DI > Ekonomi

Wednesday, 17 July, 22:42

DI - 09 jul 19 kl. 21:30

Fastighetstopparna jublar: ”Räntan är inte längre ett hot”Marknadsklimatet för fastighetsbolagen är perfekt just nu. Men det har också blåst upp risker.  ”Det är tiden som bygger risk. Ju längre en högkonjunktur håller i sig, ju högre blir fallhöjden”, säger Fabeges vd Christian Hermelin. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Fabeges, Christian Hermelin

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fastighetstopparna, jublar, Räntanär inte längre ett , hot
Dagens PS - 05 jan 18 kl. 07:55

Galet börsrekord i USA – Trump jublar på Twitter

New York-börsen stegade vidare uppåt under torsdagen med nya rekordstängningar. Benchmarkindexet DJIA 30 gick för första gången över 25.000 och den amerikanska presidenten Donald Trump twittrade förtjust om saken.

DI - 07 jun 12 kl. 14:32

Livbolagen jublar åt FI:s förslag

Livbolagen gläds över Finansinspektionens nödåtgärd att sätta ett golv för räntan, något som gör att de inte tvingas paniksälja aktier för att klara sin solvensgrad..

SvD - 27 jun 14 kl. 19:02

Exportbolagen jublar när kronan försvagas

Kronan har försvagats, både gentemot dollarn och euron. Marknadens tro på att Riksbanken sänker reporäntan är en bakomliggande faktor. Och exportbolagen kan glädjas över utvecklingen..

News55 - 21 jun 16 kl. 14:45

Qviberg jublar efter friande dom

Mats Qviberg och samtliga andra nyckelpersoner i HQ-kraschen frias. Värderingen av tradingportföljen följde regelverken, anser tingsrätten. Men vad nyckelpersonerna har haft för uppsåt eller om man tagit otillbörliga risker har tingsrätten inte bedömt.

DI - 06 jul 16 kl. 19:48

Jublar över räntebeskedet

Fastighetsägaren Per Taube med verksamheter som Arlandastad och Sturebadet välkomnar den oförändrade räntan..

BT - 11 sep 16 kl. 06:58

Mustaren jublar över årets superskörd

I höst är äppelskörden i Borås över all förväntan. – Det har varit ett riktigt kanonår, säger mustaren Felix Hermansson..

Skånskan - 24 jun 19 kl. 21:18

I väntan på Sverigematchen

MALMÖ Folkets park har blivit oas att chilla på under heta sommarkvällar.
Skånskan var på plats timmarna innan Sveriges match mot Kanada och träffade förväntansfulla fans.– Vi har tittat på alla Sverige matcher på storbild i Folkets park.

Världen Idag - 01 jan 19 kl. 08:00

Hot mot Bulgariens kyrkor stoppat – kristna jublar

Bulgariens parlament slopar de hårt kritiserade delarna av ett lagförslag som kunde ha inneburit att många kyrkor skulle ha tvingats stänga. – Var med oss och tacka Gud för de här nyheterna, skriver en kristen juridisk organisation, enligt Christianity Today..

SmålandsPosten - 28 jan 14 kl. 00:30

Missbruk av öppenheten

Göran Lindberg checkar ut, rapporterar Expressen. Intresset för sexbrottslingen är så stort att vi får veta att han passat på att äta lunch under sitt första dygn i frihet, dock har tidningen inte lyckats ta reda på exakt vad han åt. Fallet Lindberg är exceptionellt och genom att hålla liv i historien reproducerar medierna det stigma som brottslingar i alla tider upplevt; blickarna, tisslet och tasslet.

YLE - 02 sep 14 kl. 16:08

Forskare: När Ryssland är som argast ska man inte göra dem ännu argare

USA:s president Barack Obamas besök i Estland väcker blandade känslor också i övriga Baltikum. En del ser det som det länge väntade stödet mot Ryssland medan andra tycker att man leker med elden. Medan delar av stadskärnan i Tallinn avspärras på grund av USA:s president Barack Obamas statsbesök biter Baltikum på naglarna.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

USA avbryter militärt samarbete med Turkiet

USA gör verklighet av hotet om att avbryta samarbetet med Turkiet kring det toppmoderna amerikanska smygarflygplanet F-35. En rad turkiska företag som tillverkar delar och komponenter till planen stoppas nu av USA. Turkiets planer att köpa omkring 100 F-35 stoppas också, meddelar försvarshögkvarteret Pentagon..

DI - 10 minuter sedan

Grisuppfödning och fastigheter – bredden stärker Broby Gård

Kyckling- och grisuppfödning, åkerbruk åt sig själva och andra, biffkor, jakt, entreprenadrörelse och fastigheter – verksamhetsgrenarna är många på Broby Gård utanför Nyköping. ”Man ska inte gräva ned sig i detaljer”, beskriver Kjell Ericson sin metod att hantera de många benen..

DI - 30 minuter sedan

Alcoa levererar bättre kvartalsresultat än väntat

Den amerikanska aluminiumproducenten Alcoa redovisar ett justerat resultat per aktie på -0,01 dollar för det andra kvartalet 2019..

DI - 30 minuter sedan

IBM ökar vinsten i andra kvartalet

It-jätten IBM redovisar en vinst på 3,17 dollar per aktie, högre än förväntade 3,07 dollar i andra kvartalet..

DI - 45 minuter sedan

Netflix redovisar högre vinst per aktie än väntat

Netflix gjorde en vinst på 60 cent per aktie i andra kvartalet, att jämföra med förväntnignarna på 56 cent, rapporterar CNBC..

DI - 45 minuter sedan

Quiapeg Pharmaceuticals genomför riktad emission på 15 Mkr

Quiapeg Pharmaceuticals har beslutat att genomföra en riktad nyemission av aktier om cirka 3 miljoner kronor, samt en riktad konvertibelemission om cirka 12 miljoner kronor..

DI - 45 minuter sedan

Handelsoro dämpar riskaptiten på Wall Street

De ledande börserna i New York gick mot en stängning på negativt territorium på onsdagskvällen. Fortsatt fokus på Donald Trumps tullskrammel mot Kina och bolagens kvartalsrapporter lyckades inte lyfta börshumöret..

DI - 1 timme sedan

Fler och fler vill resa med SJ – dubblar resultatet

SJ redovisar ett rörelseresultat på 258 miljoner kronor i andra kvartalet, upp från 113 miljoner i samma kvartal året innan. Omsättningen ökade från 1.997 miljoner kronor till 2.

DI - 1 timme sedan

Chockläge när Tesla rapporterar

En kursrusning på 40 procent för elbilstillverkaren Tesla har trissat upp förväntningarna på halvårsrapporten. Men det finns faktiskt ändå goda förutsättningar för rapporten att slå förväntningarna. .

DI - 1 timme sedan

Analytikerna tror att Essity ska stärka marginalerna

Hygien- och hälsobolaget Essity väntas rapportera ännu ett kvartal med stark organisk tillväxt. Samtidigt bör fortsatta nedgångar på kostnadssidan och prishöjningar i försäljningsledet leda till ökade marginaler..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.