Dagens Media > Ekonomi

Thursday, 18 July, 11:42

Dagens Media - 10 jul 19 kl. 08:41

Kristofer Åkesson ny delägare i Society iconEfter nio år som marknads- och kommunikationsdirektör för Live Nation går Kristoffer Åkesson vidare. Blir deläger och COO i Society icon..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Åkesson, Society, Live Nation, Kristoffer Åkesson, COO

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kristofer, Åkessonny , delägarei , Society, icon
YA - 20 maj 14 kl. 18:13

Vd delägare i musteriet

Arkivfoto: Anette Sjöstrand
Kiviks Musteris vd Thomas Jensen går in som delägare i företaget.
Han är glad och tycker att det är mycket hedrande att få bli delägare i musteriet. – Det är mycket trevligt, säger Thomas Jensen.

Sydsvenskan - 21 maj 14 kl. 05:30

Vd:n blir ny delägare i Kiviks musteri

Kiviks Musteris vd Thomas Jensen går in som delägare med fem procent av aktierna i det nybildade Kiviks Musteri Holding som äger bolagen Kiviks Musteri och Åkesson Vin.Resten av företaget ägs fortfarande av familjen Åkesson som också äger 100 procent av moderbolaget Kiviks Holding..

YLE - 02 jul 15 kl. 05:11

Fennovoima får kritik av delägare

Regeringen ska inte godkänna Fennovoimas bygglov. Det säger Jarl Haga i Kronoby elverk. Elverket är delägare i Fennovoima och förlorar pengar om kärnkraftverket inte byggs.

Kristianstadsbladet - 07 aug 12 kl. 08:59

Fler delägare sökes till nytt flygbolag

Arkivfoto: Bosse Nilsson
Företagarna Kristianstad söker nu så många nya delägare som möjligt i det nya flygbolaget. I morgon hålls stormöte på flygplatsen i Everöd.
Den 20 augusti startar återigen reguljärflyget från Kristianstad Airport, nu i Flyglinjen Vätterbygden AB:s regi.

BT - 15 okt 14 kl. 20:23

Delägare i Eest - gillar husmanskost

Han ägnar dagarna åt japansk mat - själv äter han helst husmanskost och kan emellanåt sakna skolmaten. Jason Shek är en av två delägare på sushirestaurangen Eest i Borås, och kanske den som syns mest utåt. Att det finns en hel del thai- och sushirestauranger i Borås är nog ett känt faktum för de flesta, men staden är betydligt mer mångkulturell än så.

YLE - 09 jul 15 kl. 11:23

Rehn vill se Fortum som delägare i Fennovoima

Näringsminister Olli Rehn (C) säger att Fortum fortfarande kan komma in som delägare i Fennovoima, trots att utredningen för kärnkraftsverkets bygglov redan påbörjats. Fortum har tidigare sagt att de går med i Fennovoima förutsatt att de ror hem en vattenkraftsaffär i Ryssland. Ett kriterium för Fennovoimas bygglovsansökan är att minst 60 procent av bolaget ägs av inhemska aktörer.

BT - 19 dec 14 kl. 21:42

Trio blir delägare i Norrby Trä

XL-Bygg Norrby Trä plockar in nya delägare med tanken att de senare ska ta över företaget. Det handlar om säljarna Sören Fredriksson, Henrik Sporre och Henrik Axelsson. – Tanken är att de ska kunna ta över när vi sedan gör generationsskifte, säger nuvarande majoritetsägaren och vd:n, Björn Peterson.

Dagens PS - 28 feb 17 kl. 15:19

Diskare blir delägare i stjärnkrog

Sedan 2003 har Ali Sonka – far till tolv barn – diskat i köket på den danska lyxkrogen Noma i Köpenhamn. Krogen har två Michelinstjärnor och rankas som en av världens bästa. I samband med en firmafest, där ägaren René Redzepi presenterade planerna för en ny restaurangbyggnad, berättade han att den 62-årige trotjänaren Ali Sonka – som stått i disken i 13 år – blir delägare, rapporterar danska tidningen Berlingske, uppger TT.

