DI > Ekonomi

Wednesday, 17 July, 22:27

DI - 10 jul 19 kl. 10:01

Positiv vinstvarning från PricerPricer kommer att förbättra rörelseresultatet och rörelsemarginalen i det andra kvartalet jämfört med tidigare perioder till följd av omsättningstillväxt kombinerat med en hög bruttomarginal och positiva valutaeffekter, enligt ett pressmeddelande..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Pricer

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Positiv, vinstvarningfrån , Pricer
DI - 07 jul 15 kl. 08:49

Byggmax kommer med positiv vinstvarning

Byggmax lämnar en positiv vinstvarning inför andra kvartalet 2015 och uppger att nettoresultatet preliminärt ökat med 37 procent till 97 miljoner kronor..

Affärsvärlden - 07 jul 15 kl. 10:37

Positiv vinstvarning från Byggmax

Byggmax lämnar en positiv vinstvarning inför andra kvartalet 2015 och uppger att nettoresultatet preliminärt ökat med 37 procent till 97 miljoner kronor (71)..

DI - 31 jan 17 kl. 22:44

Positiv vinstvarning från Raysearch

Dosplaneringsbolaget Raysearch lämnar en positiv vinstvarning, enligt vilken omsättningen under det fjärde kvartalet steg med 45 procent till 191 från 132 miljoner kronor, och rörelseresultatet steg med 126 procent till 100 från 44 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 01 feb 17 kl. 08:45

Raysearch lämnar positiv vinstvarning

Dosplaneringsbolaget Raysearch lämnar en positiv vinstvarning, enligt vilken omsättningen under det fjärde kvartalet steg med 45 procent till 191 från 132 miljoner kronor, och rörelseresultatet steg med 126 procent till 100 från 44 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 14 jul 16 kl. 09:27

Mediekoncernen rusar efter omvänd vinstvarning

Det finska medie- och utbildningsföretaget Sanoma stiger på Helsingforsbörsen efter en positiv vinstvarning på torsdagen i form av en höjd helårsprognos..

Affärsvärlden - 20 jul 16 kl. 12:30

Omvänd vinstvarning från Volkswagen

Volkswagen gör i ett pressmeddelande en omvänd, eller positiv, vinstvarning för det första halvåret..

Affärsvärlden - 11 jan 19 kl. 15:20

Omvänd vinstvarning från GM

Den amerikanska fordonstillverkaren GM rusade i förhandeln efter att fordonsjätten kommit med en positiv vinstvarning..

HBL - 10 jan 13 kl. 14:21

Nokia ger positiv resultatvarning

Nokias resultat ökade mer än väntat under årets sista kvartal.Nokia överraskade med en positiv vinstvarning på torsdagen. Aktiekursen sköt i höjden efter beskedet.

DI - 17 dec 14 kl. 10:58

Elanders ger positiv vinstvarning

Tryckerikoncernen Elanders resultat för det fjärde kvartalet förväntas bli väsentligt starkare än vad som tidigare kommunicerats. Det skriver bolaget i ett pressmeddelande..

DI - 17 dec 14 kl. 10:58

Elanders rusar efter positiv vinstvarning

Tryckerikoncernen Elanders resultat för det fjärde kvartalet förväntas bli väsentligt starkare än vad som tidigare kommunicerats, skriver bolaget i ett pressmeddelande. Aktien rusar på beskedet..

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Alcoa levererar bättre kvartalsresultat än väntat

Den amerikanska aluminiumproducenten Alcoa redovisar ett justerat resultat per aktie på -0,01 dollar för det andra kvartalet 2019..

DI - 15 minuter sedan

IBM ökar vinsten i andra kvartalet

It-jätten IBM redovisar en vinst på 3,17 dollar per aktie, högre än förväntade 3,07 dollar i andra kvartalet..

DI - 15 minuter sedan

Netflix redovisar högre vinst per aktie än väntat

Netflix gjorde en vinst på 60 cent per aktie i andra kvartalet, att jämföra med förväntnignarna på 56 cent, rapporterar CNBC..

DI - 30 minuter sedan

Quiapeg Pharmaceuticals genomför riktad emission på 15 Mkr

Quiapeg Pharmaceuticals har beslutat att genomföra en riktad nyemission av aktier om cirka 3 miljoner kronor, samt en riktad konvertibelemission om cirka 12 miljoner kronor..

DI - 30 minuter sedan

Handelsoro dämpar riskaptiten på Wall Street

De ledande börserna i New York gick mot en stängning på negativt territorium på onsdagskvällen. Fortsatt fokus på Donald Trumps tullskrammel mot Kina och bolagens kvartalsrapporter lyckades inte lyfta börshumöret..

DI - 1 timme sedan

Fler och fler vill resa med SJ – dubblar resultatet

SJ redovisar ett rörelseresultat på 258 miljoner kronor i andra kvartalet, upp från 113 miljoner i samma kvartal året innan. Omsättningen ökade från 1.997 miljoner kronor till 2.

DI - 1 timme sedan

Chockläge när Tesla rapporterar

En kursrusning på 40 procent för elbilstillverkaren Tesla har trissat upp förväntningarna på halvårsrapporten. Men det finns faktiskt ändå goda förutsättningar för rapporten att slå förväntningarna. .

DI - 1 timme sedan

Analytikerna tror att Essity ska stärka marginalerna

Hygien- och hälsobolaget Essity väntas rapportera ännu ett kvartal med stark organisk tillväxt. Samtidigt bör fortsatta nedgångar på kostnadssidan och prishöjningar i försäljningsledet leda till ökade marginaler..

DI - 1 timme sedan

Fed: Blygsam tillväxt – utsikterna positiva trots oro

USA:s ekonomi växte i blygsam takt från mitten av maj till början av juli..

DI - 1 timme sedan

WHO klassar ebolautbrottet som ett internationellt nödläge

Världshälsoorganisationen, (WHO), klassar ebolautbrottet i Kongo-Kinshasa och Uganda som ett internationellt nödläge. Detta efter att ett nytt fall av ebola har upptäckts i Uganda..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.