DI > Ekonomi

Tuesday, 16 July, 21:15

DI - 10 jul 19 kl. 10:11

Storbank varnar för lång rättsprocess för Global Gaming – spår förlustRättsprocessen kring Global Gamings dotterbolag Safeent kan bli dyr enligt analytiker på SEB. Storbanken spår en förlust för det andra kvartalet..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Global Gaming, Global Gamings, Safeent, SEB

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Storbank, varnarför , lång, rättsprocessför , Global, Gaming, spår, förlust
BT - 30 maj 14 kl. 14:40

Googleformulär för rätten att glömmas

Efter att en spansk domstol gav en man rätt att få uppgifter om sig själv raderade viker sig Google. I går meddelade IT-jätten att man kan ansöka om att få uppgifter borttagna. Från och med i dag finns ett onlineformulär där europeiska användare kan begära borttagning av länkar med personliga uppgifter som kan vara inaktuella eller skadliga.

Sydsvenskan - 11 mar 15 kl. 15:43

Tröstlös kamp mot kolera på Haiti

Situationen i det koleradrabbade Haiti är akut. Över 750 000 människor har insjuknat och de senaste månaderna har antalet nya fall ökat dramatiskt, varnar FN:s biträdande generalsekreterare med ansvar för katastrofen.
Samtidigt pågår en rättsprocess mot FN, som anklagas för att ha fört in kolerasmittan..

Helsingborgs Dagblad - 11 mar 15 kl. 15:43

Tröstlös kamp mot kolera på Haiti

Situationen i det koleradrabbade Haiti är akut. Över 750 000 människor har insjuknat och de senaste månaderna har antalet nya fall ökat dramatiskt, varnar FN:s biträdande generalsekreterare med ansvar för katastrofen.
Samtidigt pågår en rättsprocess mot FN, som anklagas för att ha fört in kolerasmittan..

DI - 30 dec 15 kl. 11:24

Oklarhet kring Lemmys arvingar

Hårdrockslegendaren Lemmy gick bort i måndags, två dagar efter att han fått en cancerdiagnos. Nu varnar experter för att en rättsprocess kan vänta rörande 70-åringens förmögenhet, skriver The Telegraph..

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Börsens gamar kretsar över skogen

Bergvikaffären har ännu inte fått skogsaktiernas gröna guld att glimra. Nedgångsspekulanterna har dock inte dragit åt skogen, utan Billerud Korsnäs aktie fortsätter att vara en av Stockholmsbörsens mest blankade - i sällskap med andra i sektorn..

DI - 5 minuter sedan

UBS: Inget börsrally att vänta även om Fed sänker

Den amerikanska centralbanken Federal Reserve kommer mycket sannolikt att sänka räntan i slutet av juli, men något jätterally på börsen är inte att vänta, enligt UBS investeringschef Mark Haefele, skriver Marketwatch..

DI - 1 timme sedan

Sällsynt maktkamp på högsta nivå

Motsättningarna i Sandviks styrelse, som Di kan avslöja inför bolagets halvårsrapport, är ur flera aspekter högintressant. .

DI - 1 timme sedan

Tungviktarna laddar för strid – gräl om notering i Sandviks styrelse

Sandviks styrelse är splittrad i den viktiga frågan om den anrika stålverksamheten ska bli ett eget börsbolag.  Styrelsemedlemmar med nära koppling till huvudägaren Fredrik Lundberg är tveksamma, enligt källor, och i andra ringhörnan står ordförande Johan Molin och vd Björn Rosengren. ”Det kan bli en kabinettsfråga för Johan Molin”, säger en uppgiftslämnare..

DI - 1 timme sedan

Feds Robert Kaplan: Motiverat med en ”blygsam, taktisk räntesänkning”

Fed-chefen i Dallas, Robert Kaplan, har sällat sig till skaran Fed-ledamöter som vill se en räntesänkning i juli..

DI - 1 timme sedan

Brant fall för oljepriserna efter signal om Iran-lättnader

Oljepriserna sjönk hastigt på tisdagskvällen svensk tid sedan den amerikanske utrikesministern Mike Pompeo uppgett att Iran kan vara beredda att förhandla om sitt missilprogram..

DI - 1 timme sedan

Nya tullhot från Trump efter att Kina ”har svikit”

Donald Trump har åter hotat med att införa nya tullar på importerade varor från Kina, rapporterar Bloomberg News..

DI - 1 timme sedan

Data om miljontals bulgarer på vift efter hackerattack

Finansiella data om så många som fem miljoner bulgarer har hackats och kommit på vift. Landets finansminister bad på tisdagen det bulgariska folket om ursäkt för det inträffade, rapporterar Reuters..

DI - 1 timme sedan

Vitvaruleveranser i USA steg i juni

Leveranser av de sex största vitvarukategorierna i USA, AHAM 6, steg med 0,9 procent i juni, jämfört med samma månad föregående år..

DI - 2 timmar sedan

Polisen utreds för tjänstefel i jakthärvan

Jaktbrottsmisstänkte industrimannen Karl Hedin avlyssnades av polisen under utredningen. Nu har en förundersökning inletts för att ta reda på om tjänstefel begåtts i samband med detta, skriver tidningen Svensk Jakt..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.