DI > Ekonomi

Tuesday, 16 July, 18:14

DI - 10 jul 19 kl. 08:31

Flygbolaget rasade på börsen efter ”fat finger”Ett av Filippinernas största flygbolag rasade nästan 40 procent under den sena börshandeln i Manilla. Aktien återhämtade sig dock snabbt och förklaringen till fallet verkar vara ett så kallat ”fat finger-error”.
Läs mer på DI
Läs mer om:
Filippinernas, Manilla

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Flygbolaget, rasade, börsenefter , fat, finger
Dagens PS - 23 mar 18 kl. 09:09

Nattsvart start på Stockholmsbörsen

Öppnar med ett omedelbart fall på 0,7 procent. En aktie går dock mot strömmen. Det är MTG som utmärker sig på en i övrigt dyster Stockholmsbörs med en uppgång på 1,5 procent, rapporterar DiTV:s Börsmorgon.

DI - 26 jun 15 kl. 10:21

Stockholmsbörsen: Grekland sänker humöret igen

Stockholmsbörsen öppnade fredagens handel negativt efter fortsatt oro kring Grekland då inget avtal nåddes under gårdagens eurogruppmöte som pågick långt in på natten. I Asien rasade Shanghaibörsen med drygt 7 procent vilket är det största fallet på dagbasis sett till procent sedan 2007..

E24 - 25 feb 16 kl. 13:03

Expert: Därför smällde det till på Kinabörsen i dag

Börshumöret i Kina är fortsatt skakigt. På torsdagen rasade Shanghaibörsen med över 6 procent. Den lokala Shenzhenbörsen backade över 7 procent.

BT - 18 dec 14 kl. 17:55

Kraftigt upp på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen steg rejält på torsdagen i linje med stora börser utomlands. Men flygbolaget SAS aktie rasade efter delårsrapport med ett nytt sparprogram.När handeln stängde hade OMXS-index lyft 2,6 procent till 466,3 i en bred uppgång.

BT - 13 jan 15 kl. 17:51

Fortsatt upp på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen steg på tisdagen i linje med omvärlden. Samtidigt fortsatte råoljepriset att falla. Stockholmsbörsen inledde med svagt fallande kurser, men vände sedan tämligen snabbt upp.

BT - 15 nov 12 kl. 18:00

H & M sänker börsen

Stockholmsbörsen backade under torsdagens handel. H & M sjönk efter svag oktoberförsäljning.SAS fortsatte att falla efter danska uppgifter om att bolaget är nära konkurs.

Kristianstadsbladet - 06 mar 14 kl. 10:54

Stockholmsbörsen stiger

Stockholmsbörsen stiger i förmiddagshandeln i linje med omvärlden. Vid 10.40-tiden hade OMXS-index gått upp med 0,7 procent till 442,3.

Trelleborgs Allehanda - 06 mar 14 kl. 10:54

Stockholmsbörsen stiger

Stockholmsbörsen stiger i förmiddagshandeln i linje med omvärlden. Vid 10.40-tiden hade OMXS-index gått upp med 0,7 procent till 442,3.

BT - 06 mar 14 kl. 10:54

Stockholmsbörsen stiger

Stockholmsbörsen stiger i förmiddagshandeln i linje med omvärlden. Vid 10.40-tiden hade OMXS-index gått upp med 0,7 procent till 442,3.

BT - 06 mar 14 kl. 12:44

Börsen upp på minskad Ukraina-oro

Stockholmsbörsen stiger i linje med omvärlden, sedan oron för att Ukraina-krisen ska förvärras dämpats. Vid 12.30-tiden har OMXS-index gått upp med 0,7 procent till 442,4.

Fler nyheter från DI

DI - 4 minuter sedan

Catena Media gör riktad emission av drygt 1,4 miljoner aktier

Catena Media gör en riktad nyemission av drygt 1,4 miljoner aktier till kursen 60:30 kronor per aktie som del i en förutbetalning av den tredje och sista tilläggsköpeskillingen för ett antal förvärvade amerikanska tillgångar..

DI - 3 minuter sedan

Europabörserna: Brittiskt modebolag rusade

Europabörserna följde upp måndagens positiva utveckling med ytterligare uppgångar på tisdagen. Samlingsindexet Stoxx 600 steg 0,3 procent. .

DI - 15 minuter sedan

Nordenbörserna: Yara lyfte i Oslo, VINX30 ökade något

De nordiska börserna handlades med blandade rörelser på tisdagen. Samlingsindexet Vinx 30 var upp 0,1 procent till nivån 937..

DI - 30 minuter sedan

Analytiker: Inbromsning väntas inom SMS för Sandvik

Sandvik väntas på onsdag presentera ett resultat före skatt på 4,87 miljarder kronor för årets andra kvartal, enligt en sammanställning av 18 analytikers prognoser som Infront Data har gjort. Det vore en ökning med 2 procent från motsvarande kvartal i fjol..

DI - 30 minuter sedan

Wall Street: JP Morgan och Goldman Sachs klättrar

De ledande börserna i New York återfanns runt oförändrade nivåer efter ett par timmars handel på tisdagen. Flera storbanker var i fokus efter sina kvartalsrapporter. .

DI - 45 minuter sedan

Stockholmsbörsen går mot stängning på rött

Tisdagen blev en tung börsdag för flera rapporterande bolag: Husqvarna och Billerud Korsnäs hörde till de stora förlorarna..

DI - 1 timme sedan

SEB flaggar upp i Concentric till över 10 procent

SEB Investment Management har ökat sitt innehav i fordonsunderleverantören Concentric till drygt 10,0 procent av kapital och röster per den 9 juli, enligt ett flaggningsmeddelande..

DI - 1 timme sedan

Ekholm ger nytt hopp – småsparare rusar till Ericsson

De två senaste månaderna har antalet sparare i Nordnet som äger Ericssonaktier ökat med 35 procent.  ”Det är en anmärkningsvärd ökning”, säger Nordnets sparekonom Frida Bratt. Nu sitter både småspararna och analytikerna med högt uppskruvade förväntningar inför onsdagens rapport..

DI - 1 timme sedan

Svart börsdag för telekomjätten – föll mer än på över 3 år

Den norska telekomjätten Telenor hade sin värsta börsdag sedan februari 2016 på tisdagen när ägarna tvingades summera ett rapporttapp på 4,3 procent..

DI - 1 timme sedan

Räntor och valutor: Europeiska räntor sjunker

Europeiska räntor sjönk överlag på tisdagen. Samtidigt stärktes dollarn, medan euron och pundet försvagades..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.