DI > Ekonomi

Monday, 22 July, 14:46

DI - 10 jul 19 kl. 14:58

Wall Street ser ut att öppna på plus Powells efter uttalandenUSA-terminerna tog ett ordentligt kliv uppåt efter att Fed-chefen Jerome Powells förskrivna tal publicerats. Strax innan klockan 15 hade terminen för både Dow Jones, Nasdaq och S&P 500 vänt till plus. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Street, Powells, USA, Fed, Jerome Powells, Dow Jones

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Wall, Street, serut att , öppna, plus, Powells, efter uttalanden
Affärsvärlden - 09 aug 16 kl. 15:08

Wall Street kan öppna upp

Kurserna på Wall Street väntas öppna tisdagens handel strax över nollstrecket enligt den amerikanska terminshandeln. I Europa noterades högre kurser, samtidigt som marknaderna i Asien generellt stängde på högre nivåer..

Affärsvärlden - 28 jan 16 kl. 15:12

Wall Street kan öppna upp

Terminerna indikerar en start ovanför nollstrecket när torsdagens handel drag i gång på Wall Street. Europabörserna har fallit tillbaka samtidigt som oljepriset under dagen successivt klättrat uppåt. Investerarkåren riktar i övrigt fokus mot den amerikanska rapportfloden som nu pågår för fullt..

Affärsvärlden - 22 dec 15 kl. 15:22

Wall Street ser ut att öppna upp

De amerikanska börserna väntas öppna högre på tisdagen. S&P 500-terminen var 15.14 cirka 0,4 procent över fair value och Nasdaq 100-terminen var 0,5 procent över..

DI - 12 jun 19 kl. 15:01

Wall Street ser ut att öppna i rött

USA-börserna såg på onsdagen ut att öppna med lägre index, sedan president Donald Trump på tisdagskvällen informerat om att USA inte kommer att sluta ett handelsavtal med Kina om Peking inte återgår till de villkor som förhandlades fram tidigare i år..

DI - 27 feb 19 kl. 15:02

Wall Street ser ut att öppna på minus – elektronikkedjan rusar i förhandeln

USA-börserna ser ut att inleda onsdagens handel med något lägre kursnivåer. Investerarnas blickar vändes åt mötet mellan president Donald Trump och Nordkoreas diktator Kim Jong Un, samt senare under dagen ett nytt framträdande av Fed-chefen Jerome Powell..

DI - 08 jul 19 kl. 15:17

Wall Street ser ut att öppna med en mindre nedgång

De ledande börserna i New York ser ut att inleda handelsveckan med fallande noteringar, efter en svag indexutveckling i Asien tidigare på måndagen. Fredagens amerikanska jobbrapport har dämpat marknadens förhoppningar om en räntesänkning från Fed. .

Affärsvärlden - 16 mar 11 kl. 14:16

Bostadssiffra kan sänka Wall Street

Öppningen p Wall Street ser ut att ligga runt nollstrecket med dragning nedåt. Fortsatt oro i Japan och en chocksiffra om bostadsbyggandet.

Affärsvärlden - 15 jun 15 kl. 15:06

Grekland kan sänka Wall Street

Kurserna på New York-börserna väntas inleda veckan i nedåtgående riktning. Det tycks vara helgens misslyckade Greklandsförhandlingar som färgat världens börser under dagen och Wall Street ser inte ut att bli ett undantag. På bolagsfronten är det ett par företagsaffärer som meddelats..

Affärsvärlden - 30 okt 17 kl. 14:07

Öppning nedåt väntas på Wall Street

Wall Street ser ut att börja veckan med försiktigt fallande indexnoteringar, att döma av USA-terminerna en stund före öppning..

Affärsvärlden - 18 jun 15 kl. 15:28

Wall Street kan öppna upp

Kurserna på New York-börserna väntas öppna något högre på torsdagen efter att svaga inflationssiffror sänkt dollarn och stärkt marknadens övertygelse om att Federal Reserve kommer att gå varligt fram med räntehöjningarna..

DI - 05 jun 19 kl. 15:16

Uppgångarna på Wall Street ser ut att fortsätta

De ledande amerikanska börserna ser ut att fortsätta upp när onsdagens handel startar men oväntat svaga arbetsmarknadssiffror inför öppningen suddade ut något av dagens tidigare uppgång i terminerna..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Lägre järnmalmsproduktion än väntat från gruvjätten

Gruvbolaget Vale producerade 64,1 miljoner ton under det andra kvartalet, vilket var lägre än det förväntade 74,6 miljoner ton. Det skriver Bloomberg News. .

DI - 30 minuter sedan

Huawei: Läckta dokument visar koppling till Nordkorea

Läckta dokument visar att telekomjätten Huawei har hjälpt Nordkorea med uppbyggnaden och underhållandet av landets kommersiella trådlösa nätverk.  Det rapporterar Washington Post. .

DI - 45 minuter sedan

Kreditinformationsbolag betalar minst 5,4 miljarder efter dataintrång

Kreditinformationsbolaget Equifax har gått med på att betala minst 5,4 miljarder kronor i en uppgörelse med amerikanska myndigheter efter en dataläcka där omkring 147 miljoner amerikaners personuppgifter stals. Aktien tappar 0,2 procent i förhandeln. .

DI - 1 timme sedan

Stockholmsbörsen kring nollstrecket – storbanker i botten

Stockholmsbörsen handlades svagt nedåt vid lunchtid på måndagen. Nyhetsflödet var måttligt, men efter förra veckans störtskur av rapporter kom i stället ett intensivt flöde av rekommendationsändringar..

DI - 1 timme sedan

Halliburtons resultat bättre än väntat under andra kvartalet

Oljeservicejätten Halliburton redovisar en omsättning i linje med förväntningarna under andra kvartalet, medan det justerade resultat per aktie var högre än väntat..

DI - 2 timmar sedan

Strategen: Därför ska du rata världens största marknad

Genom handelsplattformar på nätet har det blivit möjligt för privatpersoner att börja spekulera på världens största finansmarknad – valutamarknaden. Men trots möjligheten till stora vinster anser SEB:s valutastrateg Richard Falkenhäll att småsparare gör bäst i att hålla sig borta. ”Det är komplicerat och man förvånas ganska ofta”, säger han.

DI - 2 timmar sedan

Europeisk storbank överväger säga upp tusentals anställda

Den italienska storbanken Unicredit överväger att säga upp tusentals anställda samt sänka rörelsekostnader som en del av en ny strategisk plan. .

DI - 2 timmar sedan

Signaler om kommande räntesänkningar väntas från ECB

Europeiska centralbanken väntas på torsdag signalera att en räntesänkning är på väg..

DI - 3 timmar sedan

Storbanken lyfter köksbolaget – aktien ska upp 24 procent

Nobias rapport för det andra kvartalet bjöd på ett resultat som var bättre än vad Nordea hade räknat med, och för det andra halvåret räknar banken med att kökstillverkaren ska börja uppvisa stabil vinsttillväxt igen..

DI - 3 timmar sedan

Japansk miljardbaksmälla efter jätteaffär

Fredagens jätteaffär i bryggeribranschen där japanska Asahi köper Anheuser-Busch Inbevs verksamhet i Australien fick ett kyligt mottagande på Tokyobörsen. Totalt rasade Asahi 8,9 procent vilket innebär att bryggerijättens börsvärde krympte med omkring 19 miljarder kronor. Det rapporterar Bloomberg.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.