark”

Revisionsjätten Deloitte har en stark pipeline inom fusioner och förvärv – M&A – och ser fortsatt en mycket god marknad under våren och hösten. Samtidigt finns vissa tecken till avmattning globalt under 2019, uppger David Järnland, partner på Deloitte, till Realtid..

Realtid - 04 apr 11 kl. 11:32

Deloitte får mångmiljonersättning

Tre miljoner kronor. Så mycket får Deloitte tillbaka i rättegångskostnader..

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 12 timmar sedan

Fondförmögenheten i Sverige ökar

Den samlade fondförmögenheten i Sverige ökade under juni  med 152 miljarder kronor och uppgick vid utgången av juni till 4 631 miljarder. Det skriver Fondbolagens förening i en rapport. .

Realtid - 14 timmar sedan

Balder tappade drygt en halv miljard

Fastighetsbolagets resultat efter skatt var nästan 600 miljoner kronor lägre än föregående år. Samtidigt är ambitionen att fortsätta växa. Det framgår av bolagets delårsrapport.

Realtid - 15 timmar sedan

Ingen avsättning till Oktogonen under andra kvartalet

Handelsbanken gjorde inte någon reservering till Oktogonen under det andra kvartalet heller. Det framgår av bankens delårsrapport. .

Realtid - 18 timmar sedan

Swedbank sänker utdelningen

Storbanken ändrar sin utdelningspolicy från  75 till 50 procent av vinsten. Syftet anges vara att “stärka bankens kapitalposition”. Det framgår av Swedbanks delårsrapport.

Realtid - 20 timmar sedan

Handelsbanken stänger sitt kontor i Polen

Handelsbanken stänger sitt kontor i Warszawa på grund av för svag lönsamhet. Verksamheten i Polen kommer att avvecklas under 2020. .

Realtid - Igår: 15:00

Svensk Exportkredit ökade sin utlåning

Trots att den svenska ekonomin befinner sig i en avmattningsfas är exportföretagen fortsatt välmående. Det framgår av Svensk Exportkredits delårsrapport..

Realtid - Igår: 13:16

“Historisk data inte längre tillräckligt för att ta bra beslut”

Trender baserade på hur marknaden utvecklats historiskt ligger inte sällan till grund för beslut om hur svenska företag ska agera framåt. Problemet med det är att gammal data inte längre är tillräckligt för kunna ta bra beslut. Det skriver Fredrik Ohlsen, CEO på driftleverantören Basefarm..

Realtid - Igår: 10:14

Hemfosa vill växa i Finland

Fastighetsbolaget Hemfosas hyresintäkter ökade med 16 procent tack vare en växande fastighetsportfölj. Samtidigt ökade resultatet efter skatt med 13 procent, där ökningen i andra kvartalet var 19 procent. Det visar bolagets delårsrapport.

Realtid - Igår: 08:23

Serneke har tecknat avtal med Cernera Fastigheter 

Serneke Bygg ska bygga ett flerbostadshus med 43 bostadsrätter i Bergdalen i Borås. Ordersumman uppgår till cirka 74 miljoner kronor..

Realtid - I förrgår: 16:38

Securitas förvärvar risk management-tillgångar i USA

Securitas dotterbolag Securitas Critical Infrastructure Services har ingått avtal om att förvärva vissa av MSM Security Services LLCs tillgångar inom området utredning och bakgrundskontroller. Köpeskillingen uppgår till cirka 102 miljoner kronor.  .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.