PrivataAffärer > Ekonomi

Wednesday, 17 July, 18:25

PrivataAffärer - 10 jul 19 kl. 13:35

Rapporter: Bra kvartal för KungsledenFastighetsbolaget Kungsledens hyresintäkter uppgick till 603 miljoner kronor i det andra kvartalet (596). Driftöverskottet blev 423 miljoner kronor (396) och förvaltningsresultatet uppgick till 312 miljoner (276). Efter skatt blev resultatet 428 miljoner kronor (528), vilket motsvarade 1:96 kronor per stamaktie (2:42). Nettouthyrningen har varit +10 miljoner under årets första halvår (39), efter att ha rapporterat +2 miljoner kronor i det första kvartalet (+19). ”Uthyrningsaktiviteten har varit hög i kvartalet med ett stort antal nytecknade hyresavtal /. /.
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Kungsleden, Kungsledens, Biljana Pehrsson, Paret, Moody, Bulten, Anders Nyström,  xano industri, Lennart Persson,  itab, Ulf Rostedt

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rapporter, Bra, kvartalför , Kungsleden
DI - 27 apr 11 kl. 14:15

Östling: "Ett rätt så bra kvartal"

Scanias rapport lyckades inte få aktien att stiga. Men vinsten var bättre än väntat och trots en viss lageruppbyggnad är lastbilstillverkarens vd Leif Östling ganska nöjd. "Ett rätt så bra kvartal", säger han..

Affärsvärlden - 28 mar 14 kl. 13:50

Bra kvartal för företagsaffärer

Det första kvartalet var ett bra kvartal för företagsaffärer med en ökning internationellt med 54 procent jämfört med fjolåret..

DI - 20 jul 18 kl. 18:49

Bolidens nya vd: "Vi gör ett bra kvartal"

Bolidens resultat för det andra kvartalet var i linje med marknadens förväntningar bortsett från så kallade internvinstelimineringar. "Vi gör ett bra kvartal och har stabilitet i verksamheten", säger Bolidens nya vd Mikael Staffas..

YLE - 25 jul 13 kl. 13:15

"Förvånande bra" kvartal för ABB

Industrikoncernen ABB gjorde ett bra andra kvartal 2013. Trots att ordermängden var mindre än för samma tid förra året ökade både omsättningen och vinsten. Omsättningen ökade från 9,66 till 10,22 miljarder dollar.

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Ett bra kvartal för Moelven

Under årets tredje kvartal tjänade Moelven 80 miljoner norska kronor, vilket gör detta kvartal till koncernens bästa sedan 2010..

Kristianstadsbladet - 30 jan 13 kl. 14:15

Oväntat bra kvartal för Boeing


Boeing, den amerikanska tillverkaren av flygplan, redovisar en vinst på 1:28 dollar per aktie för fjärde kvartalet 2012. Det kan jämföras med 1:32 dollar i vinst samma kvartal året före.Resultatet var dock bättre än väntat.

Kristianstadsbladet - 05 mar 14 kl. 08:12

Bra kvartal för bemanningsbranschen


Bemanningsbranschen hade sitt bästa kvartal någonsin under fjolårets tre sista månader. Omsättningen ökade med 5,4 procent jämfört med motsvarande period året innan och uppgick till 5,5 miljarder kronor.Men trots en stark spurt innebar 2013 ett lite tapp för bemanningsbranschen på grund av att årets svaga inledning.

Trelleborgs Allehanda - 05 mar 14 kl. 08:12

Bra kvartal för bemanningsbranschen


Bemanningsbranschen hade sitt bästa kvartal någonsin under fjolårets tre sista månader. Omsättningen ökade med 5,4 procent jämfört med motsvarande period året innan och uppgick till 5,5 miljarder kronor.Men trots en stark spurt innebar 2013 ett lite tapp för bemanningsbranschen på grund av att årets svaga inledning.

Helsingborgs Dagblad - 05 mar 14 kl. 08:15

Bra kvartal för bemanningsbranschen

Bemanningsbranschen hade sitt bästa kvartal någonsin under fjolårets tre sista månader. Omsättningen ökade med 5,4 procent jämfört med motsvarande period året innan och uppgick till 5,5 miljarder kronor. Men trots en stark spurt innebar 2013 ett lite tapp för bemanningsbranschen på grund av att årets svaga inledning..

