DI > Ekonomi

Sunday, 21 July, 02:28

DI - 10 jul 19 kl. 05:38

Kinas producentpriser oförändrade i juniKinas producentpriser var oförändrade i juni jämfört med samma månad föregående år. .
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kinas, producentpriser, oförändradei , juni
DI - 10 jul 17 kl. 06:43

Kinas producentpriser steg som väntat

Kinas producentpriser steg med 5,5 procent i juni jämfört med samma månad 2016..

DI - 09 aug 17 kl. 06:26

Kinas producentpriser steg 5,5 procent

Kinas producentpriser steg med 5,5 procent i juli jämfört med samma månad 2016. Det rapporterar den nationella statistikbyrån i Kina, enligt Bloomberg News. Analytikerna hade väntat sig att PPI skulle ha stigit med 5,6 procent, enligt Bloomberg News prognosenkät.

DI - 10 jul 18 kl. 05:39

Kinas producentpriser steg strax över förväntan

Kinas producentpriser steg med 4,7 procent i juni jämfört med samma månad 2017.  Det rapporterar den nationella statistikbyrån i Kina, enligt Reuters..

SvD - 09 jul 13 kl. 05:19

Kinas producentpriser sjönk i juni

DI - 04 sep 17 kl. 11:06

Europeiska producentpriser oförändrade i juli

Industrins producentpriser i euroområdet var oförändrade i juli jämfört med föregående månad. Jämfört med motsvarande månad föregående år steg producentpriserna med 2,0 procent. Det rapporterar Eurostat.

DI - 16 sep 14 kl. 14:36

USA: Producentpriser oförändrade

Producentpriserna i USA var oförändrade i augusti, jämfört med föregående månad. Jämfört med samma månad föregående år steg priserna 1,8 procent..

DN - 24 jul 14 kl. 10:25

Producentpriser sjönk i juni

Producentpriserna sjönk med 0,1 procent i juni jämfört med maj..

Affärsvärlden - 09 jul 13 kl. 08:19

Fallande producentpriser i Kina

Kinas producentpriser sjönk mer än väntat i juni..

SvD - 09 jul 14 kl. 05:18

Kina: ppi -1,1% i juni jmf juni 2013

Kinas producentpriser sjönk med 1,1 procent i juni jämfört med samma månad 2013..

Opinionen.se - 03 jul 13 kl. 07:17

Även Kinas tjänstesektor bromsar in

Tillväxten i Kinas tjänstesektor minskade i juni till den lägsta takten på nio månader, bland annat till följd av minskad aktivitet i byggsektorn. Det visar månadens inköpschefsindex från landets nationella statistikbyrå. Index sjönk från 54,3 i maj till 53,9 i juni.

Fler nyheter från DI

DI - 4 timmar sedan

Succéskådisen om nya rollen i filmen Quick: ”Hittepå-figur”

Dramatenskådespelaren Jonas Karlsson spelar framlidne Hannes Råstam, vars grävande journalistik ledde till Thomas Quicks frikännande, i den nya långfilmen Quick.   Därefter står Godot, en musikalfilm och regidebut på tur..

DI - 5 timmar sedan

Elbolag kritiseras för dålig prisinformation

Konsumentverket har granskat 13 elbolags hemsidor. Samtliga kritiseras för otydlig prisinformation – och nu kräver myndigheten åtgärder, skriver Dagens Nyheter..

DI - 5 timmar sedan

Swedish Open-basen om fasan i Norge

Veckans resenär är Christer Hult, turneringschef för Swedish Open.  .

DI - 6 timmar sedan

Fed-chef går emot marknaden – vill inte sänka räntan

Den amerikanska centralbanken väntas sänka styrräntan i slutet av juli. Men beslutsfattarna är inte överens. Bostons Fed-chef Eric Rosengren vill avvakta..

DI - 6 timmar sedan

Barnen ratar rymdjobb – vill hellre bli youtuber

I helgen är det 50 år sedan månlandningen. Men dagens barn drömmer inte om att bli astronauter i första hand. Fler vill hellre bli youtubers, enligt en undersökning som Lego gjort..

DI - 7 timmar sedan

Han besvarade Neil Armstrongs anrop från månen 1969

Lördagen 20 juli är det 50 år sedan den första månlandningen. En prestation som har blivit en symbol för mänsklighetens styrka, framgång och nyskapande.  Men varför har ingen återvänt sedan 1972?

DI - 8 timmar sedan

Kafékedjan växer med vinstlöfte – utmanar jättarna

Gasellföretaget Mocca Deli i Eskilstuna siktar på att växa till 20–25 restauranger i Sverige. Det ska ske genom att två tre nya franchisetagare per år garanteras en nettovinstmarginal på 15 procent..

DI - 9 timmar sedan

Protester mot våld och för Kina i Hongkong

Tusentals demonstranter samlades på lördagen i Hongkong till stöd för polisen och den kommunistiska fastlandsregeringen. Det var övervägande äldre deltagare som, tillsammans med familjer, viftade med kinesiska flaggor och höll upp röda paraplyer och banderoller..

DI - 9 timmar sedan

Magplask för sommarland – en fjärdedel av besökarna borta

Den blöta inledningen på juli blev ett magplask för landets nöjesparker och vattenland. Värst går det för Skara sommarland som tappat en fjärdedel av sina besökare jämfört med i fjol..

DI - 10 timmar sedan

Volvo Cars återkallar en halv miljon bilar

Volvo återkallar drygt en halv miljon bilar globalt, varav 86.000 i Sverige. Orsaken är en felaktig motorkomponent som i värsta fall kan leda till att bilen börjar brinna..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.