Realtid > Ekonomi

Wednesday, 17 July, 11:09

Realtid - 10 jul 19 kl. 08:24

Familjen af Jochnick begär nu tvångsinlösen av OriflameaktierFamiljen af Jochnick begär nu tvångsinlösen av resterande 2,79 procent av aktierna..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Jochnick, Oriflameaktier

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Familjenaf , Jochnick, begärnu , tvångsinlösenav , Oriflameaktier
GT - 27 nov 13 kl. 19:17

Försvarsmakten begär tvångsinlösen i ö-strid

GÖTEBORG. Försvarsmakten begär tvångsinlösen av Känsö i Göteborgs skärgård. Ön har ett beräknat marknadsvärde på upp emot 100 miljoner kronor.

GöteborgsPosten - 27 nov 13 kl. 18:10

Försvaret begär tvångsinlösen

Ägaren vill inte ge upp, mäklaren jobbar på medan Försvarsmakten begär tvångsinlösen. Hur lång tid kampen om Känsö kommer att ta vet ingen i dag..

DI - 22 jun 15 kl. 09:28

Solix avser begära tvångsinlösen

Solix, som tillför Geveko 200 miljoner kronor i en riktad nyemission, erbjuder aktieägarna att sälja sina aktier för 4:00 kronor per aktie i samband med tvångsinlösen..

DI - 12 dec 17 kl. 07:40

Tieto begär tvångsinlösen i Avega

Tieto påkallar tvångsinlösen i IT-konsulten Avega som bolaget tidigare har lagt uppköpsbud på. Den 1 december meddelade Tieto att de har fått in över 90 procent av aktierna..

DI - 22 okt 18 kl. 08:06

Canon förvarar Elliotts aktier i Axis – tänker begära tvångsinlösen och avnotering

Japanska Canon har tecknat avtal med hedgefonden Elliott om att förvärva drygt 7,8 miljoner aktier i Axis för 363,75 kronor per aktie. Därmed kontrollerar Canon 97,9 procent av aktierna i Axis och har nu för avsikt att ansöka om tvångsinlösen för att förvärva resterande aktier i bolaget. Det framgår av ett pressmeddelande.

PrivataAffärer - 05 jun 19 kl. 11:59

Klövern begär tvångsinlösen av Tobin Properties aktier

Klövern har även begärt att styrelsen i Tobin Properties så snart som möjligt ansöker om avnotering av Tobin Properties stamaktie och preferensaktie från Nasdaq First North.  .

DI - 22 mar 16 kl. 17:38

Karo Pharma kräver tvångsinlösen

Hälsovårdsbolaget Karo Pharma, tidigare Karo Bio, har fått accept motsvarande 99,4 procent av rösterna i MedCore och begär inlösen av resterande aktier..

Realtid - 26 jun 19 kl. 07:55

Familjen af Jochnicks bud har gått igenom

Familjen af Jochnicks bolag Walnut Bidco äger kontrollerar nu 91,33 procent av aktierna och rösterna i Oriflame. Nu begär familjen tvångsinlösen och ansöker om avnotering..

Realtid - 26 jun 19 kl. 07:55

Familjen af Jochnicks bud på Oriflame har gått igenom

Familjen af Jochnicks bolag Walnut Bidco kontrollerar nu 91,33 procent av aktierna och rösterna i Oriflame. Nu begär familjen tvångsinlösen och ansöker om avnotering..

Kristianstadsbladet - 20 maj 14 kl. 09:17

Scania ansöker om avnotering


Nu försvinner ett av Sveriges mest anrika företag från Stockholmsbörsen. Styrelsen för Scania meddelar att bolaget ansöker om avnotering.Det är en naturlig följd av Volkswagens besked den 13 maj om att det tyska bolagets köp av Scania gått igenom.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 1 timme sedan

Swedbank sänker utdelningen

Storbanken ändrar sin utdelningspolicy från  75 till 50 procent av vinsten. Syftet anges vara att “stärka bankens kapitalposition”. Det framgår av Swedbanks delårsrapport.

Realtid - 2 timmar sedan

Handelsbanken stänger sitt kontor i Polen

Handelsbanken stänger sitt kontor i Warszawa på grund av för svag lönsamhet. Verksamheten i Polen kommer att avvecklas under 2020. .

Realtid - 20 timmar sedan

Svensk Exportkredit ökade sin utlåning

Trots att den svenska ekonomin befinner sig i en avmattningsfas är exportföretagen fortsatt välmående. Det framgår av Svensk Exportkredits delårsrapport..

Realtid - 21 timmar sedan

“Historisk data inte längre tillräckligt för att ta bra beslut”

Trender baserade på hur marknaden utvecklats historiskt ligger inte sällan till grund för beslut om hur svenska företag ska agera framåt. Problemet med det är att gammal data inte längre är tillräckligt för kunna ta bra beslut. Det skriver Fredrik Ohlsen, CEO på driftleverantören Basefarm..

Realtid - Igår: 10:14

Hemfosa vill växa i Finland

Fastighetsbolaget Hemfosas hyresintäkter ökade med 16 procent tack vare en växande fastighetsportfölj. Samtidigt ökade resultatet efter skatt med 13 procent, där ökningen i andra kvartalet var 19 procent. Det visar bolagets delårsrapport.

Realtid - Igår: 08:23

Serneke har tecknat avtal med Cernera Fastigheter 

Serneke Bygg ska bygga ett flerbostadshus med 43 bostadsrätter i Bergdalen i Borås. Ordersumman uppgår till cirka 74 miljoner kronor..

Realtid - Igår: 16:38

Securitas förvärvar risk management-tillgångar i USA

Securitas dotterbolag Securitas Critical Infrastructure Services har ingått avtal om att förvärva vissa av MSM Security Services LLCs tillgångar inom området utredning och bakgrundskontroller. Köpeskillingen uppgår till cirka 102 miljoner kronor.  .

Realtid - Igår: 14:14

Kinnevik ökar innehavet i Livongo

Investmentbolaget köper  aktier i det amerikanska, digitala och snart börsnoterade hälsovårdsbolaget Livongo för en totalsumma om cirka en halv miljard kronor. Därutöver har Kinnevik anmält intresse för att köpa nyemitterade aktier i bolaget för cirka två miljarder kronor. .

Realtid - I förrgår: 11:00

Balder förvärvar fastigheter för drygt en miljard

Fastighetsbolaget Balder har i tre transaktioner avtalat om att förvärva fyra fastigheter med en sammanlagd uthyrningsbar yta om cirka 28 000 kvadratmeter för ca 1,6 miljarder kronor..

Realtid - I förrgår: 09:19

Nordnet utbetalar miljoner i återbäring till deltagarna i aktielåneprogrammet

 Nordnet betalar ut drygt 6,5 miljoner kronor inom ramen för det aktielåneprogram som lanserades under slutet av 2018. Utbetalningen har fördubblats sedan föregående tillfälle..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.