Dagens PS > Ekonomi

Saturday, 20 July, 00:46

Dagens PS - 10 jul 19 kl. 10:03

Debatt: Välkomna millenials – eller gå under”Ta hänsyn till millenials och de förändringskrafter som de bidrar till på den moderna arbetsmarknaden.” Det skriver Patrik Ölvebäck, Sverige-chef på Regus, i en debattartikel på sajten Entreprenör. Han menar att de äldre generationerna måste sluta se ner på de yngre, och istället omfamna förändring och nytänkande. ”Millenials tillhör en generation som alltid jobbar”, menar Ölvebäck. Generationen är ökänd för att ständigt vara uppkopplad – så använd det till din fördel.
Läs mer på Dagens PS
Läs mer om:
Patrik Ölvebäck, Regus, Entreprenör, Ölvebäck, Debatt, Dagens PS

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Debatt, Välkomna, millenialseller , under
SVT Debatt - 14 apr 14 kl. 15:00

Svenska kyrkan borde välkomna SVT:s granskning

DOLD KAMERA Uppdrag granskning ska blottlägga missförhållanden var de än finns. Om de finns i slutna rum, som i kyrkan – då ska vi ta oss in även där. Biskop Esbjörn Hagberg uttrycker i sin debattartikel här på SVT Debatt farhågor med anledning av vår kommande granskning av prästers syn på homosexuella.

SVT Debatt - 09 jan 14 kl. 06:00

Välkomna in i 2000-talet, kära tv-kanaler

JÄMSTÄLLDHET Alla som har vunnit matlagningsprogrammen Mästerkocken och Dessertmästarna är kvinnor, men juryerna består endast av män. Det är absurt att tv-bolagen inte har letat fram en enda kvinna. Jag hade gärna varit med i castingen och ni kan vara så in i helvete säkra på att jag hade gått in för att ta hem det, skriver kocken Alexandra Zazzi.

Helsingborgs Dagblad - 13 jan 16 kl. 19:38

Tala ur skägget, för en bredare debatt

På det stora hela är Heidi Avellans krönika (8/1) ett önskvärt slag för yttrandefrihet. Avellan definierar yttrandefrihet så här: ”Yttrandefrihet betyder att alla kan sprida sin uppfattning, men inte att den får stå oemotsagd […] Yttrandefrihet betyder inte att andra måste sprida din åsikt”. Sedan anger Avellan som exempel på främjande av yttrandefrihet Sydsvenskan.

YA - 30 maj 14 kl. 04:00

Ovälkomna partier

Foto: BJÖRN LARSSON ROSVALL / TT
Kravet på att behandla alla lika står i konflikt med innehållet i skolans läroplan. Därför måste lagen ändras.
Att den politiska spänningen stiger under ett valår är naturligt.

Trelleborgs Allehanda - 30 maj 14 kl. 04:00

Ovälkomna partier

Foto: BJÖRN LARSSON ROSVALL / TT
Kravet på att behandla alla lika står i konflikt med innehållet i skolans läroplan. Därför måste lagen ändras.
Att den politiska spänningen stiger under ett valår är naturligt.

Sydöstran - 09 sep 18 kl. 17:59

SVT välkomna på SD Sölvesborgs valvaka

Trots att Sverigedemokraterna sagt sig bojkotta SVT efter fredagens tv-debatt så är det klart att SVT är välkomna till partiets valvakan i Sölvesborg..

YLE - 31 okt 12 kl. 14:26

Bildt: Yrvaken debatt om uppdrag Island

Sveriges utrikesminister Carl Bildt tycker att den finska debatten om Natokopplingen och uppdrag Island är yrvaken. I synnerhet som Nato noga understryker att de finska och svenska jaktplanen inte får göra intrång på de uppdrag som ankommer på försvarsalliansen. - Vi avlastar inte Natos utgifter.

Nya Wermlands Tidningen - 02 okt 13 kl. 17:49

Olav Thon: Märklig debatt om partival

Olav Thon har svårt att förstå den debatt som pågår på universitetet om att han röstar på Fremskrittspartiet. ? Varken partiet eller jag är emot invandrare.

GöteborgsPosten - 29 nov 13 kl. 00:06

Debatt om Muteborg: "Vi är i en förtroendekris"

- Välkomna till Muteborg. Så inleddes SVT:s Debatt på torsdagskvällen. Tragiskt, horribelt och förbannad lögn, var några kraftuttryck i direktsändning..

