PrivataAffärer > Ekonomi

Tuesday, 23 July, 13:04

PrivataAffärer - 10 jul 19 kl. 12:38

Här får du mest sol för pengarna3 285 kr för en timme sol är priset för den som köper stugan  vid Storsjön. Den som vill vara längre söder ut, i Falsterbo, får betala betydligt mer. Där är timpriset 13 487 kr. – Vi vet att fritidshusägare har sol och bad högst upp på önskelistan över aktiviteter när man är i stugan. Och både pris och antal soltimmar blir ju relevant att väga in vid ett fritidshusköp.
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Storsjön, Falsterbo, Johan Vesterberg, Fastighetsbyrån, SMHI, Svensk Mäklarstatistik, Hoburgen, Gotland, Sverige, Kiruna, Tarfala, Kommun, Luleå, Karlskrona, Borlänge, Växjö, Norrköping, Östersund, Karlstad, HögarnaNorrtälje, UltunaUppsala, Umeå, Strömstad, Göteborg, Vellinge

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här får du mest, solför , pengarna
Västerbottens Folkblad - 30 nov 99 kl. 00:00

Mest sol för pengarna

Sol till ett överkomligt pris är vad många svenskar drömmer om under vintern. Och i januari brukar priserna sjunka. Här är destinationerna där du får mest sol för pengarna de kommande veckorna..

Expressen - 12 maj 15 kl. 07:23

Solindex: Här får du mest sol för pengarna

Mest sol för pengarna. Är sol det du skattar högst på sommarsemestern bör du satsa på Rhodos, Cypern eller bulgariska Varna. Nya solindex visar att Varna bara kostar en fjärdedel av till exempel en solsemester i Dubai..

Vagabond - 21 apr 17 kl. 17:00

Sugen på badsemester i sommar? Här får du mest sol och strand för pengarna

Online-resebyrån Ebeach.se har kartlagt vilka semesterorter i Europa som ger dig mest sol och strand för pengarna. Torremolinos på Costa del Sol kniper topplaceringen tätt följd av den grekiska halvön Halkidiki..

Opinionen.se - 25 apr 13 kl. 14:33

Tidning: Här får du mest sol för pengarna

Turkiska Marmaris ger mest sol för pengarna. Det skriver Allt om Resor utser en ny etta på "soltoppen"..

Nya Wermlands Tidningen - 26 nov 14 kl. 06:00

Alicante ger mest sol för pengarna.

Höstmörkret blir allt mer påtagligt och lockelsen till solen är stor hos många resenärer. Forex Bank har undersökt var du får mest sol för pengarna under november månad och Alicante toppar listan..

DalaDemokraten - 28 okt 15 kl. 11:29

Här får du mest sol för pengarna i november

Mest sol för pengarna får du om du åker till Goa i Indien. Under november månad får du i genomsnitt 63 soltimmar per vecka till ett pris av 79 kronor per soltimme..

Expressen - 28 okt 16 kl. 10:30

Här får du mest sol för pengarna i november

Phuket ger mest sol för pengarna i ruskiga november. Tillsammans med Goa och Filippinerna är det månadens bästa resmål enligt nya Solindex..

Västerbottens Folkblad - 16 nov 13 kl. 09:00

Mest sol för pengarna

I november är mörkret och kylan här på riktigt - och många längtar efter värmen. Här är länderna där du får mest sol för dina kronor..

Dagens PS - 20 okt 16 kl. 09:02

Här får du mest sol i november

Brittiska Independent radar upp tips, däribland rekommenderas ett besök på Kanarieöarnas näst störst ö Fuerteventuras. Där finns många av det populära turistmålets bästa och största stränder. Kolla även vart svenskarna reser i höst här på DAGENS PS »
Kanarieöarna är av tradition även svenskarnas populäraste turistmål vintertid.

Nya Wermlands Tidningen - 20 nov 17 kl. 22:28

Karlstad har haft mest sol i Sverige

Solstaden Karlstad gör skäl för namnet – även i november. Så här långt i månaden har Karlstad nämligen haft mest sol i hela Sverige, 63,6 timmar..

Fler nyheter från PrivataAffärer

PrivataAffärer - 1 timme sedan

Resurs: Styrelseledamot sålde stor del av innehavet efter rapporten

Läs även: Resurs höjde både resultat och intäkter Det framgår av inrapportering till Finansinspektionens insynsregister. Efter affären äger Mariana Burenstam-Linder 8.407 Resurs-aktier, enligt ägardatatjänsten Holdings.