Länstidningen i Jämtland - 16 maj 17 kl. 07:49

Kinesisk affärsman blir delägare i Örndalen – "Vi får in delägare på en helt annan nivå"

Den kinesiske affärsmannen och grundaren till elbilsföretaget Nevs går in som delägare i Örndalen. Med Kai Johan Jiang som delägare hoppas Örndalens exploatörer kunna locka såväl internationella investerare som kinesiska turister..

ÖstersundsPosten - 16 maj 17 kl. 07:49

Kinesisk affärsman blir delägare i Örndalen – "Vi får in delägare på en helt annan nivå"

Den kinesiske affärsmannen och grundaren till elbilsföretaget Nevs går in som delägare i Örndalen. Med Kai Johan Jiang som delägare hoppas Örndalens exploatörer kunna locka såväl internationella investerare som kinesiska turister..

Dagens PS - 02 jul 19 kl. 12:31

Delägare i Perssons bolag anklagas för plundring

Bolaget där Göran Persson är ordförande, Greengold Group, skakas av en internskandal – en styrelsesuppleant i två av koncernens holdingbolag stäms på miljonbelopp för bolagsplundring. Det rapporterar Dagens industri (betallänk). Göran Persson är styrelseordförande, och dessutom åttonde största ägare, i Greengold Group.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 10 minuter sedan

Populära Faceapp – möjligt ryskt säkerhetshot

Säkerhetsexperter varnar för populära appen Faceapp som har 80 miljoner användare. Användarnas information kan användas till ansiktsigenkänning..

Dagens Media - 2 timmar sedan

Washington Post konkurrerar med techjättarna – lanserar annonsverkyg

Verkyget Zeus Insight lanseras globlalt och ska göra publicister mindre beroende av cookies, tredjepartsdata – och techgiganter..

Dagens Media - 1 timme sedan

Efter konkurshotet – Gaffa i samarbete med Live at Heart

Gaffa slår sig samman med festivalen Live at Heart – en vecka efter den upphävda konkursen..

Dagens Media - 2 timmar sedan

Washington konkurrerar med techjättarna – lanserar annonsverkyg

Verkyget Zeus Insight lanseras globlalt och ska göra publicister mindre beroende av cookies, tredjepartsdata – och techgiganter..

Dagens Media - 20 timmar sedan

Dalande siffror för Allsång på Skansen

Tittarsiffrorna stannar på förhållandevis låga nivåer för Sanna Nielsen och Allsång på Skansen..

Dagens Media - 21 timmar sedan

Lotta på Liseberg slår konkurrenterna – trots mediokra siffror

Inga toppensiffror för Lotta på Liseberg – men tillräckligt bra för att med bräda konkurrensen..

Dagens Media - 22 timmar sedan

Amazon granskas av EU

EU-kommissionen inleder utredning av Amazon, som befaras ha missbrukat sin dominerande marknadsställning..

Dagens Media - Igår: 11:10

Så ska Martin Alsander göra Mitt i lönsamt

Efter flera skuldtyngda år finns det åter pengar för att blåsa liv i Mitt i. Det säger tidigare Stampenchefen Martin Alsander, som via Citypress gått in som ny ägare. Fokus framåt: Innehåll och digital affär..

Dagens Media - Igår: 09:25

Klart: Mitt i har ny ägare

Citypress AB, som delägs av Stampens tidigare koncernchef Martin Alsander, blir ny ägare till Lokaltidningen Mitt i..

Dagens Media - Igår: 08:40

Polis rasar mot tidningen Amelia

Amelias reportage ”kvinnor som tänder på makt” får stark kritik av polisen Simon Häggström som är specialiserad på prostitution. Publiceringen påstås normalisera ”sugardating” som polisen klassificerar som sexuella övergrepp..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.