DN > Ekonomi

Thursday, 18 July, 10:45

DN - 10 jul 19 kl. 05:00

Familjen McAllister lämnade tryggheten i Sverige för grön skola på BaliTv-profilen Isabelle McAllister och hennes make Erik lever sedan ett år med sina barn på Bali.  – Om saker ska hända behöver man ibland vara lite naiv och bara köra. Det mesta löser sig, säger hon..
Läs mer på DN
Läs mer om:
McAllister, Sverige, Bali, Isabelle McAllister, Erik

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Familjen, McAllister, lämnade, tryggheteni , Sverigeför , grön, skola, på Bali
Helsingborgs Dagblad - 08 apr 18 kl. 18:00

Familjen som lämnade allt för äventyret

Katrine Schwarz Voss bröt upp från Rydebäck och tog med familjen på sitt livs resa.

NSD - 10 jan 16 kl. 08:00

Vitåfamiljen började ett nytt liv i Afrika

Tre år har gått sedan familjen Andersson lämnade Norrbotten för Afrika..

Västerbottens Folkblad - 05 feb 18 kl. 09:00

[PLUS] Familjen Norlund lämnade Sorsele – och kom tillbaka

Många unga vuxna väljer att flytta från Sorsele. Det gjorde Mattias och Magdalena Norlund för 15....

SmålandsPosten - 16 jan 14 kl. 09:35

?Pappa var tryggheten?

För två år sedan kom författaren Ester Roxbergs pappa ut som kvinna. Boken Min pappa Ann-Christine handlar om tre generationers föräldraskap, om att få vara sig själv och om ilskan över att berövas sin barndoms trygghet. Det är lätt att förstå intresset för Ann-Christine Roxberg.

SmålandsPosten - 03 jun 13 kl. 07:46

Familjen ? grunden i ett gott samhälle

Den senaste tidens händelser med upplopp och bilbränder runtom i Sveriges förorter har fått många att efterlysa föräldrarnas ansvar. Med rätta med tanke på att många av stenkastarna faktiskt var barn, och borde vara någon helt annanstans vid tiden för upploppen. Borde vi inte alltid efterfråga föräldraansvaret i högre utsträckning?

Nyheter 24 - 08 sep 13 kl. 12:48

Letade fosterföräldrar åt pojken ? adopterade honom själv till slutNågon förstod familjen

FLORIDA, USA. Connie Going, 50, har en imponerande meritlista och har under sina år som socialarbetare lyckas matcha ihop mer än tusen fosterbarn med deras adoptivföräldrar, skriver Daily Mail.Men Taylor Diaz var ett specialfall.

Sydsvenskan - 13 okt 15 kl. 04:00

Den familjära tryggheten

Det tråkar ut mig till depressionens rand när språket i berättande skönlitteratur inte är poesi alls. Detta kan en fullblodsprosaist som Anne Tyler förstås inte rå för. Egentligen är det inget fel på hennes stilistik, tvärtom.

Sydsvenskan - 22 okt 15 kl. 22:34

Han har bara ett mål: att samla familjen

20.12Det var en lycklig och utmattad familj som satt tätt intill varandra på filtar inne på centralen under natten mellan onsdag och torsdag.– När de tog sig över Medelhavet hade de vatten upp till midjan.

Kristianstadsbladet - 04 jun 16 kl. 03:00

Familjen fick tillbaka fel hund

Familjen i Norra Åsum lämnade bort hunden Mike för avel. Två månader senare lämnade uppfödaren tillbaka en hund. Enligt id-märkningen var det Mike.

UNT - 07 jan 11 kl. 19:50

Familjen Kaljuste gillar Öregrund

Familjen Kaljuste kom till Öregrund från Estland för två år sedan. De uppskattar den sociala tryggheten i Sverige och vårt sätt att se på barn som individer. Och för Olavi som älskar att fiska är Öregrund och skärgården något av ett paradis..

Fler nyheter från DN

DN - 45 minuter sedan

Börsen pressas av svaga rapporter

Stockholmsbörsen fortsätter ner, tyngd av ytterligare flera svaga kvartalsrapporter från börsens tungviktare som Nordea och mjukpappersföretaget Essity..

DN - 16 timmar sedan

Saab-tillverkaren Nevs saknar certifiering att sälja bilar i Kina

Nevs saknar certifiering och därmed tillstånd att sälja sina elbilar i Kina, där fabriken ska stoppas för utbyggnad på okänd tid. Men nya ägaren Evergrande har lagt in 20 miljarder i bolaget och nu utlovas åter produktion i Trollhättan. .

DN - Igår: 07:09

Ifrågasatta Swedbank sänker utdelningen

Vinsten sjunker och samtidigt meddelar Swedbank att man sänker utdelningspolicyn till ägarna..

DN - Igår: 14:36

Så ska Telia sätta stopp för dyra bluffsamtal

Bluffsamtal där människor luras att ringa upp utländska nummer är ett stort internationellt problem. Som en av de första operatörerna i världen har Telia börjat blockera bluffmakare från att nå företagets kunder..

DN - 15 dec 16 kl. 01:33

Vad vet du om världens valutor?

Testa dig i DN:s frågesport.

DN - I förrgår: 20:00

Kalle Nilvér lämnade vd-jobb för att få fler att klimatkompensera

När SBAB köpte upp bostadssajten Booli lämnade Kalle Nilvér rollen som vd. Till hösten släpper han helt taget om företaget han varit med att grunda för att få fler att bry sig om sina klimatutsläpp. .

DN - I förrgår: 14:34

Ökad vinst för Citigroup – aktien stiger

Amerikanska storbanken Citigroup redovisar en vinst efter skatt på 4,8 miljarder dollar för andra kvartalet, motsvarande 45 miljarder kronor, upp från 4,5 miljarder dollar samma period i fjol. Lyftet förklaras av högre intäkter, lägre kostnader och skatt..

DN - I förrgår: 14:11

Kina planerar att ”frysa ute” amerikanska vapentillverkare

Kinas regering kommer frysa de affärsmässiga kontakterna med amerikanska bolag som säljer vapen till Taiwan, enligt ett uttalande från utrikesministeriet..

DN - I förrgår: 12:56

Amerikanska kongressen överväger förbud mot techjättarnas kryptovalutor

Den demokratiska majoriteten i representanthusets finansutskott, House Financial Services Committee, diskuterar ett förslag om att förbjuda stora tech-bolag från att utfärda digitala valutor, eller agera som finansiella institutioner, skriver Reuters..

DN - I förrgår: 12:12

Sämre än väntat för Atlas Copco

Verkstadskoncernen Atlas Copco redovisar en vinst före skatt på 5.315 miljoner kronor för andra kvartalet. Det kan jämföras med vinsten på 5.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.