DI > Ekonomi

Sunday, 21 July, 15:30

DI - 10 jul 19 kl. 12:27

SwedSec återkallar företagsrådgivares licensFöretagsrådgivaren har allvarligt brustit i hanteringen av kreditärenden och anses inte lämplig som licenshavare..
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SwedSec, återkallar, företagsrådgivares, licens
DI - 18 feb 19 kl. 09:05

SwedSec återkallar företagsrådgivares licens

Företagsrådgivaren har gjort otillåtna sökningar i företagets system, hanterat ärenden för närstående och registrerat sig själv som god man för en myndig anhörig..

DI - 12 feb 19 kl. 08:35

SwedSec återkallar privat- och företagsrådgivares licens

Rådgivaren har bland annat vid ett flertal tillfällen utan befogenhet använt företagets konton för att lösa en kunds likviditetsproblem..

DI - 28 jan 19 kl. 09:11

SwedSec återkallar rådgivares licens

Privat- och företagsrådgivaren har själv tagit fram ett skriftligt lånelöfte till potentiella bolånekunder, trots att korrekt kreditbeslut saknades.  .

Sydsvenskan - 08 jun 15 kl. 10:35

Rådgivare mister licens

En företagsrådgivare har vid ett stort antal tillfällen betalat ut och förlängt företagskrediter utan att behörigt kreditbeslut har fattats. Dessutom har rådgivaren försökt dölja sina regelöverträdelser. Swedsecs disciplinnämnd återkallar nu rådgivarens licens.

Helsingborgs Dagblad - 08 jun 15 kl. 10:35

Rådgivare mister licens

En företagsrådgivare har vid ett stort antal tillfällen betalat ut och förlängt företagskrediter utan att behörigt kreditbeslut har fattats. Dessutom har rådgivaren försökt dölja sina regelöverträdelser. Swedsecs disciplinnämnd återkallar nu rådgivarens licens.

E24 - 08 jun 15 kl. 10:35

Rådgivare mister licens

En företagsrådgivare har vid ett stort antal tillfällen betalat ut och förlängt företagskrediter utan att behörigt kreditbeslut har fattats. Dessutom har rådgivaren försökt dölja sina regelöverträdelser. Swedsecs disciplinnämnd återkallar nu rådgivarens licens..

Realtid - 03 apr 17 kl. 13:25

Rådgivare förlorar licens

Företagsrådgivaren har utan mandat godkänt krediter och betalat ut kreditbelopp, enligt Swedsec som återkallar hans licens..

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Brittiskt miliärfartyg varnade iranska styrkor

Innan Stena Impero beslagtogs anropade ett brittiskt örlogsfartyg en iransk patrullbåt och varnade för att ingripa, enligt en ljudinspelning..

DI - 15 minuter sedan

Blandad utveckling på Mellanösterns börser

De ökade spänningarna i Persiska viken ser ut att ha haft en begränsad effekt på börserna i Mellanöstern, som gick åt olika håll på söndagen..

DI - 1 timme sedan

Abes block mot seger i japanska valet

Japans premiärminister Shinzo Abes block ser ut att behålla sin majoritet i det japanska valet till överhuset. Han kan då bli den som har innehaft posten längst i landet..

DI - 2 timmar sedan

Kassakris för Lernia – kan tvingas be staten om pengar

På grund av Arbetsförmedlingens besparingar riskerar statligt ägda Lernia att behöva ta in bidrag från staten, enligt uppgifter till Di. Samtidigt använder myndigheten inte de ekonomiska resurser som finns att tillgå..

DI - 3 timmar sedan

Rekordfå inskrivna på Arbetsförmedlingen

Antalet inskrivna på Arbetsförmedlingens arbetsmarknadsutbildning och stöd och matchning har inte varit så låga sedan verksamheternas begynnelse. Samtidigt använder myndigheten inte upp de resurser som finns att tillgå från M/KD-budgeten. .

DI - 4 timmar sedan

Nya protester i Hongkong – stora avspärrningar

Polisen i Hongkong har spärrat av stora delar av staden då nya protester har tagit fart. Tusentals demonstranter har samlats för att tåga genom ett stort affärsområde i stadens centrala delar..

DI - 5 timmar sedan

Iran: Besättningsmännen på Stena Impero är vid god hälsa

Iran uppger att besättningsmännen på det beslagtagna fartyget Stena Impero är vid god vigör. Men än syns ingen lösning på konflikten, som trappat upp spänningarna i Persiska viken..

DI - 5 timmar sedan

50 år efter månfärden – svenska bolag ska hjälpa Nasa till Mars

I helgen är det 50 år sedan Neil Armstrong tog de första stegen på månen. När rymdvärlden nu planerar att sätta människan på nästa himlakropp – Mars – är flera svenska företag inblandade. ”Jag tror att vi kan vara på Mars på 2030-talet”, säger Mia Caderas på OHB Sweden som just nu samarbetar med Nasa och Esa..

DI - 7 timmar sedan

Storbritannien vänder sig till FN – anklagar Iran

Storbritannien säger i ett brev till FN:s säkerhetsråd att Iran bröt mot gällande lagar när ett brittiskflaggat fartyg beslagtogs..

DI - 7 timmar sedan

Karriärcoachen: Så lyckas du med karriärbytet

Har semestern fått dig att omvärdera ditt jobb? Om tanken på att gå tillbaka till samma arbetsplats efter ledigheten inte lockar gäller det att lägga upp en strategi. Karriärcoachen Viveka Andersson ger konkreta råd om hur du bäst kommer vidare i karriären, och använder semestern till att ta första steget..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.