DI > Ekonomi

Thursday, 18 July, 19:10

DI - 10 jul 19 kl. 11:14

Xano höjde vinst och omsättning i andra kvartaletVerkstadsbolaget Xano Industri redovisar ett resultat efter skatt på 54 miljoner kronor för det andra kvartalet 2019 (47). Resultatet per aktie uppgick till 1,93 kronor (1,67)..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Xano Industri

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Xano, höjde, vinstoch , omsättningi andra kvartalet
Affärsvärlden - 09 maj 19 kl. 13:09

Xano ökar rörelsevinsten

Verkstadsbolaget Xano Industri redovisar ökande omsättning under första kvartalet jämfört med samma period året innan. Bolaget rapporterar även en högre vinst..

DI - 01 jul 19 kl. 17:13

Xano köper bolag med 30 miljoner i omsättning

Xano förvärvar Kuggteknik i Leksand som arbetar med skärande bearbetning och har specialistkompetens avseende tillverkning av kuggförsedda produkter i metalliska material. Bolaget omsätter 30 miljoner kronor..

DI - 06 nov 18 kl. 14:33

Ökad omsättning men lägre resultat för Xano Industri

Verkstadsbolaget Xano Industri redovisar ett resultat efter skatt på 36 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2018 (39). .

JAffärer.se - 13 maj 16 kl. 06:27

Ökad omsättning för XANO

VDs kommentarer till koncernens utveckling under perioden Koncernen fick en bra start på året. Omsättningen ökade med 7 procent och rörelseresultatet förbättrades från 23 till 26 MSEK. De senaste kvartalens trend med en allt mer stabil efterfråg.....

Affärsvärlden - 07 feb 19 kl. 13:46

Xano ökar omsättningen

Under det fjärde kvartalet steg verkstadsbolagets vint och omsättning..

DI - 09 jul 13 kl. 05:00

Agenda tisdagen den 9 juli

RAPPORTER STOCKHOLMSBÖRSEN - Atrium Ljungberg (kl 8.30), Axis (kl 8.00), Fastpartner (lunchtid), Itab Shop Concept (kl 11.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Getinge återkallar ballongpumpar

Getinge informerar i ett pressmeddelande om ett globalt återkallande av ballongpumparna Cardiosave IABP och CS100/300. .

DI - 15 minuter sedan

Momento spår ljus framtid efter avtal med biljätte

Momento i Flen kan betecknas som en sörmländsk snilleindustri.  Ett nytt avtal med en biljätte inger fortsatt framtidstro åt bolaget som är en av kommunens större arbetsgivare..

DI - 15 minuter sedan

Elitryttaren blev framgångsrik vd på ”kungliga” gården

Sedan den tidigare elitryttaren Hannah Larsson kom in i bilden har kungens tidigare förfallna gamla ladugård vid Stenhammars slott utanför Flen levt upp som populärt utflyktsmål med kraftig omsättningstillväxt. Den 1 september ordnas folkfest för Flens nyanlända på ägorna..

DI - 45 minuter sedan

Utdelningsfrossan sätter press på banksektorn

Det har varit en blodig rapportperiod i banksektorn, med nedskruvade utdelningsmål och besvikna aktieägare.  För Nordea slutade halvårsrapporten med den lägsta kursnoteringen sedan 2013 och ökad osäkerhet kring utdelningen. .

DI - 1 timme sedan

Europabörserna: E-handelsbolag rasade i London

Europabörserna handlades nedåt på torsdagen. Samlingsindexet Stoxx 600 sjönk 0,2 procent. .

DI - 1 timme sedan

Nordenbörserna: Wärtsilä rapportrasade i Helsingfors

De nordiska börserna backade under torsdagen, då rapportsäsongen är inne i en intensiv period. .

DI - 1 timme sedan

Bonesupport varslar om negativ påverkan på resultatet med 11 Mkr

Medicinteknikbolaget Bonesupport meddelar att man kommer att rapportera en jämförelsestörande post med en negativ påverkan på rörelseresultatet om cirka 11 miljoner kronor under andra kvartalet..

DI - 1 timme sedan

Skrota tanken på ny skatt på digitala bolag

LEDARE. Det blev en sammandrabbning på finansministermötet med G7-länderna i veckan. Det hölls i Chantilly i Frankrike och värd var landets finansminister Bruno Le Maire.

DI - 1 timme sedan

Mer krävs för att lyfta Trelleborg från treårslägsta

Trelleborgs halvårsrapport lyckades infria lågt ställda förväntningar. Men kvartalet avslutades svagt och osäkerheten om konjunkturen har ökat. För att skydda marginalerna utökas nu därför bolagets besparingsprogram..

DI - 1 timme sedan

Ännu en tung rapportdag sänker Stockholmsbörsen

Rapporterande storbolag som Nordea och Essity tyngde Stockholmsbörsen som går mot en stängning neråt på torsdagen. Det är tredje dagen i rad som börsen slutar på minus i rapportfloden..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.