DI > Ekonomi

Saturday, 20 July, 23:53

DI - 10 jul 19 kl. 09:59

Nordea ser risker i Tele2 efter stark kursutvecklingNordea Markets ser ett flertal risker i Tele2 efter att aktien har utvecklats 40 procent bättre än Nasdaq OMX under de senaste tre åren. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Tele2, Markets, Nasdaq OMX

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nordea, ser, riskeri , Tele2efter , stark, kursutveckling
Dagens PS - 27 sep 17 kl. 11:14

Nordea ser ökad risk för boprisfall

Här är bakgrunden till storbankens oro. Nordea konstaterar i en färsk konjunkturrapport – som refereras av Di – att bostadsbyggandet är på den högsta nivån på 25 år i Sverige. ”Vi bygger väldigt mycket i alla regioner, även i de delar av länder där befolkningen inte utvecklas lika starkt”, säger Susanne Spector, senioranalytiker på banken, enligt Di.

Affärsvärlden - 23 mar 16 kl. 09:22

Nordea ser utdelningsrisker för svenska banker

Efter att ha utvärderat det senaste förslaget kring kapitalkrav från Finansinspektionen, ser Nordea signifikanta risker för utdelningssänkningar bland svenska banker..

DI - 04 jul 19 kl. 16:18

Nordea ser risk för sänkt prognos från Dometic

Nordea har på torsdagen inlett bevakning av fritidsutrustningsbolaget Dometic med behåll-rekommendation. Banken gillar bolagets starka position men ser risker i horisonten..

YLE - 08 dec 16 kl. 11:01

Nordea ser ljusare på ekonomin

Finanskoncernen Nordea ser ljusare på framtiden men någon mer hållbar återhämtning är ändå inte i sikte. Ekonomin kommer att växa med en procent nästa år och med 0,8 procent år 2018. Nordea har skrivit upp prognosen en aning sedan i höstas.

SVT - 25 sep 16 kl. 12:20

Fridolin ser risker med börsnoterade skolor

Friskolekoncernen Internationella engelska skolan är den andra skolan på några månader att börsnoteras. Medan utbildningsminister Gustav Fridolin (MP) ser risker med kortsiktiga ägare i skolvärlden ser andra fördelar med kraven som ställs på börsbolag..

Affärsvärlden - 13 feb 17 kl. 09:35

Nordea ser en risk för att Capio

Nordea ser en risk för att vårdbolaget Capio kommer att drabbas av ytterligare prissänkningar i Frankrike under 2017 som bolaget inte väntas kunna kompensera sig för. Lägre skatt väntas delvis kunna kompensera för franska prissänkningar. Men som en följd av utvecklingen ser banken en nedsida för marginalerna.

Sydöstran - 07 okt 15 kl. 09:32

KI ser risker i lönebildningen

Konjunkturinstitutet (KI) ser risker med både för låga och för höga löneökningar, enligt institutets årliga lönebildningsrapport.(TT).

Kristianstadsbladet - 07 okt 15 kl. 09:32

KI ser risker i lönebildningen

Konjunkturinstitutet (KI) ser risker med både för låga och för höga löneökningar, enligt institutets årliga lönebildningsrapport.(TT).

Corren - 07 okt 15 kl. 09:32

KI ser risker i lönebildningen

Konjunkturinstitutet (KI) ser risker med både för låga och för höga löneökningar, enligt institutets årliga lönebildningsrapport..

SvD - 07 okt 15 kl. 09:33

KI ser risker i lönebildningen

Konjunkturinstitutet (KI) ser risker med både för låga och för höga löneökningar, enligt institutets årliga lönebildningsrapport..

Fler nyheter från DI

DI - 2 timmar sedan

Succéskådisen om nya rollen i filmen Quick: ”Hittepå-figur”

Dramatenskådespelaren Jonas Karlsson spelar framlidne Hannes Råstam, vars grävande journalistik ledde till Thomas Quicks frikännande, i den nya långfilmen Quick.   Därefter står Godot, en musikalfilm och regidebut på tur..

DI - 2 timmar sedan

Elbolag kritiseras för dålig prisinformation

Konsumentverket har granskat 13 elbolags hemsidor. Samtliga kritiseras för otydlig prisinformation – och nu kräver myndigheten åtgärder, skriver Dagens Nyheter..

DI - 3 timmar sedan

Swedish Open-basen om fasan i Norge

Veckans resenär är Christer Hult, turneringschef för Swedish Open.  .

DI - 3 timmar sedan

Fed-chef går emot marknaden – vill inte sänka räntan

Den amerikanska centralbanken väntas sänka styrräntan i slutet av juli. Men beslutsfattarna är inte överens. Bostons Fed-chef Eric Rosengren vill avvakta..

DI - 3 timmar sedan

Barnen ratar rymdjobb – vill hellre bli youtuber

I helgen är det 50 år sedan månlandningen. Men dagens barn drömmer inte om att bli astronauter i första hand. Fler vill hellre bli youtubers, enligt en undersökning som Lego gjort..

DI - 4 timmar sedan

Han besvarade Neil Armstrongs anrop från månen 1969

Lördagen 20 juli är det 50 år sedan den första månlandningen. En prestation som har blivit en symbol för mänsklighetens styrka, framgång och nyskapande.  Men varför har ingen återvänt sedan 1972?

DI - 5 timmar sedan

Kafékedjan växer med vinstlöfte – utmanar jättarna

Gasellföretaget Mocca Deli i Eskilstuna siktar på att växa till 20–25 restauranger i Sverige. Det ska ske genom att två tre nya franchisetagare per år garanteras en nettovinstmarginal på 15 procent..

DI - 6 timmar sedan

Protester mot våld och för Kina i Hongkong

Tusentals demonstranter samlades på lördagen i Hongkong till stöd för polisen och den kommunistiska fastlandsregeringen. Det var övervägande äldre deltagare som, tillsammans med familjer, viftade med kinesiska flaggor och höll upp röda paraplyer och banderoller..

DI - 7 timmar sedan

Magplask för sommarland – en fjärdedel av besökarna borta

Den blöta inledningen på juli blev ett magplask för landets nöjesparker och vattenland. Värst går det för Skara sommarland som tappat en fjärdedel av sina besökare jämfört med i fjol..

DI - 7 timmar sedan

Volvo Cars återkallar en halv miljon bilar

Volvo återkallar drygt en halv miljon bilar globalt, varav 86.000 i Sverige. Orsaken är en felaktig motorkomponent som i värsta fall kan leda till att bilen börjar brinna..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.