DI > Ekonomi

Tuesday, 23 July, 13:05

DI - 10 jul 19 kl. 09:09

Saab tar order för tekniskt stöd till Gripen värd 142 miljonerFörsvarsföretaget Saab har fått en beställning från Försvarsmakten och Försvarets materielverk (FMV) avseende fortsatt tekniskt stöd till vapen och yttre last på stridsflygplanet Gripen. Ordervärdet uppgår till 142 miljoner kronor..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Gripen, Saab, Försvarsmakten, Försvarets, FMV

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Saab, tar, orderför , tekniskt, stödtill , Gripen, värd, 142 miljoner
Affärsvärlden - 26 nov 13 kl. 15:10

Saab tar order från FMV

Försvars- och säkerhetsföretaget Saab har fått en beställning för tekniskt systemstöd till Försvarsmakten för år 2014..

Affärsvärlden - 27 jun 14 kl. 07:38

Saab tar order på säkerhetssystem i Australien

Försvars- och säkerhetsföretaget Saab har fått en order på att tillhandahålla underhåll och vidareutveckling av säkerhetssystemet på en kriminalvårdsanstalt för 300 interner i södra Queensland, Australien..

DI - 09 okt 14 kl. 06:34

Saab tar order i Hongkong

Försvarskoncernen Saab har fått en order om att förnya ett civilt marintrafiksystem i Hongkongs farvatten, skriver företaget i ett pressmeddelande..

DI - 01 jul 15 kl. 09:17

Saab tar order värd 429 Mkr

Försvarskoncernen Saab har fått en order på leverans av obemannade undervattenssystem, som företaget tillverkar åt både civila och militära aktörer..

DI - 20 jul 16 kl. 14:23

Saab tar order från brittiska polisen

Saab har fått en order på en lösning för ledningscentraler och mobil data till två brittiska polisdistrikt..

DI - 22 dec 16 kl. 08:42

Saab tar order på pansarvärnsvapen

Saab har fått en order på att leverera pansarvärnsvapnet NLAW, med leveranser under åren 2016 och 2017..

DI - 09 jan 18 kl. 10:07

Saab tar order värd 107 miljoner kronor

Försvarsjätten Saab har fått en order gällande en uppgradering av den tyska arméns fordonssimulatorer. Ordervärdet är 107 miljoner kronor och leveranser påbörjas under 2018, enligt ett pressmeddelande..

DI - 20 apr 18 kl. 06:28

Saab tar order från australiska flottan

Försvarsjätten Saab har fått en order från den australiska flottan avseende ledningssystem för patrullfartyg. Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 17 jul 18 kl. 15:08

Saab tar order värd 50 miljoner kronor från amerikanska armén

Saab har fått en ny order från den amerikanska armén på pansarvärnssystemet AT4CS RS.  Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 07 aug 18 kl. 15:14

Saab tar order från Thailand - ska uppgradera försvarssystem

Försvarsbolaget Saab har fått en order från thailändska flygvapnet som gäller en uppgradering av landets lednings- och övervakningssystem..

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Nu avgörs brittiska partiledarstriden – Di TV sänder direkt

I dag meddelas vem som vinner partiledarstriden i Tories och som därmed tar över efter Theresa May som premiärminister i Storbritannien..

DI - 15 minuter sedan

Stockholmsbörsen fortsätter upp – skogsbolag i topp

Tisdagsförmiddagens uppgång på Stockholmsbörsen stärktes framåt lunchtid med SCA och SKF i täten bland storbolagen. Finländska UPM-Kymmene lyftes efter sin rapport och drog med sig den svenska skogssektorn..

DI - 30 minuter sedan

Klart: Loxam köper Ramirent för 10 miljarder

Franska Loxam köper finsksvenska maskinuthyraren Ramirent i en affär värd motsvarande 10,4 miljarder kronor. .

DI - 1 timme sedan

Verktygsbolagets resultat i andra kvartalet bättre än väntat

Verktygsbolaget Stanley Black & Decker redovisar ett justerat resultat per aktie på 2,66 dollar för det andra kvartalet 2019..

DI - 1 timme sedan

Sämre orderläge för den brittiska industrin i juli

Bedömningen av det totala orderläget i den brittiska tillverkningsindustrin försämrades i juli jämfört med föregående månad..

DI - 1 timme sedan

Världens största gruvbolag sätter upp nya miljömål

Det australiensk-brittiska gruvföretaget BHP, världens största gruvbolag, kommer att nästkommande år sätta offentliga mål vad gäller minskning av växthusutsläpp från sina produkter även efter att de sålts. I takt med att de nya målen sätts förväntas BHP ligga i framkant vad gäller hanteringen av klimatförändringen inom industrisegmentet. .

DI - 1 timme sedan

Lindt trotsar mättad chokladmarknad – aktien stiger

Den schweiziske chokladtillverkaren Lindt & Spruengli, med varumärken som Lindt Excellence och Toblerone, trotsade den mättade västerländska marknaden och rapporterade positiv tillväxt inom såväl försäljning som resultat för det första halvåret 2019, skriver Reuters..

DI - 1 timme sedan

Precise Biometrics rusar efter Mastercard-nyhet

Biometribolaget Precise Biometrics algoritmlösning Precise Biomatch Card, för fingeravtrycksigenkänning i smarta kort, är genom partnerskapet med NXP integrerad i en säker processmodul för smarta kort..

DI - 1 timme sedan

Midsona förvärvar Alimentation Santé för drygt 600 miljoner

Midsona avser förvärva Alimentation Santé som är verksamt inom ekologiska och växtbaserade livsmedel i Frankrike och Spanien. Köpeskillingen uppgår till 57,5 miljoner euro eller 604 miljoner kronor på skuldfri basis. Det framgår av ett pressmeddelande.

DI - 1 timme sedan

Rapportsmockor för Nordstjernan – hundratals miljoner upp i rök

Nordstjernan kan lägga ett dystert andra kvartal till handlingarna efter att fyra av investeringsbolagets fem största, svenska portföljbolag fallit på sina rapportsläpp..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.