Realtid > Ekonomi

Wednesday, 17 July, 19:15

Realtid - 10 jul 19 kl. 10:46

Europa Capital gör första förvärvet i SverigeEuropa Capital gör sin första fastighetsaffär i Sverige där SEB Trygg Liv är säljare..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Capital, Sverige, SEB Trygg Liv

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Europa, Capital, görförsta , förvärveti , Sverige
Realtid - 03 jun 19 kl. 08:33

Goldman Sachs förvärvar United Capital Financial Advisers

Investmentbanken Goldman Sachs gör sitt största förvärv på två decennier genom förvärvet av United Capital Financial Advisers..

DI - 16 jun 19 kl. 21:08

Nordic Capital gör nytt miljardförvärv i USA

Nordic Capital köper sitt tredje amerikanska företag i hälsosektorn på tre år. Thomas Vetander, ansvarig för förvärvet, flyttar till New York till hösten och blir chef för riskkapitalbolagets nya USA-kontor. .

Expressen - 14 sep 17 kl. 19:35

Milans galna kross – i Europaåterkomsten

Milan är tillbaka i Europa.Med besked.Det behövdes bara 19 minuter för att göra 3-0 på Austria Wien i Europa League-premiären – efter stor show från nyförvärvet Hakan Calhanoglu.

Sydsvenskan - 30 jan 19 kl. 21:16

Rösler om nyförvärvet: ”En väldigt lovande ung spelare” ”

Uwe Röslers tankar om transferfönster som stänger i Europa och om nyförvärvet Anel Ahmedhodzic..

Sydsvenskan - 30 aug 13 kl. 06:30

Nyförvärvet sköt Elfsborg vidare till gruppspel

Mikkel Beckmanns första mål för Elfsborg blev be- tydelsefullt. Dansken avgjorde returmötet med Nordsjælland ? och sköt Borås-klubben vidare till gruppspelet i Europa League.??

Expressen - 21 aug 14 kl. 09:48

Svenska giganterna: "Vi ska erövra Europa"

I kväll börjar jakten. Dubbla SM-guldvinnarna Skellefteå tänker inte visa någon nåd. – Vi ska erövra Europa, säger nyförvärvet Patrik Zackrisson..

YLE - 29 sep 15 kl. 15:43

Danska stjärnförvärvet stortrivs i Jokerit: ”Vi vill höra till KHL-eliten”

Ett av ishockeyklubben Jokerits storförvärv inför KHL-säsongen 2015-16 var dansken Peter Regin. Efter en lyckad säsonginledning har Regin hittat sin plats i Helsingforstruppen. Regin har spenderat merparten av sin proffskarriär i Nordamerika och NHL.

Barometern - 07 aug 16 kl. 13:18

Schalke-förvärvet skadade sig direkt

Ytterbacken Coke avgjorde Europa League-finalen mot Liverpool i våras med sitt 2-1-mål för Sevilla och så sent som förra onsdagen valde den tyska storklubben Schalke 04 att köpa loss 29-åringen. Men nu kan spanjoren missa resten av spelåret 2016 då han skadade knät i en träningsmatch mot Bologna.(TT).

Helsingborgs Dagblad - 07 aug 16 kl. 13:19

Schalke-förvärvet skadade sig direkt

Ytterbacken Coke avgjorde Europa League-finalen mot Liverpool i våras med sitt 2–1-mål för Sevilla och så sent som förra onsdagen valde den tyska storklubben Schalke 04 att köpa loss 29-åringen..

SvD - 07 aug 16 kl. 13:22

Schalke-förvärvet skadade sig direkt

Ytterbacken Coke avgjorde Europa League-finalen mot Liverpool i våras med sitt 2–1-mål för Sevilla och så sent som förra onsdagen valde den tyska storklubben Schalke 04 att köpa loss 29-åringen..

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 3 timmar sedan

Fondförmögenheten i Sverige ökar

Den samlade fondförmögenheten i Sverige ökade under juni  med 152 miljarder kronor och uppgick vid utgången av juni till 4 631 miljarder. Det skriver Fondbolagens förening i en rapport. .

Realtid - 5 timmar sedan

Balder tappade drygt en halv miljard

Fastighetsbolagets resultat efter skatt var nästan 600 miljoner kronor lägre än föregående år. Samtidigt är ambitionen att fortsätta växa. Det framgår av bolagets delårsrapport.

Realtid - 6 timmar sedan

Ingen avsättning till Oktogonen under andra kvartalet

Handelsbanken gjorde inte någon reservering till Oktogonen under det andra kvartalet heller. Det framgår av bankens delårsrapport. .

Realtid - 9 timmar sedan

Swedbank sänker utdelningen

Storbanken ändrar sin utdelningspolicy från  75 till 50 procent av vinsten. Syftet anges vara att “stärka bankens kapitalposition”. Det framgår av Swedbanks delårsrapport.

Realtid - 11 timmar sedan

Handelsbanken stänger sitt kontor i Polen

Handelsbanken stänger sitt kontor i Warszawa på grund av för svag lönsamhet. Verksamheten i Polen kommer att avvecklas under 2020. .

Realtid - Igår: 15:00

Svensk Exportkredit ökade sin utlåning

Trots att den svenska ekonomin befinner sig i en avmattningsfas är exportföretagen fortsatt välmående. Det framgår av Svensk Exportkredits delårsrapport..

Realtid - Igår: 13:16

“Historisk data inte längre tillräckligt för att ta bra beslut”

Trender baserade på hur marknaden utvecklats historiskt ligger inte sällan till grund för beslut om hur svenska företag ska agera framåt. Problemet med det är att gammal data inte längre är tillräckligt för kunna ta bra beslut. Det skriver Fredrik Ohlsen, CEO på driftleverantören Basefarm..

Realtid - Igår: 10:14

Hemfosa vill växa i Finland

Fastighetsbolaget Hemfosas hyresintäkter ökade med 16 procent tack vare en växande fastighetsportfölj. Samtidigt ökade resultatet efter skatt med 13 procent, där ökningen i andra kvartalet var 19 procent. Det visar bolagets delårsrapport.

Realtid - Igår: 08:23

Serneke har tecknat avtal med Cernera Fastigheter 

Serneke Bygg ska bygga ett flerbostadshus med 43 bostadsrätter i Bergdalen i Borås. Ordersumman uppgår till cirka 74 miljoner kronor..

Realtid - I förrgår: 16:38

Securitas förvärvar risk management-tillgångar i USA

Securitas dotterbolag Securitas Critical Infrastructure Services har ingått avtal om att förvärva vissa av MSM Security Services LLCs tillgångar inom området utredning och bakgrundskontroller. Köpeskillingen uppgår till cirka 102 miljoner kronor.  .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.