GT - 14 aug 14 kl. 22:18

Vägvalet uteslutna ur debatt – väcker ilska

Den 2 september bjuder Västsvenska handelskammaren in till kommunpolitisk debatt. Men alla partier är inte välkomna. – Jag tycker att det är provocerande att man gör på det här sättet.

Fler nyheter från Dagens PS

Dagens PS - 9 timmar sedan

Betsson, Saab och Volvo – dagens rapporter

BUSINESSBRIEFEN – för dig som missat nyhetsdagen samlar Dagens PS alla de viktigaste nyheterna och de mest lästa artiklarna på ett ställe. Grundaren plockar ut 700 miljoner – innan börsnoteringen
Weworks medgrundare Adam Neumann har plockat ut mer än 700 miljoner dollar från bolaget inför dess börsnotering genom en rad aktieförsäljningar. Detta uppger källor med insyn till Wall Street Journal.

Dagens PS - 10 timmar sedan

Nasa-chefen vill upprätta gruvor på månen

Nasa-chefen Jim Bridenstine säger att man under detta århundradet kan börja utvinna sällsynta jordartsmetaller från månen och han ser det som ett av många exempel på hur företag kan dra nytta av rymdutforskning. Det rapporterar CNBC. ”Det kan finnas ton och åter ton av platinametaller på månen, sällsynta jordartsmetaller, som har ett otroligt värde på jorden”, beskriver Bridenstine i en intervju med CNBC.

Dagens PS - 12 timmar sedan

Svagt kvartal av Autoliv – vinsten rasar

Fordonssäkerhetsbolaget Autoliv redovisar något lägre omsättning under andra kvartalet jämfört med samma period året innan. Bolaget rapporterar samtidigt en klart lägre vinst. Omsättningen uppgick till 2 155 miljoner dollar (2 212), en minskning med 3 procent mot föregående år.

Dagens PS - 13 timmar sedan

LISTA: Världens dyraste klockor

I världen av exklusiva accessoarer finns det ingen hejd på hur mycket en klocka får kosta. Kolla in de här sanslösa prislapparna. Enligt en sammanställning av sajten Alux finns det en helt annan nivå av lyx som är få förunnad.

Dagens PS - 13 timmar sedan

Grundaren plockar ut 700 miljoner – innan notering

Weworks medgrundare Adam Neumann har plockat ut mer än 700 miljoner dollar från bolaget inför dess börsnotering genom en rad aktieförsäljningar. Detta uppger källor med insyn till Wall Street Journal. En ovanligt stor summa med tanke på att startup-grundare vanligtvis väntar tills börsintroduktionen för att plocka ut den riktigt stora vinsten.

Dagens PS - 13 timmar sedan

BMW öppnar datacenter med kinesiska Tencent

Tyska fordonstillverkaren BMW och kinesiska teknikjätten Tencent Holdings ingår ett samarbete om att öppna ett datacenter i Kina som ska utveckla självkörande bilar. Det skriver Reuters. Datacentret, som kommer öppnas i slutet av året, kommer förse bilarna med teknik för att hjälpa dem att köra semi-automatiskt, för att sedan kunna köra helt automatiskt.

Dagens PS - 14 timmar sedan

Hetaste bilarna på Blocket hittills i år

BMW toppar listan på begagnat-marknaden men Jaguar är årets raket och VW är det märke som förekommer flitigast på topplistorna. Jaguar är årets raket i sökstatiken från Blocket. Bilen på bilden kostar 360.

Dagens PS - 14 timmar sedan

Spåra din pizza från deg till dörr med GPS

Dagens techbrief handlar om Harley Davidsons första elmotorcykel, den kinesiska rymdstationen som kraschar samt en ny pizzaspårningstjänst med GPS. TECHBRIEFEN – Dagens PS samlar viktigaste technyheterna på ett ställe. Harley Davidson lanserar elmotorcykel Här är videon på första provkörningarna av alla den nya fordonen från HV, via TechCrunch.

Dagens PS - 16 timmar sedan

Blir det krig mellan USA och Iran?

DAGENS FRÅGA – tyck till om dagens snackis direkt här på Dagens PS. Vi lägger alltid upp resultatet från gårdagens fråga. USA har skjutit ned en iransk drönare i Hormuzsundet, enligt president Donald Trump, men Iran tillbakavisar uppgifterna.

Dagens PS - 16 timmar sedan

Rejält Saab-lyft – mer än dubblar vinsten

Försvarsbolaget Saab redovisar en omsättning i linje med förväntat under andra kvartalet. Rörelseresultatet var positivt och bättre än väntat. Jämfört med föregående år steg vinsten.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.