Realtid > Ekonomi

Sunday, 21 July, 15:07

Realtid - 10 jul 19 kl. 13:11

Deutsche Bank betalade ut miljoner i fallskärmar Deutsche Bank får skarp kritik då banken betalat ut miljontals euro i fallskärmar till bankchefer under de senaste 14 månaderna samtidigt som banken ska spara nära 80 miljarder kronor genom att säga upp 18 000 anställda..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Bank

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Deutsche, Bank, betaladeut miljoner i , fallskärmar
PrivataAffärer - 30 sep 16 kl. 18:04

Deutsche Bank: Uppgörelse på gång – aktien stiger brant

En uppgörelse om böter till USA på 5,4 miljarder dollar närmar sig för Deutsche Bank, enligt anonyma källor. Det meddelar nyhetsbyrån AFP....

DI - 03 mar 17 kl. 20:33

Media: Deutsche Bank vill ta in 95 Mdr i nytt kapital

Deutsche Bank närmar sig en plan för att ta in med än 10 miljarder euro – 95 miljarder kronor, enligt källor med insyn i diskussionerna..

SvD - 17 sep 12 kl. 18:59

Feta fallskärmar i kommunala Stockholmsbolag

Chefer i Stockholms kommunala bolag behöver extra trygghet och har genomgående fallskärmar motsvarande 24 månadslöner..

SvD - 03 mar 13 kl. 18:40

Schweizare kräver lag om fallskärmar

Schweizarna visade sin ilska över höga direktörslöner och bonusar och röstade i en folkomröstning för ett lagförslag som förbjuder guldkantade fallskärmar..

Expressen - 11 apr 13 kl. 13:55

Carl Philip designar en matta - av fallskärmar

Efter bestick, porslinsskålar och pins - nu designar prins Carl Philip en matta. Materialet? Siden från fallskärmar..

Kristianstadsbladet - 02 okt 13 kl. 07:26

Riksdagen röstar om fallskärmar


När riksdagen röstar om fallskärmar för ledamöterna senare i dag ser en ovanlig allians med M, S och FP ut att få igenom att de som väljs om 2014 får behålla de generösa avgångsvillkor som gäller nu, medan nyinvalda får sämre.MP, V, C, KD och SD har drivit att de nya sämre villkoren ska gälla för alla.M, S och FP anser att det vore fel att ändra systemet för redan invalda, trots att de skulle veta vad som gäller om de ställer upp för omval..

UNT - 02 okt 13 kl. 07:26

Riksdagen röstar om fallskärmar

När riksdagen röstar om fallskärmar för ledamöterna i dag ser en ovanlig allians med M, S och FP ut att få igenom att de som väljs om 2014 får behålla de generösa avgångsvillkor som gäller nu, medan nyinvalda får sämre.(TT).

Helsingborgs Dagblad - 02 okt 13 kl. 07:28

Riksdagen röstar om fallskärmar

När riksdagen röstar om fallskärmar för ledamöterna senare i dag ser en ovanlig allians med M, S och FP ut att få igenom att de som väljs om 2014 får behålla de generösa avgångsvillkor som gäller nu, medan nyinvalda får sämre. MP, V, C, KD och SD har drivit att de nya sämre villkoren ska gälla för alla..

NT - 02 okt 13 kl. 07:26

Riksdagen röstar om fallskärmar

När riksdagen röstar om fallskärmar för ledamöterna senare i dag ser en ovanlig allians med M, S och FP ut att få igenom att de som väljs om 2014 får behålla de generösa avgångsvillkor som gäller nu, medan nyinvalda får sämre..

NSD - 02 okt 13 kl. 07:26

Riksdagen röstar om fallskärmar

När riksdagen röstar om fallskärmar för ledamöterna senare i dag ser en ovanlig allians med M, S och FP ut att få igenom att de som väljs om 2014 får behålla de generösa avgångsvillkor som gäller nu, medan nyinvalda får sämre..

Fler nyheter från Realtid

Realtid - I förrgår: 15:07

Intrum offentliggör erbjudande avseende seniora obligationer 

Intrum offentliggör ett erbjudande avseende seniora obligationer till ett sammanlagt nominellt värde om 600 miljoner euro..

Realtid - I förrgår: 13:00

“Vi har kontaktat danska Finansinspektionen”

Värdehanteringsföretaget Loomis anklagades i våras för penningtvätt. Utredningen visar på brister i förhållande till efterlevnaden av interna policys och förfaranden. “Vi vidtar nu omedelbart åtgärder i förhållande till de brister som utredningarna visat på”, säger Patrik Andersson, vd och koncernchef för Loomis, till Realtid.

Realtid - I förrgår: 10:00

Lägre resultat för Landshypotek Bank 

Banken redovisar ett lägre resultat än föregående år. Orsaken är främst att nettoresultatet av finansiella transaktioner var lägre, Det visar delårsrapporten..

Realtid - I förrgår: 08:15

Skanska säljer byggnad för nästan en halv miljard

Skanska har sålt kontorsbyggnaden Nordic Light Trio i Budapest till en sydkoreansk fastighetsfond, för cirka 431 miljoner kronor. .

Realtid - I förrgår: 16:00

Minskat resultat för Danske Bank

Danske Banks resultat för första halvåret var nästan 30 procent lägre än fjolårets. Kostnader för “utveckling och satsningar inom det regulatoriska område” anges vara orsaken. Det framgår av bankens delårsrapport.

Realtid - 18 jul 19 kl. 13:57

Länsförsäkringar Banks satsning på lokal förankring ger resultat

Länsförsäkringar Bank ökade rörelseresultatet med 8 procent jämfört med samma period föregående år. Samtidigt såg banken en tillströmning av nya kunder vilket kan förklaras med bankens lokala förankring. Det framgår av företagets delårsrapport.

Realtid - 18 jul 19 kl. 13:57

Länsförsäkringar Banks satsning på den lokala förankringen ger resultat

Länsförsäkringar Bank ökade rörelseresultatet med 8 procent jämfört med samma period föregående år. Samtidigt såg banken en tillströmning av nya kunder vilket kan förklaras med bankens lokala förankring och satsning inom det digitala området. Det framgår av företagets delårsrapport.

Realtid - 18 jul 19 kl. 11:17

Collector Bank växlar upp inom privatlån

Nischbanken Collector Bank ökar resultatet med 22 procent jämfört med förra året. Bland annat går banken privatlån mycket bättre än tidigare. Det visar bankens delårsrapport.

Realtid - 18 jul 19 kl. 09:55

Nordea brottas med lägre resultat

Nordeas intäkter backade med 13 procent jämfört med förra året och kostnaderna ökade med sex procent. Periodens resultat minskade med hela 39 procent. “Vår prestation är inte tillfredsställande” säger bankens vd  Casper von Koskull i bankens delårsrapport.

Realtid - 18 jul 19 kl. 08:00

Sagax investerar på ny marknad

Sagax har genom två separata transaktioner förvärvat sju fastigheter i Madrid och en fastighet i Barcelona. Investeringen uppgår sammanlagt till motsvarande 200 miljoner kronor..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.