DI > Ekonomi

Sunday, 21 July, 15:52

DI - 10 jul 19 kl. 09:38

Handelsstopp efter flera dagars kursrusningOrtivus är handelsstoppad på Stockholmsbörsen efter att ha rusat flera dagar i rad..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Stockholmsbörsen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Handelsstoppefter flera , dagars, kursrusning
PrivataAffärer - 14 sep 17 kl. 09:30

Handelsstopp efter kursrusning

Handeln med Ortivus A-aktie stoppades vid 9.15-tiden på torsdagen....

DI - 10 dec 15 kl. 11:17

Igrene rasar efter upphävt handelsstopp

Igrene, som borrar efter gas i Siljansringen, faller idag när handeln med aktien återupptogs efter fyra dagars handelsstopp..

PrivataAffärer - 17 dec 18 kl. 18:16

Bostadsutvecklare tokrusade efter handelsstopp

Det framgår av ett pressmeddelande på måndagseftermiddagen i spåren av att handeln i Prime Livings aktier stoppades vid lunchtid på Nasdaq First North. ”Dessa förväntas inbringa en sammanlagd försäljningssumma om cirka 120 miljoner kronor”, skriver Prime Living som samtidigt uppger att dessa försäljningar kommer att påverka bolagets likviditet positivt. Tidigare under måndagen sade studentbostadsutvecklarens vd Hans Sandén till Nyhetsbyrån Direkt att Prime Living inte hade något nytt att kommunicera kring de diskussioner som bolaget för om sin likviditetssituation.

DI - 22 okt 15 kl. 19:03

Kursrusning på spelbolag - men vilket är säkraste köpet?

Efter de senaste årens kursrusning i internetspelbolagen värderas Betsson, Unibet och Netent nästan helt lika.Fondförvaltarna har en klar favorit..

Realtid - 23 sep 16 kl. 00:00

Kursrusning uteblev i Nets börsintroduktion

Nets-aktien handlas under introduktionspriset, trots analytikernas tro om kursrusning under fredagen..

Dagens PS - 26 jan 18 kl. 11:23

DI: Mystisk kursrusning förbryllar alla

Forskningsbolaget Active Biotech har rusat med över 130 procent sedan årsskiftet men ingen tycks veta varför. Företagets vd Helén Tuvesson uppger till Di att bolaget noterat kursuppgången men att man inte har någon förklaring. ”Vi har inte offentliggjort någon information som kan förklara saken, troligen handlar det om spekulation”, säger hon.

GöteborgsPosten - 27 sep 18 kl. 15:10

"Från djupaste mörker till kursrusning i klädjätten"

H&M-butikerna är plötsligt inte halvtomma, utan minst halvfulla. Och ännu bättre går det på nätet. Så kan man tolka aktiemarknadens snabba omsvängning från djupaste mörker till att en rapport med många dystra signaler leder till kursrusning i klädjätten..

DI - 03 jan 19 kl. 13:46

Nicoccino handelsstoppad efter kursrusning

First North-listade Nicoccino är handelstoppad efter en kursrusning på 22 procent. Det framgår av ett börsmeddelande..

Affärsvärlden - 23 aug 13 kl. 14:58

Torsdagens handelsstopp i fokus på Wall Street

Terminerna för de ledande indexen i USA pekar mot en öppning nära nollstrecket på fredagen. Torsdagens handelsstopp på Nasdaq-börsen är fortsatt i fokus. Vidare har rapporter inkommit från amerikanska modebolag..

Affärsvärlden - 26 jun 14 kl. 10:09

Saabs handelsstopp upphävs

Försvarskoncernens handelsstopp upphävs..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Svensken spelar i världens bästa liga: ”Pengar ingen stark drivkraft längre”

Den 30 maj i år blev Jonas Jerebko historisk. Ingen annan svensk har tidigare spelat final i världens bästa basketliga NBA. I en exklusiv intervju berättar Sveriges största basketstjärna om året i toppklubben, pengarna, framtiden – och sin lönsamma e-sportsinvestering..

DI - 45 minuter sedan

Brittiskt miliärfartyg varnade iranska styrkor

Innan Stena Impero beslagtogs anropade ett brittiskt örlogsfartyg en iransk patrullbåt och varnade för att ingripa, enligt en ljudinspelning..

DI - 45 minuter sedan

Blandad utveckling på Mellanösterns börser

De ökade spänningarna i Persiska viken ser ut att ha haft en begränsad effekt på börserna i Mellanöstern, som gick åt olika håll på söndagen..

DI - 1 timme sedan

Abes block mot seger i japanska valet

Japans premiärminister Shinzo Abes block ser ut att behålla sin majoritet i det japanska valet till överhuset. Han kan då bli den som har innehaft posten längst i landet..

DI - 2 timmar sedan

Kassakris för Lernia – kan tvingas be staten om pengar

På grund av Arbetsförmedlingens besparingar riskerar statligt ägda Lernia att behöva ta in bidrag från staten, enligt uppgifter till Di. Samtidigt använder myndigheten inte de ekonomiska resurser som finns att tillgå..

DI - 3 timmar sedan

Rekordfå inskrivna på Arbetsförmedlingen

Antalet inskrivna på Arbetsförmedlingens arbetsmarknadsutbildning och stöd och matchning har inte varit så låga sedan verksamheternas begynnelse. Samtidigt använder myndigheten inte upp de resurser som finns att tillgå från M/KD-budgeten. .

DI - 5 timmar sedan

Nya protester i Hongkong – stora avspärrningar

Polisen i Hongkong har spärrat av stora delar av staden då nya protester har tagit fart. Tusentals demonstranter har samlats för att tåga genom ett stort affärsområde i stadens centrala delar..

DI - 5 timmar sedan

Iran: Besättningsmännen på Stena Impero är vid god hälsa

Iran uppger att besättningsmännen på det beslagtagna fartyget Stena Impero är vid god vigör. Men än syns ingen lösning på konflikten, som trappat upp spänningarna i Persiska viken..

DI - 5 timmar sedan

50 år efter månfärden – svenska bolag ska hjälpa Nasa till Mars

I helgen är det 50 år sedan Neil Armstrong tog de första stegen på månen. När rymdvärlden nu planerar att sätta människan på nästa himlakropp – Mars – är flera svenska företag inblandade. ”Jag tror att vi kan vara på Mars på 2030-talet”, säger Mia Caderas på OHB Sweden som just nu samarbetar med Nasa och Esa..

DI - 7 timmar sedan

Storbritannien vänder sig till FN – anklagar Iran

Storbritannien säger i ett brev till FN:s säkerhetsråd att Iran bröt mot gällande lagar när ett brittiskflaggat fartyg beslagtogs..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.