DI > Ekonomi

Tuesday, 23 July, 00:34

DI - 10 jul 19 kl. 10:23

SEB sänker smyckesbolaget – ser ingen förbättring fören fjärde kvartaletDen danska smyckesjätten Pandora har endast i en begränsad utsträckning försökt förbättra sitt nuvarande momentum, och har i stället fokuserat på den nylansering av varumärket som väntas ske senare under året. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
SEB, Pandora

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SEB, sänker, smyckesbolaget, seringen , förbättring, fören, fjärdekvartalet
Cornucopia - 19 sep 14 kl. 09:33

SEB sänker oljeprisprognosen för 2015

SEB sänker sina oljeprisprognoser för 2015 kraftigt.
Bankens analytiker tror att oljepriset ska falla till 85 USD i kontrast mot tidigare prognos om 100 USD. Brentoljan kostar idag knappt 99 USD.

DI - 27 jun 13 kl. 09:51

Lundin Mining: SEB sänker riktkurs

SEB sänker riktkursen för gruvbolaget Lundin Mining till 25,70 kronor från tidigare 29 kronor. Rekommendationen behåll upprepas. Det framgår av en uppdatering inför bolagets delårsrapport för det andra kvartalet..

DI - 27 jun 13 kl. 09:50

BE Group: SEB sänker riktkurs

SEB sänker riktkursen för stål- och metallgrossisten BE Group till 16,70 kronor från tidigare 18 kronor. Rekommendationen behåll upprepas. Det framgår av en uppdatering inför bolagets delårsrapport för det andra kvartalet..

DI - 13 sep 13 kl. 08:55

Boliden: SEB sänker till behåll

SEB sänker rekommendationen för Boliden till behåll, från tidigare köp. Det erfar SIX News..

DI - 18 okt 13 kl. 09:59

Axis: SEB sänker till behåll

SEB sänker rekommendationen för nätverksvideoföretaget Axis till behåll från köp. Riktkursen skruvas samtidigt upp till 230 från 210 kronor, enligt ett marknadsbrev..

DI - 25 okt 13 kl. 14:04

Husqvarna: SEB sänker riktkursen

SEB sänker riktkursen för trädgårdsutrustningtillverkaren Husqvarna till 41 kronor, från tidigare 44 kronor men upprepar rekommendationen behåll..

DI - 27 nov 13 kl. 08:06

Unibet: SEB sänker rekommendationen

SEB sänker rekommendationen för spelbolaget Unibet till behåll från tidigare köp. Riktkursen sänks samtidigt till 300 kronor, från tidigare 320, framgår av bankens morgonbrev..

DI - 21 jan 14 kl. 08:31

SEB sänker hotellbolag

SEB sänker sin rekommendation för hotellbolaget Rezidor till behåll, från tidigare köp..

DI - 23 jan 14 kl. 08:17

ABB: SEB sänker till behåll

SEB sänker rekommendationen för kraft- och automationsföretaget ABB till behåll, från tidigare köp..

DI - 02 maj 14 kl. 10:39

Lindab: SEB sänker betyget

SEB sänker sin rekommendation för byggmaterialbolaget Lindab till behåll från köp efter rapporten. Riktkursen höjs från 85 till 88 kronor, enligt en analys från 30 april..

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Ford stäms på miljarder för förfalskade bränsletester

Den amerikanska fordonskoncernen Ford har blivit stämd på 1,2 miljarder dollar, motsvarande 11,3 miljarder kronor..

DI - 2 timmar sedan

Polisen varnar: Microsoft-bedrägerierna är tillbaka

Från att ha varit relativt förskonade den senaste tiden har polisen uppmärksammat en ny våg av så kallade Microsoft-bedrägerier i Sverige. ”Vi har definitivt märkt av att de har kommit i gång igen”, säger Lotta Mauritzson vid polisens nationella bedrägericenter..

DI - 2 timmar sedan

Svagt uppåt på Wall Street med stöd av teknikaktier

New York-börserna håller sig på plus med fem minuter kvar till stängning. S&P 500 handlas upp 0,3 procent..

DI - 3 timmar sedan

Carl Icahn till ny attack mot oljebolagets jätteaffär

Aktivistinvesteraren Carl Icahn går än en gång till attack mot oljebolaget Occidentals förvärv av Anadarko Petroleum i ett brev till Occidentals ägare. Det rapporterar nyhetsbyrån Bloomberg..

DI - 3 timmar sedan

Tysk däcktillverkare vinstvarnar – svag fordonsmarknad fäller helårsprognosen

Den tyska däcktillverkaren Continental vinstvarnar för helåret. Bolaget hänvisar till den svaga utvecklingen på fordonsmarknaden och sänker prognoserna för både tillväxten och den justerade rörelsemarginalen..

DI - 3 timmar sedan

Piloter på British Airways röstar för första strejken på fyra decennier

Piloter anställda av det brittiska flygbolaget British Airways har röstat för att gå ut i strejk. Om de gör allvar av hoten blir det den första strejken för flygbolaget sedan 1970-talet enligt nyhetsbyrån Bloomberg..

DI - 4 timmar sedan

Storbritannien kan redan vara i recession enligt tung tankesmedja

Storbritannien kan redan befinna sig i en teknisk recession enligt en rapport från den tunga brittiska tankesmedjan National Institute of Economic and Social Research (NIERS). Samtidigt avslutas omröstningen om vem som ska ta över som premiärminister för Theresa May på måndagskvällen..

DI - 5 timmar sedan

Gotland toppar listorna

Di-bilen rullar den här veckan på Gotland – en ö med en stark tradition av småföretagare. 16 procent av befolkningen är företagare, vilket är den högsta länssiffran i Sverige..

DI - 5 timmar sedan

De ska skapa världens första gingård

Nu är det dags för nästa generation Hellström att sätta ön Furillen ännu tydligare på kartan. Elisabeth Hellström skapar just nu en gotländsk gin, av ingredienser som hon plockar själv på ön..

DI - 5 timmar sedan

Banktoppen sågar dysterkvistarna: ”Lustgasen fortsätter flöda”

TOREKOV. Det finns visserligen gott om signaler på en sämre konjunktur – men lustgasen från centralbankerna håller börsen uppe.  Det tror Eirik Winter, Nordenchef på den franska storbanken BNP Paribas.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.