DI > Ekonomi

Friday, 19 July, 06:32

DI - 10 jul 19 kl. 11:56

Stresset´ BANK: EU-STRESSTESTER BORDE VARIT TUFFARE - ECA-RAPPORT



Stresstesterna av EU:s banker som EBA genomförde under 2018 borde ha varit tuffare och mer konsekvent genomförda mellan unionens länder. Det framgår av en rapport från EU-revisionsrätten European Court of Auditors (ECA) som publicerats på onsdagen..
Läs mer på DI
Läs mer om:
BANK, STRESSTESTER BORDE VARIT TUFFARE, Eca-rapport, EU, EBA, European Court, Auditors, ECA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stresset´, BANK, EU-STRESSTESTER, BORDEVARIT , TUFFARE, ECA-RAPPORT

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Morgonkoll: Breda uppgångar i Asien på duvaktiga Fed-signaler

Asienbörserna handlas högre på bred front under veckans sista handelsdag. Förhoppningar om mer lättnader från Federal Reserve gasar på kurserna i regionen..

DI - 15 minuter sedan

Trump tänker nominera Eugene Scalia till ministerpost

Donald Trump kommer att nominera Eugene Scalia till posten som arbetsmarknadsminister, skriver den amerikanske presidenten på Twitter..

DI - 30 minuter sedan

Räntor och valutor: Dollarn svagare mot euron

Amerikanska statspappersräntor sjönk tydligt efter den svenska marknadens stängning på torsdagen, dollarn handlades samtidigt svagare mot euron och japanska yen i USA..

DI - 45 minuter sedan

Kärn-KPI i Japan stiger som väntat 0,6 procent

Kärn-KPI (KPI exklusive färska livsmedel) för hela Japan steg 0,6 procent i juni jämfört med samma månad året före..

DI - 1 timme sedan

Pigg stämning på börserna i Asien

Efter att ha backat ordentligt på torsdagen var det betydligt gladare börshumör i Asien när fredagshandeln inleddes. Uppgången var väntad efter att även torsdagshandeln på Wall Street stabiliserats efter nedgångar..

DI - 1 timme sedan

Tre ministrar uppges lämna brittisk regering

Tidningen The Times uppger att tre ministrar i den brittiska regeringen överväger att lämna sina poster innan Boris Johnson, den troliga nye Toryledaren, tillträder som premiärminister, rapporterar Bloomberg News..

DI - 1 timme sedan

Räkskal öppnar för miljövänlig begravning

Processen blev dyrare och längre än de hade räknat med. Men nu har de två svenska företagen tillsammans tagit fram ett nytt material som gör det möjligt att välja en mer miljövänlig kista till begravningen. ”Mottagandet i vår bransch har varit oerhört positivt”..

DI - 1 timme sedan

Detta händer fredagen 19 juli

RAPPORTER.

DI - 7 timmar sedan

Boeing tar kostnad på 4,9 miljarder dollar för Max 737

Boeing kommer att redovisa en kostnad på 4,9 miljarder dollar i kommande veckas kvartalsrapport, till följd av den olycksdrabbade modellen 737 Max 8..

DI - 8 timmar sedan

Millicom redovisar högre omsättning, lägre rörelseresultat

Mobil- och bredbandsoperatören Millicom redovisar ett rörelseresultat på 110 miljoner dollar i andra kvartalet, att jämföra med 168 miljoner dollar i jämförelsekvartalet..



Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.