Opinionen.se - 05 mar 14 kl. 08:16

Bra kvartal för bemanningsbranschen


Bemanningsbranschen hade sitt bästa kvartal någonsin under fjolårets tre sista månader. Omsättningen ökade med 5,4 procent jämfört med motsvarande period året innan och uppgick till 5,5 miljarder kronor. Men trots en stark spurt innebar 2013 ett lite tapp för bemanningsbranschen på grund av att årets svaga inledning.

Fler nyheter från PrivataAffärer

PrivataAffärer - 3 timmar sedan

På jakt efter långsiktigt hållbar överavkastning i svenska aktier

Vill du veta mer? Klicka här för att läsa mer om Danske Invest Sverige.  Svenska företag har historiskt sett gynnats av en stark hemmamarknad med politisk och finansiell stabilitet, hög grad av innovation och god tillgång till riskkapital på aktiemarknaden.

PrivataAffärer - 4 timmar sedan

SHB slopar trading-case efter svag rapport

Sandvik fick ett svalt mottagande på kvartalsrapporten på onsdagen, vilket indirekt är skälet till att bolaget inte längre är ett trading-case. Formellt är skälet att Handelsbankens föreslagna stop loss-nivå för Sandvik brutits, det vill säga aktien har sjunkit under bankens stop loss-nivå på 155 kr. Totalt har Sandviks aktie tappat i storleksordningen 10 procent på tre veckor.

PrivataAffärer - 5 timmar sedan

Här är sommarens bästa fonder

Den senaste månaden har bjudit på börsuppgångar men det är faktiskt en råvara som hjälpt till att lyfta flera fonder. Det handlar förstås om guldet som stigit rejält. Bara de senaste 30 dagarna har priset stigit nästan 5 procent.

PrivataAffärer - 6 timmar sedan

Alfa Laval nådde inte förväntningarna

Alfa Laval redovisar ett justerat ebita-resultat om 1.870 miljoner kronor för det andra kvartalet 2019. Ett genomsnitt av nio analytikerprognoser, som Infront Data sammanställt inför rapporten, var ett justerat ebita-resultat på 1.

PrivataAffärer - 6 timmar sedan

Sandviks orderingång lägre än väntat

Sandviks rörelseresultat blev 5.078 miljoner kronor i det andra kvartalet 2019. Ett genomsnitt av 18 analytikerprognoser, som Infront Data sammanställt inför rapporten, var 5.

PrivataAffärer - 9 timmar sedan

Här är onsdagens färska analyser

Pareto Securities höjer riktkursen för Castellum till 186 kr från 167 kr. Rekommendationen behåll upprepas. Det framgår av Bloomberg.

PrivataAffärer - 9 timmar sedan

Sämre resultat än väntat för Getinge

Getinges omsättning för kvartalsperioden uppgick till 6.277 miljoner kr (5.731).

PrivataAffärer - 9 timmar sedan

Investor höjde substansvärdet

Det ger en substansrabatt på 6,9 procent per den 30 juni, räknat på ett vägt genomsnitt av A- och B-aktien, jämfört med en rabatt på 10,5 procent i slutet av mars. Det justerade substansvärdet per aktie, med marknadsvärderade onoterade innehav, var 551 kr, motsvarande en rabatt om 19,1 procent. Det kan jämföras med 532 kr och 21,3 procent tre månader tidigare.

PrivataAffärer - 10 timmar sedan

SKF flaggar för sämre efterfrågan

SKF redovisar ett rörelseresultat på 2.539 miljoner kronor för andra kvartalet 2019. Ett genomsnitt av 15 analytikerprognoser, som Infront Data sammanställt inför rapporten, var ett rörelseresultat på 2.

PrivataAffärer - 10 timmar sedan

Assa Abloy något bättre än väntat

Rörelsemarginalen blev 15,9 procent, jämfört med förväntade 15,7 procent. Omsättningen i kvartalet uppgick till 23.544 miljoner kr.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.