DI > Ekonomi

Thursday, 18 July, 10:57

DI - 09 jul 19 kl. 20:12

Högre kreditreserv tyngde Trentions resultat under det andra kvartaletTrention, som investerar och tillhandahåller kredit till företag, valde på tisdagen att tidigarelägga sin rapport för det andra kvartalet 2019 efter att en förhöjd kreditriskreserv tyngde bolagets resultat. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Trentions

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Högre, kreditreserv, tyngde, Trentions, resultatunder det andra kvartalet
DI - 25 maj 18 kl. 21:41

USA-börser: Lägre oljepriser tyngde börserna

USA-börserna tyngdes av energisektorn som tappade på kraftigt lägre oljepriser. Det var i övrigt lugn handel på börserna i New York inför en långhelg då marknaderna håller stängt på måndag för firandet av Memorial Day..

DI - 21 jan 16 kl. 22:56

Högre vinst än väntat för American Express

American Express redovisar ett justerat resultat per aktie på 1:23 dollar för det fjärde kvartalet 2015 vilket var 38 procent lägre än motsvarande period i fjol. Högre kostnader tyngde i spåren av en rekonstruktion..

Affärsvärlden - 26 apr 16 kl. 07:23

Lägre oljepriser tyngde på Wall Street

Kurserna på Wall Street sjönk svagt under måndagens session med relativt få nyheter att handla på..

DI - 26 aug 16 kl. 09:57

Högre kostnader tyngde Zenergys resultat

Zenergys andra kvartal var, enligt bolaget självt, fyllt av möjligheter och förhoppningar som delvis inte ännu efterlämnat önskade resultat..

DI - 28 feb 18 kl. 09:11

Högre kostnader tyngde Camanio Care

Camanio Care, som utvecklar ny teknik inom vård och omsorg, hade en nettoomsättning på 1,8 miljoner kronor under det fjärde kvartalet 2017 (1,4). Kvartalets rörelseresultat var minus 5,7 miljoner kronor (minus 0,4). Det framgår av bokslutet för 2017..

DI - 09 maj 16 kl. 08:56

Trentions dotterbolag tar order värd 28 miljoner

Energi- och miljöteknikkoncernen Trentions dotterbolag Saxlund International har tecknat avtal om leverans av ett bränslehanteringssystem till en förgasningsanläggning för hushållsavfall i södra Storbritannien..

Affärsvärlden - 02 sep 16 kl. 13:16

Trentions styrelse föreslår vinstutdelning

Trentions styrelse föreslår en vinstutdelning i form av samtliga bolagets aktier i Pilum..

Fler nyheter från DI

DI - 3 minuter sedan

Finsk finansfamilj tar stor position i gruvbolaget Endomins

Den finländska finansfamiljen Herlin, som bland annat är storägare i Eltel, har köpt aktier i gruvbolaget Endomines. Totalt sitter familjen Herlin nu på aktier motsvarande 12,6 procent av kapitalet och rösterna..

DI - 2 minuter sedan

Brittiska detaljhandelsförsäljningen steg oväntat i juni

Den brittiska detaljhandelns försäljningsvolym, inklusive bensin, steg 1 procent i juni, jämfört med föregående månad. Jämfört med samma månad föregående år ökade försäljningen 3,8 procent..

DI - 10 minuter sedan

Läkemedelsjätte höjer helårsprognoser – aktien stiger

Läkemedelsbolaget Novartis höjer guidningen för resultat och vinst efter att bolagets generikaenhet framgångsrikt lyckats konkurrera med flera av konkurrenternas storsäljare. Aktien öppnade uppåt på torsdagen..

DI - 10 minuter sedan

Räntor och valutor: Sjunkande räntor efter svag bostadsstatisk

Dollarn försvagades på torsdagen och räntor sjönk några punkter efter svag amerikansk bostadsstatistik på onsdagseftermiddagen, fortsatt oro kopplad till handelskonflikten mellan USA och Kina och bolagsrapporter som ger en dystrare bild av den globala ekonomin. .

DI - 15 minuter sedan

Sensys Gatso tar order i Sydamerika värd 9,2 miljoner

Sensys Gatso Group, verksamt inom trafiksäkerhetslösningar, har genom sitt dotterbolag Sensys Gatso USA fått en order från Colombia. Värdet på kontraktet uppgår till 9,2 miljoner kronor..

DI - 15 minuter sedan

Leveransproblem tyngde Spotlight-bolaget

Spotlightlistade Recyctecs tidigare genomförda åtgärder för att realisera kostnadsbesparingar har under andra kvartalet fått full effekt..

DI - 15 minuter sedan

Optifreeze genomför två riktade emissioner – ger utspädning om 10,7 procent

Spotlightlistade Optifreeze meddelar nu att det beslutat om två riktade emissioner på totalt cirka 17,4 miljoner kronor..

DI - 30 minuter sedan

24 befaras döda i mordbrand i Japan - misstänkt gripen

24 personer befaras döda i en misstänkt mordbrand i en animationsstudio i den japanska staden Kyoto. Ytterligare 35 personer har skadats i branden..

DI - 45 minuter sedan

Blodrött för storbanken – miljarder upp i rök för sektor

Storbanken Nordea placerar sig i botten av storbolagsindex i den inledande handeln efter morgonens rapport där vd Casper von Koskull meddelat att banken kommer att se över sina finansiella mål..

DI - 1 timme sedan

Mörk dag för Investors finska verkstadspärla

Det finska verkstadsbolaget Wärtsilä, Investors nionde största noterade innehav, har en mörk dag på Helsingforsbörsen. Bolagets delårsrapport kom in sämre än väntat på i stort sett alla punkter vilket får aktien på fall..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.