DI > Ekonomi

Thursday, 18 July, 19:16

DI - 10 jul 19 kl. 08:18

Pareto: Reviderade estimat att vänta efter Kungsledens rapportAnalytikerestimat för Kungsleden kan antas revideras uppåt efter rapporten för det andra kvartalet och sedan fastighetsbolaget fått kreditbetyget höjt till investment grade hos Moody's..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Kungsledens, Kungsleden, Moody

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pareto, Reviderade, estimatatt , väntaefter , Kungsledens, rapport
Ekonomistas - 12 dec 14 kl. 11:25

Låg neutral ränta: en utmaning för penningpolitiken

Vi publicerar idag ett gästinlägg skrivet av Henrik Eriksson på Nykredit i Stockholm Ett grundläggande begrepp inom penningpolitisk teori är det om ’neutral ränta’. Enkelt uttryckt är det den räntenivå som vare sig är expansiv eller åtstramande och är således den nivå på reporäntan vi skulle välja i ett normalt konjunkturläge.[1]  I snart 5 års tid har Riksbanken vidhållit att denna neutrala ränta ligger kring 4 procent.

DI - 12 feb 19 kl. 10:12

Pareto ger tummen ned för Hoists kvartalsrapport – sänkta estimat att vänta

Kreditvärderingsföretaget Hoist fjärde kvartal var svagt och därutöver kommer sänkta prognoser att medföra större estimatnedrevideringar. Det skriver Pareto i en snabbkommentar efter bokslutet..

Affärsvärlden - 08 feb 19 kl. 10:14

Pareto: Ta hem vinsten i Cellavision

Cellavisions kraftiga kursstigning efter torsdagsmorgonens starka rapport utgör ett bra tillfälle att ta hem vinsten och vänta på en mer attraktiv ingångspunkt. Det skriver Pareto..

PrivataAffärer - 05 sep 18 kl. 15:58

Räkna med oförändrad ränta på torsdagen

Riksbanken väntas lämna reporäntan oförändrad på -0,50 procent, för femtonde mötet i rad, vid policymötet den 5 september (räntebesked 6 september). Och det mest troliga är också att Riksbanken i stort sett upprepar budskapet från i juli om att långsamma räntehöjningar kan inledas i slutet av året. Samtliga tolv ekonomer som SME Direkt har tillfrågat räknar med att Riksbanken lämnar räntan oförändrad nu.

PrivataAffärer - 13 aug 18 kl. 08:19

Fyra aktier att köpa och tre att vänta med

Tidningen ser isländska Arion Bank, som noterades i juni på Stockholmsbörsen, som en spännande bank med lite större uppsida än de stora stabila svenska bankerna. Det kan ses som en krydda i portföljen, vid sidan av storbankerna kanske, skriver Börsveckan. Husqvarnaaktien har rasat med 20 procent sedan Börsveckan satte rådet avvakta på kursnivåer kring 86 kronor tidigare i år.

Realtid - 10 dec 15 kl. 11:03

Pareto rådgivare i obligationsplacering

Har en fast ränta på 6,5 procent..

DI - 08 feb 19 kl. 10:13

Pareto: Ta hem vinsten i Cellavision efter överdriven kursreaktion

Cellavisions kraftiga kursstigning efter torsdagsmorgonens starka rapport utgör ett bra tillfälle att ta hem vinsten och vänta på en mer attraktiv ingångspunkt..

DI - 27 feb 19 kl. 10:26

Pareto: Rejält utdelningslyft att vänta från Lundin Petroleum

Att Lundin Petroleum nu närmar sig produktionsstart vid Johan Sverdrup-fältet utanför den norska kusten innebär att oljebolaget går från att jaga de stora "elefanterna" (oljefält med mer än 500 miljoner fat) till att förvandla dessa till kassaflöden..

PrivataAffärer - 25 okt 18 kl. 16:30

Lista: Här är rapporterna du ska kolla in på fredag

Inte lika många som på torsdagen men fredagen får med sina cirka 40 rapporter ändå betraktas som en av de mest intensiva rapportdagarna denna säsong. Morgonen inleds klockan 0700 med D. Carnegie, Fingerprint och Intrum.

PrivataAffärer - 23 okt 18 kl. 15:05

Få koll inför onsdagens rapporter

Rapporter onsdag 24 oktober: Nordea (kl 6.30)
SHB (kl 6.45)
Axfood (kl 7.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Getinge återkallar ballongpumpar

Getinge informerar i ett pressmeddelande om ett globalt återkallande av ballongpumparna Cardiosave IABP och CS100/300. .

DI - 15 minuter sedan

Momento spår ljus framtid efter avtal med biljätte

Momento i Flen kan betecknas som en sörmländsk snilleindustri.  Ett nytt avtal med en biljätte inger fortsatt framtidstro åt bolaget som är en av kommunens större arbetsgivare..

DI - 15 minuter sedan

Elitryttaren blev framgångsrik vd på ”kungliga” gården

Sedan den tidigare elitryttaren Hannah Larsson kom in i bilden har kungens tidigare förfallna gamla ladugård vid Stenhammars slott utanför Flen levt upp som populärt utflyktsmål med kraftig omsättningstillväxt. Den 1 september ordnas folkfest för Flens nyanlända på ägorna..

DI - 1 timme sedan

Utdelningsfrossan sätter press på banksektorn

Det har varit en blodig rapportperiod i banksektorn, med nedskruvade utdelningsmål och besvikna aktieägare.  För Nordea slutade halvårsrapporten med den lägsta kursnoteringen sedan 2013 och ökad osäkerhet kring utdelningen. .

DI - 1 timme sedan

Europabörserna: E-handelsbolag rasade i London

Europabörserna handlades nedåt på torsdagen. Samlingsindexet Stoxx 600 sjönk 0,2 procent. .

DI - 1 timme sedan

Nordenbörserna: Wärtsilä rapportrasade i Helsingfors

De nordiska börserna backade under torsdagen, då rapportsäsongen är inne i en intensiv period. .

DI - 1 timme sedan

Bonesupport varslar om negativ påverkan på resultatet med 11 Mkr

Medicinteknikbolaget Bonesupport meddelar att man kommer att rapportera en jämförelsestörande post med en negativ påverkan på rörelseresultatet om cirka 11 miljoner kronor under andra kvartalet..

DI - 1 timme sedan

Skrota tanken på ny skatt på digitala bolag

LEDARE. Det blev en sammandrabbning på finansministermötet med G7-länderna i veckan. Det hölls i Chantilly i Frankrike och värd var landets finansminister Bruno Le Maire.

DI - 1 timme sedan

Mer krävs för att lyfta Trelleborg från treårslägsta

Trelleborgs halvårsrapport lyckades infria lågt ställda förväntningar. Men kvartalet avslutades svagt och osäkerheten om konjunkturen har ökat. För att skydda marginalerna utökas nu därför bolagets besparingsprogram..

DI - 1 timme sedan

Ännu en tung rapportdag sänker Stockholmsbörsen

Rapporterande storbolag som Nordea och Essity tyngde Stockholmsbörsen som går mot en stängning neråt på torsdagen. Det är tredje dagen i rad som börsen slutar på minus i rapportfloden..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.