Realtid > Ekonomi

Sunday, 21 July, 21:56

Realtid - 10 jul 19 kl. 09:57

Ortivirus handelsstoppadMedicinteknikföretaget Ortivirus A- och B-aktier har handesstoppats på Stockholmsbörsen enligt ett börsmeddelande, skriver Finwire..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Ortivirus, Stockholmsbörsen, Finwire

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ortivirus, handelsstoppad
E24 - 29 apr 11 kl. 14:04

PSI Group är handelsstoppad

PSI Group har blivit handelsstoppad tills vidare..

DI - 27 maj 13 kl. 09:05

Northland Resources handelsstoppad

Northland Resources är handelsstoppad tills vidare i Oslo på grund av beskedet i fredags om att bolaget fått sina bankkonton frysta. Det framgår av ett börsmeddelande..

DI - 28 jan 14 kl. 14:50

Cybaeroaktien handelsstoppad

Cybaeros aktie är handelsstoppad enligt information från Stockholmsbörsen.Det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 31 jul 14 kl. 10:17

Krisbank handelsstoppad

Den krisdrabbade portugisiska bankkoncernen Banco Espírito Santo (BES), landets näst största räknat på tillgångar, rapporterade under den sena onsdagskvällen en rekordförlust och aktien har därefter varit handelsstoppad samt belagd med blankningsförbud..

SvD - 15 sep 14 kl. 17:19

Jazztel handelsstoppad i Spanien

Den spanska teleoperatören Jazztel är handelsstoppad, rapporterar Reuters..

DI - 24 feb 15 kl. 14:18

Dome Energy är handelsstoppad

Olje- och gasbolaget Dome Energys aktie är handelsstoppad i väntan på ytterligare information.Det framgår av ett börsmeddelande..

DI - 31 mar 15 kl. 15:14

Aspiro handelsstoppad – igen

Aspiro har blivit handelsstoppad för tredje gången i dag, enligt ett börsmeddelande..

Realtid - 25 feb 16 kl. 08:13

Moretimes aktie handelsstoppad

tors, 2016-02-25 08:13Moretimes aktie handelsstoppadAktietorget handelsstoppar bolagets aktie tillsvidare. Mer information kommer under dagen, enligt Aktietorget..

DI - 01 aug 16 kl. 14:21

Unicredits aktie handelsstoppad efter stresstest

Italienska storbanken Unicredit är handelsstoppad på Milanobörsen..

DI - 04 okt 16 kl. 10:33

Igrene handelsstoppad

Igrene är handelsstoppad på Aktietorget..

Fler nyheter från Realtid

Realtid - I förrgår: 15:07

Intrum offentliggör erbjudande avseende seniora obligationer 

Intrum offentliggör ett erbjudande avseende seniora obligationer till ett sammanlagt nominellt värde om 600 miljoner euro..

Realtid - I förrgår: 13:00

“Vi har kontaktat danska Finansinspektionen”

Värdehanteringsföretaget Loomis anklagades i våras för penningtvätt. Utredningen visar på brister i förhållande till efterlevnaden av interna policys och förfaranden. “Vi vidtar nu omedelbart åtgärder i förhållande till de brister som utredningarna visat på”, säger Patrik Andersson, vd och koncernchef för Loomis, till Realtid.

Realtid - I förrgår: 10:00

Lägre resultat för Landshypotek Bank 

Banken redovisar ett lägre resultat än föregående år. Orsaken är främst att nettoresultatet av finansiella transaktioner var lägre, Det visar delårsrapporten..

Realtid - I förrgår: 08:15

Skanska säljer byggnad för nästan en halv miljard

Skanska har sålt kontorsbyggnaden Nordic Light Trio i Budapest till en sydkoreansk fastighetsfond, för cirka 431 miljoner kronor. .

Realtid - 18 jul 19 kl. 16:00

Minskat resultat för Danske Bank

Danske Banks resultat för första halvåret var nästan 30 procent lägre än fjolårets. Kostnader för “utveckling och satsningar inom det regulatoriska område” anges vara orsaken. Det framgår av bankens delårsrapport.

Realtid - 18 jul 19 kl. 13:57

Länsförsäkringar Banks satsning på lokal förankring ger resultat

Länsförsäkringar Bank ökade rörelseresultatet med 8 procent jämfört med samma period föregående år. Samtidigt såg banken en tillströmning av nya kunder vilket kan förklaras med bankens lokala förankring. Det framgår av företagets delårsrapport.

Realtid - 18 jul 19 kl. 13:57

Länsförsäkringar Banks satsning på den lokala förankringen ger resultat

Länsförsäkringar Bank ökade rörelseresultatet med 8 procent jämfört med samma period föregående år. Samtidigt såg banken en tillströmning av nya kunder vilket kan förklaras med bankens lokala förankring och satsning inom det digitala området. Det framgår av företagets delårsrapport.

Realtid - 18 jul 19 kl. 11:17

Collector Bank växlar upp inom privatlån

Nischbanken Collector Bank ökar resultatet med 22 procent jämfört med förra året. Bland annat går banken privatlån mycket bättre än tidigare. Det visar bankens delårsrapport.

Realtid - 18 jul 19 kl. 09:55

Nordea brottas med lägre resultat

Nordeas intäkter backade med 13 procent jämfört med förra året och kostnaderna ökade med sex procent. Periodens resultat minskade med hela 39 procent. “Vår prestation är inte tillfredsställande” säger bankens vd  Casper von Koskull i bankens delårsrapport.

Realtid - 18 jul 19 kl. 08:00

Sagax investerar på ny marknad

Sagax har genom två separata transaktioner förvärvat sju fastigheter i Madrid och en fastighet i Barcelona. Investeringen uppgår sammanlagt till motsvarande 200 miljoner kronor..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.