DI > Ekonomi

Saturday, 20 July, 19:43

DI - 09 jul 19 kl. 20:43

Klädkedjan reser sig ur krisen: ”Vi vill bli globala”Lindex, och inte minst ägaren Stockmann, har några tuffa år bakom sig. Men efter ett knappt år på vd-posten är det tydligt att Susanne Ehnbåge inte bara vill vända klädkedjan, hon vill ta Lindex varumärke ut i världen. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Stockmann, Susanne Ehnbåge, Lindex

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Klädkedjan, resersig ur , krisenVi vill bli , globala
DI - 11 jul 19 kl. 10:09

Klädkedjan trotsar krisen – närmar sig miljardomsättning

Klädkedjan Lager 157 fortsätter att expandera, sedan starten för 20 år sedan har de nu 42 butiker och gick i år in med sin första butik i Norge. Snart hoppas bolaget att nå miljardgränsen..

Dagens PS - 19 jun 19 kl. 07:52

Krisen fortsätter för pressade klädkedjan

Försäljningen fortsätter falla för MQ, som rapporterar ännu en förlust. MQ redovisar minskande omsättning under tredje kvartalet jämfört med samma period året innan. Bolaget rapporterar en förlust mot föregående periods vinst.

Supermiljöbloggen - 14 mar 15 kl. 12:00

Kiribatis president vädjar om hjälp mot den globala uppvärmningen

Kiribatis president Anote Tong ber omvärlden om hjälp för att bromsa den globala uppvärmningen. Med stigande havsnivåer hotas de drygt 100 000 invånarna på ö-gruppen av naturkatastrofer som kan tvinga bort dem från sitt land. Han reser världen runt och pratar med politiker och makthavare för att berätta om sitt lands situation.

HBL - 25 apr 13 kl. 04:43

Krisen har blivit vardag för Europa

De svarta rubrikerna har mattats av men Europa har fortfarande stora ekonomiska problem. Hbl har frågat olika debattörer om hur Europa kan ta sig ur krisen. Som lösning föreslår de antingen en upplösning av euron, sänkta löner eller en mer koordinerad skattepolitik.

HBL - 09 aug 14 kl. 08:18

TS: Färre finländare reser till Ryssland

Färre finländare reser till Ryssland än tidigare, skriver tidningen Turun Sanomat.Enligt Rysslands ambassad i Finland minskade antalet visum med ungefär tio procent i våras jämfört med föregående vår. Omkring 70 500 visum beviljades.

Expressen - 12 feb 19 kl. 21:20

Krisen forstätter – JC beviljas rekonstruktion

Krisen för klädkedjan JC blir allt djupare.Nu har företaget ansökt om och beviljats rekonstruktion av Stockholms tingsrätt. Anställda ska meddelas under onsdagen.

Nyhetskanalen - 21 jun 11 kl. 17:03

Är du orolig för krisen i Grekland?

Den ekonomiska och politiska krisen i Grekland blir allt värre. Vissa hävdar att den kan leda till samma globala kollaps som Lehman brothers-konkursen. Är du orolig för hur krisen ska påverka dig?

Nyhetskanalen - 20 jun 12 kl. 06:49

G20: "Folks vardag kommer påverkas negativt av krisen"

Den globala ekonomin är sårbar och folks vardagsliv kommer att påverkas negativt. Det konstaterar G20-länderna i sin slutkommuniké efter toppmötet i Mexiko.Samtidigt lovar euroländerrnas medlemmar i G20 att vidta alla nödvändiga åtgärder för att stoppa krisen, och USA:s president Barack Obama säger att han hoppas att ledarna ska vända krisen..

Expressen - 19 sep 18 kl. 23:19

Kronprinsessan Victoria reser till FN i New York

Kronprinsessan Victoria inledde september med att resa till Japan som FN-ambassadör för de globala hållbarhetsmålen. Härnäst står en New York-vistelse på schemat dit hon åker i samma roll. – Det är ett officiellt uppdrag så hon reser själv, säger hovets informationschef Margareta Thorgren..

Regeringen - 17 nov 11 kl. 17:32

Fredrik Reinfeldt reser till Bulgarien och Belgien

Den 21-22 november kommer statsminister Fredrik Reinfeldt att träffa Bulgariens premiärminister Boyko Borissov, EU-kommissionens ordförande José Manuel Barroso och Europeiska rådets ordförande Herman van Rompuy. På agendan för mötena står bland annat bilaterala relationer och aktuella EU-frågor med fokus på den ekonomiska krisen. Pressmeddelande: Fredrik Reinfeldt reser till Bulgarien och Belgien Statsrådsberedningen, 17 november 2011.

Fler nyheter från DI

DI - 45 minuter sedan

Han besvarade Neil Armstrongs anrop från månen 1969

Lördagen 20 juli är det 50 år sedan den första månlandningen. En prestation som har blivit en symbol för mänsklighetens styrka, framgång och nyskapande.  Men varför har ingen återvänt sedan 1972?

DI - 1 timme sedan

Kafékedjan växer med vinstlöfte – utmanar jättarna

Gasellföretaget Mocca Deli i Eskilstuna siktar på att växa till 20–25 restauranger i Sverige. Det ska ske genom att två tre nya franchisetagare per år garanteras en nettovinstmarginal på 15 procent..

DI - 2 timmar sedan

Protester mot våld och för Kina i Hongkong

Tusentals demonstranter samlades på lördagen i Hongkong till stöd för polisen och den kommunistiska fastlandsregeringen. Det var övervägande äldre deltagare som, tillsammans med familjer, viftade med kinesiska flaggor och höll upp röda paraplyer och banderoller..

DI - 3 timmar sedan

Magplask för sommarland – en fjärdedel av besökarna borta

Den blöta inledningen på juli blev ett magplask för landets nöjesparker och vattenland. Värst går det för Skara sommarland som tappat en fjärdedel av sina besökare jämfört med i fjol..

DI - 3 timmar sedan

Volvo Cars återkallar en halv miljon bilar

Volvo återkallar drygt en halv miljon bilar globalt, varav 86.000 i Sverige. Orsaken är en felaktig motorkomponent som i värsta fall kan leda till att bilen börjar brinna..

DI - 3 timmar sedan

Oljefält i Libyen stängt efter incident

Produktionen vid Libyens största oljefält, al-Sharara, är sedan i fredags stoppad efter att en ventil av någon anledning oväntat stängts..

DI - 4 timmar sedan

Tågproblemen fortsätter hela helgen

Ersättningsbuss, eller en omväg med lokaltåget. Tågtrasslet till och från Skåne fortsätter hela helgen, och tusentals resenärer berörs varje dag..

DI - 7 timmar sedan

Trenden med “helivandring” delar fjällvärlden

ADOLFSTRÖM. Fjällvandring är en allt populärare semestertrend i Sverige och i dess spår har fenomenet ”helivandring” - att kombinera helikoptertur och vandring - vuxit.  Samtidigt delar helikopterturismen de svenska fjällen när affärsmöjligheter ställs mot tystnad och ostörd natur.

DI - 7 timmar sedan

Rederiets vd: ”Blivit en storpolitisk fråga”

Fartyget Stena Imperio har hamnat mitt i en internationell storpolitisk konflikt. ”Vi har inga indikationer på att vi skulle haft någon incident med en fiskebåt, och vi har varit på internationellt vatten”, säger Stena Bulks vd Erik Hånell till Di..

DI - 8 timmar sedan

Produktionen vid Libyens största oljefält stängs efter incident

Produktionen vid Libyens största oljefält, Sharara, är sedan i fredags stoppad efter att en ventil av någon anledning oväntat stängts..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.