PrivataAffärer - 2 timmar sedan

Lättnadsrally i skogen

”Lättnadsrally”, säger ett par analytiker som Nyhetsbyrån Direkt talat med strax efter rapportsläppet. ”När ett bolag når förväntningarna är det goda nyheter dessa dagar”, konstaterar Markku Järvinen, analytiker på Handelsbanken i Helsingfors. UPM-Kymmene redovisar ett rörelseresultat på 319 miljoner euro för det andra kvartalet.

PrivataAffärer - 4 timmar sedan

Här är tisdagens färska analyser

Kepler Cheuvreux tar upp bevakning av Storytel med rekommendationen köp och riktkurs 144 kr. Det framgår av ett marknadsbrev på tisdagen. Storytel stängde på 103,60 på måndagen.

PrivataAffärer - 5 timmar sedan

Stark tillväxt för Mips

Nettoomsättningen uppgick till 82,6 miljoner kr (55,6). Försäljningstillväxten var 49 procent, varav 38 procent utgjorde organisk tillväxt. Mips har påbörjat arbetet med att definiera nya mål bortom år 2020.

PrivataAffärer - 5 timmar sedan

Resurs höjde både resultat och intäkter

Utlåningen till allmänheten växte med 14 procent från året före och uppgick till 30,3 miljarder vid halvårsskiftet. Det kan jämföras med första kvartalets rapportering om +16 procent respektive 29,2 miljarder kr. Kärnprimärkapitalrelationen var 13,1 procent vid halvårsskiftet, mot 13,1 procent kvartalsslutet före.

PrivataAffärer - 9 timmar sedan

Guldfonderna i topp

De sex bästa guldfonderna är samtliga upp mellan 12 och 17 procent senaste månaden. I täten på fondtopplistan ligger de båda guldfonderna Schroder ISF Global Gold A och Franklin Gold & PrecMtls, upp 17,80 respektive 17,50 procent under den senaste månaden enligt statistik från fondutvärderaren Morningstar på måndagen. Guldet har gått urstarkt sedan maj månad då priset låg under 1300 dollar per uns.

PrivataAffärer - Igår: 11:58

Kepler: Överutbudet på hotellmarknaden blir inte värre

Det skriver Kepler Cheuvreux i ett morgonbrev. Rekommendationen köp upprepas med ny riktkurs om 104 kronor (99) efter halvårsrapporten i fredags. ”Det mesta av utbudet i Oslo har nu kommit ut på marknaden, så situationen bör inte bli mycket värre än nu, vilket är positivt”, fortsätter analyshuset.

PrivataAffärer - Igår: 11:05

”Svenskt skogsinnehav ger attraktiv värdering”

Det skriver Nordea Markets i en analys, där banken samtidigt höjer rekommendationen till köp från behåll med en riktkurs på 11,50 euro. Banken hänvisar också till att trender gynnar användningen av fiberbaserade material i förpackningskartong, mekaniska sågade trävaror och nya produkter, vilket enligt Nordea kommer att leda Stora Enso in på nya tillväxtområden. Stora Ensos aktie, som gick ned 1,8 procent på rapporten i fredags, hade vid 10.

PrivataAffärer - Igår: 10:44

Analys: Risk för utdelningshalvering för Nordea

Det skriver Deutsche Bank i den analys där rekommendationen för aktien sänks från köp till behåll. ”Efter siffror som än en gång missade snittestimat på grund av svaga kärnintäkter och när ledningen gör en översyn av utdelningspolicyn/de finansiella målen så ser vi över våra förväntningar”, skriver Deutsche Bank. Den tyska storbanken tror nu att utdelningsandelen blir 60 procent för i år och 65 respektive 70 procent under kommande två år, mot tidigare förväntan om runt 90 procent per år.

PrivataAffärer - Igår: 10:24

Nordea: Läge ta hem vinsten i Assa Abloy

Det skriver Nordea i en analys på måndagen där banken sänker sin rekommendation till sälj från tidigare behåll med riktkursen 198 kr. Banken konstaterar att Assa Abloys aktie nu handlas till en värdering baserat på rörelseresultatet för de kommande tolv månaderna som ligger nära nivåer där den har toppat under de senaste fem åren. Med minskad förväntad organisk tillväxt de kommande kvartalen räknar Nordea med att värderingen kommer att komma ner till följd av lägre aktiekurs.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.