DI > Ekonomi

Friday, 19 July, 23:33

DI - 10 jul 19 kl. 07:44

Oegentligheter funna hos Stenocares kanadensiska partnerKanadas hälsovårdsmyndighet har funnit brister hos kanadensiska Canntrust, ett bolag som är partner till danska Stenocare som är verksamma inom medicinsk cannabis. Canntrust har vid sin produktionsanläggning i Pelham brutit mot regelverket och medger att så är fallet..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Stenocares, Canntrust, Stenocare, Pelham

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Oegentligheter, funna, hos, Stenocares, kanadensiska, partner
DN - 09 okt 11 kl. 13:26

150 lådor med fyrverkerier funna hos dödsoffer

Polisens bombröjare hittade på söndagen mellan 100 och 150 lådor med fyrverkeripjäser hemma hos den 42-årige man som omkom i samband med en svår explosion nära Kolding i Danmark på lördagen..

DN - 11 feb 14 kl. 20:27

Fler tavlor funna hos nazikonsthandlaren

Ytterligare 60 verk av kända konstnärer har hittats hos den konsthandlare som sedan tidigare misstänks för att ha handlat med konst stulen av nazisterna..

Aftonbladet - 03 apr 11 kl. 14:56

Två mammuttänder funna hos död man

Personalen på Röda korset i Umeå gjorde upptäcktenbland ägodelarna från en avliden man..

SvD - 15 dec 12 kl. 11:04

Vapen funna hos Hells Angels

Fyra män sitter anhållna efter ett ingripande i Göteborg i går..

SvD - 20 feb 13 kl. 11:23

Dopingmedel funna hos Oscar Pistorius

Även en olicensierad pistol har hittats..

NT - 16 sep 13 kl. 00:24

Sprängämnen funna hos mc-gäng

Sprängämnen, narkotika och stöldgods. Det är vad polisen hittade när man slog till mot motorcykelklubben MC Swedens lokal i Tving norr om Karlskrona i helgen, rapporterar BLT/Sydöstran på nätet..

Kristianstadsbladet - 16 sep 13 kl. 00:24

Sprängämnen funna hos mc-gäng


Sprängämnen, narkotika och stöldgods. Det är vad polisen hittade när man slog till mot motorcykelklubben MC Swedens lokal i Tving norr om Karlskrona i helgen, rapporterar BLT/Sydöstran på nätet.Insatsen gjordes för att kontrollera om det fanns olaglig kameraövervakning vid lokalen.

UNT - 16 sep 13 kl. 00:24

Sprängämnen funna hos mc-gäng

Sprängämnen, narkotika och stöldgods. Det är vad polisen hittade när man slog till mot MC Swedens lokal i Tving norr om Karlskrona i helgen, uppger BLT/Sydöstran på nätet. Två personer förhördes, men släpptes.

Helsingborgs Dagblad - 16 sep 13 kl. 00:26

Sprängämnen funna hos mc-gäng

Sprängämnen, narkotika och stöldgods. Det är vad polisen hittade när man slog till mot motorcykelklubben MC Swedens lokal i Tving norr om Karlskrona i helgen, rapporterar BLT/Sydöstran på nätet. Insatsen gjordes för att kontrollera om det fanns olaglig kameraövervakning vid lokalen.

NSD - 16 sep 13 kl. 00:24

Sprängämnen funna hos mc-gäng

Sprängämnen, narkotika och stöldgods. Det är vad polisen hittade när man slog till mot motorcykelklubben MC Swedens lokal i Tving norr om Karlskrona i helgen, rapporterar BLT/Sydöstran på nätet..

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Brittiske utrikesministern om beslagtagna fartygen: ”Helt oacceptabelt”

Reaktioner på högsta politiska nivå lät inte vänta på sig efter nyheterna om de beslagtagna fartygen i Iran. ”Det här är helt oacceptabelt”, säger Storbritanniens utrikesminister Jeremy Hunt i ett uttalande..

DI - 1 timme sedan

SSAB under hård press - ”ovanlig utveckling som överraskar”

SSAB pressades i andra kvartalet av att stålpriserna försvagades i Europa samtidigt som kostnaderna ökade på grund av rallyt i järnmalmspriset.  I det tredje kvartalet blir situationen ännu besvärligare. ”Det är en ovanlig utveckling som överraskar”, säger vd Martin Lindqvist..

DI - 1 timme sedan

Lever vd upp till sina ord har SSAB goda chanser

Det svänger snabbt i stålindustrin och det senaste året har det svängt ovanligt snabbt..

DI - 1 timme sedan

Wall Street: Börserna slutade veckan i rött

Efter att ha handlats uppåt tidigare under handelsdagen vände USA-börserna ner inför stängning. Sektorvis stärktes energibolagen på stigande oljepris, till följd av de ökade spänningarna i vattnen söder om Iran..

DI - 2 timmar sedan

Ökad spänning i Hormuzsundet får oljepriset att stiga

Nyheten att Iran beslagtagit svenskägda tankern Stena Impero och möjligen även Liberiaflaggade fartyget Mesdar, fick oljepriserna att vända tvärt uppåt på kvällen, svensk tid..

DI - 2 timmar sedan

Ett av de uslaste kvartalen sedan finanskrisen

Den dramatiska rapportveckan blev en kalldusch för aktieplacerare som varit höga på centralbankernas signaler om låga räntor länge och med två bra rapportperioder i ryggen. Nu fick vi i stället ett av decenniets sämsta utfall och många rejäla kursslakter..

DI - 3 timmar sedan

Stenafartyg misstänks ha tillfångatagits av Iran

Brittiskflaggade olje/kemtankern Stena Impero, tillhörande Stena Bulk, misstänks ha beslagtagits av iranska styrkor, rapporterar flera nyhetskällor. Stena kan vare sig bekräfta eller dementera vad som hänt i nuläget. ”Vi undersöker saken och skickar ut den information vi har så fort vi kan”, säger Charlie Ridgeway på Stenas krishanterare MTI i London..

DI - 4 timmar sedan

Amazon anställer Trump-supporter som molnlobbyist

Amazons molntjänstföretag AWS har nyligen anställt Jeff Miller som lobbyist, som samtidigt jobbar som insamlingsledare åt Donald Trump. Det rapporterar CNBC. .

DI - 4 timmar sedan

Larry Fink: Fler och fler pratar om att lämna Kina

Vd:n och medgrundaren till världens största kapitalförvaltare Blackrock, Larry Fink, säger i en intervju med CNBC att fler och fler företagsledare förbereder sig på att lämna Kina..

DI - 4 timmar sedan

Loomis vd: Borde inte ha tagit de här kunderna

Loomis arbete mot penningtvätt brast i den danska valutaväxlingsverksamheten enligt flera utredningar.  Enligt vd Patrik Andersson var det varningssignaler om högriskkunder som fick bolaget att lägga ned verksamheten förra året..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.