DI > Ekonomi

Tuesday, 23 July, 01:13

DI - 10 jul 19 kl. 07:59

Fastighetskungen storköper på börsen – ”farligare att inte äga aktier”Investeraren Erik Selin fortsätter att nettoköpa på börsen och har en ny – än så länge hemlig – investering på gång.  ”Det är farligare att inte äga aktier än att äga aktier”, säger han..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Erik Selin

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fastighetskungen, storköper, börsen, farligareatt inte , äga, aktier
DI - 09 apr 19 kl. 10:57

Fastighetskungen storköper igen – börsen ”ser bra ut”

Finansmannen Erik Selin fortsätter tanka aktier i nischbanksektorn och berättar för Di om sina förhoppningar på innehaven. Han ger även sin syn på det allmänna börsklimatet efter årets kursuppgång..

DI - 18 jul 13 kl. 10:02

Oljefonder storköper aktier i Sverige

Oljefonder från Norge, Saudi Arabien och Abu Dhabi storköper aktier på Stockholmsbörsen. Bland favoritköpen kan nämnas de svenska storbankerna och Volvo..

Dagens PS - 18 maj 18 kl. 11:01

Icahn storköper för att stoppa miljardaffär

Aktivisten och miljardären Carl Icahn har tillkännagivit en post på 9,38 procent i försäkringsbolaget AmTrust Financial, skriver Reuters. Hans intåg är till för att stoppa företaget från att köpas ut från börsen, enligt ett brev till styrelsen. Den första 1 mars i år meddelade AmTrust Financial att det kommer att köpas ut för 2,8 miljarder dollar av en grupp aktieägare, inklusive grundarfamiljen och bolagets vd.

DI - 13 aug 13 kl. 22:07

Icahn storköper i Apple

Apple-aktien tog ett kliv högre under tisdagskvällens handel på Nasdaq-börsen, efter att miljardären Carl Icahn meddelat att han byggt upp ett stort innehav i bolaget. Icahn är också sedan länge affärspartner med Christer Gardell..

DI - 02 mar 16 kl. 08:33

Norsk jätte storköper i JM

Det norska bostadsbolaget OBOS har förvärvat två procent av aktierna i branschkollegan JM. Förvärvet är en långsiktig finansiell investering och köpen har skett i ett flertal transaktioner på börsen..

Affärsvärlden - 02 nov 18 kl. 09:20

Erik Selin storköper i Collector

Collectors vice ordförande, Erik Selin, köpte på torsdagen, över börsen, 550.000 aktier i nischbanken till snittkurs 53:74 kronor. Det innebar en investering om sammantaget 29,6 miljoner kronor..

DN - 16 jul 19 kl. 21:40

Betsson storköper aktier i kritiserade Global Gaming

Betsson blir ny storägare i kritiserade konkurrenten Global Gaming. Aktien rusar med över 50 procent på Stockholmsbörsen. .

VA - 17 jun 19 kl. 09:23

Fastighetskungen köper ut biokemibolaget från börsen

Finansmannen Greg Dingizian lägger bud på Doxa.  .

Realtid - 17 dec 14 kl. 09:20

Altor storköper på Oslobörsen

Blir ny storägare i Spectrum ASA efter blocktrade signerad ABG Sundal Collier..

DI - 08 jun 19 kl. 08:11

Grekisk miljardaffär gav glädjeskutt på börsen

Kinnevik lämnar Millicom, Intrum storköper i Grekland och ECB bjuder på riktigt duvaktiga besked. Di:s experter guidar dig genom veckans viktigaste ekonominyheter..

Fler nyheter från DI

DI - 2 timmar sedan

Ford stäms på miljarder för förfalskade bränsletester

Den amerikanska fordonskoncernen Ford har blivit stämd på 1,2 miljarder dollar, motsvarande 11,3 miljarder kronor..

DI - 3 timmar sedan

Polisen varnar: Microsoft-bedrägerierna är tillbaka

Från att ha varit relativt förskonade den senaste tiden har polisen uppmärksammat en ny våg av så kallade Microsoft-bedrägerier i Sverige. ”Vi har definitivt märkt av att de har kommit i gång igen”, säger Lotta Mauritzson vid polisens nationella bedrägericenter..

DI - 3 timmar sedan

Svagt uppåt på Wall Street med stöd av teknikaktier

New York-börserna håller sig på plus med fem minuter kvar till stängning. S&P 500 handlas upp 0,3 procent..

DI - 4 timmar sedan

Carl Icahn till ny attack mot oljebolagets jätteaffär

Aktivistinvesteraren Carl Icahn går än en gång till attack mot oljebolaget Occidentals förvärv av Anadarko Petroleum i ett brev till Occidentals ägare. Det rapporterar nyhetsbyrån Bloomberg..

DI - 4 timmar sedan

Tysk däcktillverkare vinstvarnar – svag fordonsmarknad fäller helårsprognosen

Den tyska däcktillverkaren Continental vinstvarnar för helåret. Bolaget hänvisar till den svaga utvecklingen på fordonsmarknaden och sänker prognoserna för både tillväxten och den justerade rörelsemarginalen..

DI - 4 timmar sedan

Piloter på British Airways röstar för första strejken på fyra decennier

Piloter anställda av det brittiska flygbolaget British Airways har röstat för att gå ut i strejk. Om de gör allvar av hoten blir det den första strejken för flygbolaget sedan 1970-talet enligt nyhetsbyrån Bloomberg..

DI - 5 timmar sedan

Storbritannien kan redan vara i recession enligt tung tankesmedja

Storbritannien kan redan befinna sig i en teknisk recession enligt en rapport från den tunga brittiska tankesmedjan National Institute of Economic and Social Research (NIERS). Samtidigt avslutas omröstningen om vem som ska ta över som premiärminister för Theresa May på måndagskvällen..

DI - 5 timmar sedan

Gotland toppar listorna

Di-bilen rullar den här veckan på Gotland – en ö med en stark tradition av småföretagare. 16 procent av befolkningen är företagare, vilket är den högsta länssiffran i Sverige..

DI - 5 timmar sedan

De ska skapa världens första gingård

Nu är det dags för nästa generation Hellström att sätta ön Furillen ännu tydligare på kartan. Elisabeth Hellström skapar just nu en gotländsk gin, av ingredienser som hon plockar själv på ön..

DI - 6 timmar sedan

Banktoppen sågar dysterkvistarna: ”Lustgasen fortsätter flöda”

TOREKOV. Det finns visserligen gott om signaler på en sämre konjunktur – men lustgasen från centralbankerna håller börsen uppe.  Det tror Eirik Winter, Nordenchef på den franska storbanken BNP Paribas.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.