VA > Ekonomi

Wednesday, 17 July, 05:11

VA - 10 jul 19 kl. 12:25

Eu-prognoser: Handelsspänningar påverkar svensk och europeisk tillväxtDå tillväxten har blivit mer exportorienterad är Sverige sårbart för en ekonomisk nedgång bland landets stora handelspartners liksom handelsstörningar. .
Läs mer på VA
Läs mer om:
Sverige

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Eu-prognoser, Handelsspänningar, påverkarsvensk och , europeisk, tillväxt
PrivataAffärer - 13 jun 18 kl. 14:12

Räkna med räntehöjning ikväll

  En överväldigande majoritet av analytiker i olika enkäter räknar med att räntan höjs i kväll, även om det inte helt saknas röster för att räntan ska lämnas oförändrad. Enligt CME Groups ”FedWatch Tool” prisar terminsmarknaden in en sannolikhet på närmare 94 procent att styrränteintervallet ska höjas till 1,75-2,00 procent. Fed höjde senast ränteintervallet med 25 punkter i mars, till 1,50-1,75 procent, vilket då var lika väntat av marknaden som en ny höjning är nu.

YLE - 01 aug 16 kl. 18:26

Östnyländska hyresstugor eftertraktade

Det finns de som av olika orsaker hellre hyr än köper en sommarstuga, vilket innebär att stuguthyrningsverksamheten är en mer eller mindre säker inkomstkälla för hyresvärden. - Lite senare än vanligt har folk bestämt sig, men juli har gått jättebra och augusti är fullbokad, säger Anne-Maj Johansson på Stor-Pellinge i Borgå. Åtminstone tre orsaker Populariteten att hyra stuga istället för att investera i en egen ser ut att hålla i sig.

Fler nyheter från VA

VA - 12 timmar sedan

Teknologiska utmaningar och global jämlikhet på tapeten

"Vi måste trappa upp vårt svar på klimatförändringarna… Klimatförändringarna representerar en av de största utmaningarna detta århundrade," säger Internationella valutafondens (IMF) tillförordnade chef, David Lipton.   .

VA - 12 timmar sedan

Nu ska vita huset undersöka tech-förräderi

Miljardären  Peter Thiel  hävdade att detta samband är liktydigt med infiltration från Kina och att Googles agerande mot amerikanska militären ”tycks mig utgöra förräderi”.  .

VA - 13 timmar sedan

Snabbmatskedjan tröttnade på vegotrenden – skapar en köttig morot

”Om de kan göra kött av grönsaker, kan vi göra grönsaker av kött” .

VA - 13 timmar sedan

Fintechbolaget Tink mer än fördubblar förlusten

Fintechbolaget har släppt sin årsredovisning. Förutom förlusten blev även omsättningen mer än fördubblad på 58 miljoner kronor, från 23 miljoner kronor under 2017. .

VA - 14 timmar sedan

Tesla-priserna kapas i Kina

Prissänkningen  är till för att göra bilen mer överkomlig för kunderna.  .

VA - 14 timmar sedan

Från vd-position till att öka klimatkompensation

 ”Om jag köper en tröja måste jag också betala för koldioxidutsläppet och nedsmutsningen av floder som tillverkningen av tröjan orsakat”, säger kalle Nivér.  .

VA - 15 timmar sedan

Nu ska Amazon granskas

Misstankar finns om att Amazon utnyttjar datan till att undergräva mindre nätbutiker på sin plattform Marketplace. .

VA - 16 timmar sedan

Kvinnor levererar på hetare arbetsplatser

Temperaturen på kontoret påverkar din prestation.    .

VA - 17 timmar sedan

EU: Ny koldioxidskatt vid gränsen

Ursula von der Eleyen försöker övertyga om att koldioxidskatt är nödvändig för att unvika kolläckage och sänka koldioxidutsläppen.  .

VA - 17 timmar sedan

”Handelskriget har drivit på Kina att bli bättre och starkare”

”Vita huset-administrationen har upprepade gånger överdrivit Kinas förluster på handelskriget, fabricerat bevis och 'fakta' för att påverka den allmänna opinionen”, skriver Global Times ledare. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.