DI > Ekonomi

Saturday, 20 July, 19:53

DI - 09 jul 19 kl. 22:00

Återhämtning på Wall Street – Amazon steg 1,8 procentUSA-börserna inledde tisdagen med röda siffror men vände uppåt under den sista handelstimman. Industrikonglomeratet 3M tyngde dock Dow Jones och backade 2 procent efter en rekommendationssänkning. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Wall Street, USA, Dow Jones

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Återhämtning, Wall, Street, Amazon, steg, 1,8procent
DI - 27 dec 18 kl. 21:43

Plötsliga återhämtningen – Wall Street vänder till plus

Torsdagen blev en svängig historia på Wall Street. Efter att ha varit ned som mest 2,8 procent återhämtade sig S&P 500 under den sista handelstimmen och var strax innan klockan 22 svensk tid på plus. .

Affärsvärlden - 09 jul 14 kl. 07:48

Nedåt på Wall Street

Kurserna på Wall Street föll tillbaka inför rapportsäsongen som nu ligger i startgroparna. Den kommande säsongen antingen hjälper eller stjälper investerarnas tro på den amerikanska ekonomins återhämtning - en återhämtning som fortsätter att ifrågasättas..

DI - 24 maj 19 kl. 21:55

Mindre återhämtning på Wall Street – samtliga index på minus för veckan

Wall Street bjuder på en mindre återhämtning på fredagen med S&P 500 upp 0,2 procent kort innan stängning..

Affärsvärlden - 25 jun 13 kl. 07:39

Fed-uttalande gav viss återhämtning på Wall Street

De ledande amerikanska stängde lägre på måndagen, efter att ett svagt sentiment på den kinesiska aktiemarknaden smittat av sig på de amerikanska börserna. Uttalanden från Fed-ledamöter gav dock viss återhämtning mot slutet av handelssessionen..

Affärsvärlden - 10 apr 14 kl. 07:15

Wall Street: Återhämtning för tekniksektorn

New York-börserna steg på bred front under onsdagen, med störst återhämtning för den nedtryckta tekniksektorn..

Affärsvärlden - 29 aug 14 kl. 07:38

Återhämtning på Wall Street efter BNP-glädje

New York-börserna såg återhämtning en bit in i torsdagshandeln och stängde strax under nollstrecket..

DI - 14 okt 14 kl. 18:01

Europabörser: Återhämtning under eftermiddagen

Europabörserna tyngdes rejält på tisdagsförmiddagen av nya negativa tillväxtsignaler i Europa, men under eftermiddagen kom en återhämtning och Stoxx 50 stängde kring nollan. Till stöd för rekylen var en positiv inledning i handeln på Wall Street..

Affärsvärlden - 16 mar 15 kl. 07:20

Viss återhämtning på Wall Street

New York-börserna stängde lägre i fredagens handel med bidrag av en dollarförstärkning mot omvärldsvalutorna samt svag statistik över PPI och konsumentförtroende. Sista timmen syntes dock en viss återhämtning..

DI - 02 okt 15 kl. 18:31

New York: Viss återhämtning efter fallet

Några timmar in i fredagshandeln låg Wall Street på minus men en viss återhämtning kunde skönjas efter den oväntat svaga jobbrapporten..

Affärsvärlden - 05 okt 15 kl. 07:16

Återhämtning på Wall Street

USA-börserna svarade för en stark återhämtning under dagens handel..

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Han besvarade Neil Armstrongs anrop från månen 1969

Lördagen 20 juli är det 50 år sedan den första månlandningen. En prestation som har blivit en symbol för mänsklighetens styrka, framgång och nyskapande.  Men varför har ingen återvänt sedan 1972?

DI - 1 timme sedan

Kafékedjan växer med vinstlöfte – utmanar jättarna

Gasellföretaget Mocca Deli i Eskilstuna siktar på att växa till 20–25 restauranger i Sverige. Det ska ske genom att två tre nya franchisetagare per år garanteras en nettovinstmarginal på 15 procent..

DI - 2 timmar sedan

Protester mot våld och för Kina i Hongkong

Tusentals demonstranter samlades på lördagen i Hongkong till stöd för polisen och den kommunistiska fastlandsregeringen. Det var övervägande äldre deltagare som, tillsammans med familjer, viftade med kinesiska flaggor och höll upp röda paraplyer och banderoller..

DI - 3 timmar sedan

Magplask för sommarland – en fjärdedel av besökarna borta

Den blöta inledningen på juli blev ett magplask för landets nöjesparker och vattenland. Värst går det för Skara sommarland som tappat en fjärdedel av sina besökare jämfört med i fjol..

DI - 3 timmar sedan

Volvo Cars återkallar en halv miljon bilar

Volvo återkallar drygt en halv miljon bilar globalt, varav 86.000 i Sverige. Orsaken är en felaktig motorkomponent som i värsta fall kan leda till att bilen börjar brinna..

DI - 4 timmar sedan

Oljefält i Libyen stängt efter incident

Produktionen vid Libyens största oljefält, al-Sharara, är sedan i fredags stoppad efter att en ventil av någon anledning oväntat stängts..

DI - 5 timmar sedan

Tågproblemen fortsätter hela helgen

Ersättningsbuss, eller en omväg med lokaltåget. Tågtrasslet till och från Skåne fortsätter hela helgen, och tusentals resenärer berörs varje dag..

DI - 7 timmar sedan

Trenden med “helivandring” delar fjällvärlden

ADOLFSTRÖM. Fjällvandring är en allt populärare semestertrend i Sverige och i dess spår har fenomenet ”helivandring” - att kombinera helikoptertur och vandring - vuxit.  Samtidigt delar helikopterturismen de svenska fjällen när affärsmöjligheter ställs mot tystnad och ostörd natur.

DI - 7 timmar sedan

Rederiets vd: ”Blivit en storpolitisk fråga”

Fartyget Stena Imperio har hamnat mitt i en internationell storpolitisk konflikt. ”Vi har inga indikationer på att vi skulle haft någon incident med en fiskebåt, och vi har varit på internationellt vatten”, säger Stena Bulks vd Erik Hånell till Di..

DI - 8 timmar sedan

Produktionen vid Libyens största oljefält stängs efter incident

Produktionen vid Libyens största oljefält, Sharara, är sedan i fredags stoppad efter att en ventil av någon anledning oväntat stängts..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.