DI > Ekonomi

Saturday, 20 July, 00:45

DI - 10 jul 19 kl. 10:21

Protector rasar på Oslobörsen efter vinstvarningDet norska försäkringsbolaget Protector rasar med över 12 procent efter att man vinstvarnat för andra kvartalet..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Oslobörsen, Protector

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Protector, rasar, Oslobörsenefter , vinstvarning
DI - 25 jan 19 kl. 09:39

Ola Rolléns Next Biometrics rasar på Oslobörsen efter emission

Next Biometrics, med Ola Rolléns privata investeringsbolag Greenbridge som största ägare, rasar på Oslobörsen efter bolagets riktade emission med kraftig rabatt..

SvD - 23 okt 14 kl. 10:27

Norwegian rasar på Oslobörsen efter rapportsläpp

Oslobörsen straffar Norwegian för en rapport belastad av fortsatta problem med långdistanslinjer. Det norska flygbolaget rapporterar en vinst före skatt på 505 miljoner norska kronor för tredje kvartalet. Ett betydligt sämre resultat än samma period förra året..

Affärsvärlden - 11 feb 15 kl. 10:28

Mjukvarubolag rasar på Oslobörsen

Norska Opera Software faller med drygt 25 procent på Oslobörsen på onsdagen efter att bolaget lagt fram sin delårsrapport..

DI - 11 feb 15 kl. 10:31

Mjukvarubolag rasar på Oslobörsen

Norska Opera Software faller med drygt 25 procent på Oslobörsen på onsdagen efter att bolaget lagt fram sin delårsrapport..

Kristianstadsbladet - 26 jun 13 kl. 16:12

Northland får böter av Oslobörsen


Gruvbolaget Northland får miljonböter av Oslobörsen. Bolaget tvingas betala nästan 1,3 miljoner norska kronor för att ha överträtt Oslobörsens regelverk genom att inte meddela insiderinformation till marknaden. Böterna motsvarar en årlig kursnoteringsavgift på Oslobörsen.

BT - 16 okt 12 kl. 10:49

Oslobörsen utmanar Stockholm

Oslobörsen köper den mindre svenska handelsplatsen Burgundy, enligt ett pressmeddelande. Någon köpesumma anges inte.
Med Oslobörsens intåg i Sverige utmanar man därmed Stockholmsbörsens ägare Nasdaq OMX, som tidigare visat intresse för Oslobörsen.

DI - 15 jun 16 kl. 13:45

Bank Norwegian får klartecken för notering på Oslobörsen

Styrelsen för Oslobörsen har idag beslutat att godkänna Norwegian Finans Holding för notering på Oslobörsen..

DI - 04 jan 19 kl. 10:22

Oslobörsen bjuder in för nya bud

Oslobörsen, som är föremål för budplaner från börsoperatören Euronext, bjuder in även andra aktörer att lägga bud på det norska bolaget. Oslobörsen har anlitat Arctic Securities för att bistå i arbetet. .

SmålandsPosten - 30 jan 19 kl. 08:30

Nasdaq lägger bud på Oslobörsen

Börsoperatören Nasdaq, som bland annat driver Stockholmsbörsen, lägger ett bud på Oslobörsen. Erbjudandet har fått enhälligt stöd av Oslobörsens styrelse, skriver Nasdaq i ett pressmeddelande.(TT).

Helsingborgs Dagblad - 30 jan 19 kl. 08:30

Nasdaq lägger bud på Oslobörsen

Börsoperatören Nasdaq, som bland annat driver Stockholmsbörsen, lägger ett bud på Oslobörsen. Erbjudandet har fått enhälligt stöd av Oslobörsens styrelse, skriver Nasdaq i ett pressmeddelande. Budet ligger på 152 norska kronor per aktie plus ett ränteti.

Fler nyheter från DI

DI - 2 timmar sedan

Brittiske utrikesministern om beslagtagna fartygen: ”Helt oacceptabelt”

Reaktioner på högsta politiska nivå lät inte vänta på sig efter nyheterna om de beslagtagna fartygen i Iran. ”Det här är helt oacceptabelt”, säger Storbritanniens utrikesminister Jeremy Hunt i ett uttalande..

DI - 2 timmar sedan

SSAB under hård press - ”ovanlig utveckling som överraskar”

SSAB pressades i andra kvartalet av att stålpriserna försvagades i Europa samtidigt som kostnaderna ökade på grund av rallyt i järnmalmspriset.  I det tredje kvartalet blir situationen ännu besvärligare. ”Det är en ovanlig utveckling som överraskar”, säger vd Martin Lindqvist..

DI - 2 timmar sedan

Lever vd upp till sina ord har SSAB goda chanser

Det svänger snabbt i stålindustrin och det senaste året har det svängt ovanligt snabbt..

DI - 2 timmar sedan

Wall Street: Börserna slutade veckan i rött

Efter att ha handlats uppåt tidigare under handelsdagen vände USA-börserna ner inför stängning. Sektorvis stärktes energibolagen på stigande oljepris, till följd av de ökade spänningarna i vattnen söder om Iran..

DI - 3 timmar sedan

Ökad spänning i Hormuzsundet får oljepriset att stiga

Nyheten att Iran beslagtagit svenskägda tankern Stena Impero och möjligen även Liberiaflaggade fartyget Mesdar, fick oljepriserna att vända tvärt uppåt på kvällen, svensk tid..

DI - 3 timmar sedan

Ett av de uslaste kvartalen sedan finanskrisen

Den dramatiska rapportveckan blev en kalldusch för aktieplacerare som varit höga på centralbankernas signaler om låga räntor länge och med två bra rapportperioder i ryggen. Nu fick vi i stället ett av decenniets sämsta utfall och många rejäla kursslakter..

DI - 4 timmar sedan

Stenafartyg misstänks ha tillfångatagits av Iran

Brittiskflaggade olje/kemtankern Stena Impero, tillhörande Stena Bulk, misstänks ha beslagtagits av iranska styrkor, rapporterar flera nyhetskällor. Stena kan vare sig bekräfta eller dementera vad som hänt i nuläget. ”Vi undersöker saken och skickar ut den information vi har så fort vi kan”, säger Charlie Ridgeway på Stenas krishanterare MTI i London..

DI - 5 timmar sedan

Amazon anställer Trump-supporter som molnlobbyist

Amazons molntjänstföretag AWS har nyligen anställt Jeff Miller som lobbyist, som samtidigt jobbar som insamlingsledare åt Donald Trump. Det rapporterar CNBC. .

DI - 5 timmar sedan

Larry Fink: Fler och fler pratar om att lämna Kina

Vd:n och medgrundaren till världens största kapitalförvaltare Blackrock, Larry Fink, säger i en intervju med CNBC att fler och fler företagsledare förbereder sig på att lämna Kina..

DI - 5 timmar sedan

Loomis vd: Borde inte ha tagit de här kunderna

Loomis arbete mot penningtvätt brast i den danska valutaväxlingsverksamheten enligt flera utredningar.  Enligt vd Patrik Andersson var det varningssignaler om högriskkunder som fick bolaget att lägga ned verksamheten förra året..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.