Cornucopia > Ekonomi

Friday, 19 July, 22:34

Cornucopia - 09 jul 19 kl. 18:19

Tähtikirkas - Stjärnklart nu som pocket på finskaMin roman Stjärnklart finns nu som pocketbok även på finska, så tipsa gärna era finska släktingar, vänner och bekanta. Samtliga böcker i serien finns som inbunden bok.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
Stjärnklart, Wilderäng, Tähtikirkas, Tähtisade, Tähtiöply, Finland, Jalava, Danmark, HOI Danmark, Sverige, Fallet, Stockholms

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tähtikirkas, Stjärnklartnu som , pocket, finska
Cornucopia - 06 dec 17 kl. 09:21

Stjärnklart finns nu på finska

Min första roman i Stjärnklarttrilogin, Stjärnklart, finns nu att köpa som finsk översättning. I Sverige kan du köpa Tähtikirkas inbunden för 203:- SEK hos Adlibris.

I Finland finns den som inbunden för 30:95 EUR hos Soumalainen Kirjakaupa eller e-bok för 18:95 EUR eller hos finska Adlibris för 21:20 EUR
Uppföljarna Stjärnfall och Stjärndamm är också sålda till Finland och kommer ut längre fram.

Cornucopia - 28 nov 14 kl. 15:33

Fredagsmys: Film- och TV-rättigheterna för Stjärnklart är sålda - blir TV-serie

Dags för lite härligt icke-ironiskt fredagsmys igen. Igår 17:30 gick pressinformation ut från Massolit Förlag att jag har sålt film- och TV-rättigheterna för Stjärnklart till Bob Film Sweden. Tanken är att Stjärnklart ska bli en TV-serie.

Cornucopia - 16 jun 15 kl. 15:56

Stjärnklart nu ute som pocket

Stjärnklart är idag släppt som pocket. Onlinehandlarnas system tar olika lång tid att förstå detta, men nu går boken åtminstone att beställa från Bokus för 47:- SEK och omedelbar leverans.

Den går även att beställa från CDON för 59:- SEK och tids nog från Adlibris för 45:- SEK när systemen inser att det är den 16:e juni idag.

Cornucopia - 27 jun 16 kl. 15:43

Simma Stenviken - fastlandet från Stjärnklart

Ön Stenviken från min roman Stjärnklart heter egentligen Kråkholmen och ligger vid Åh norr om Ljungskile. Perspektivet Filip Stenvik i romanen tar sig en simtur mellan ön och fastlandet i boken, och jag har nu gjort det samma.Pics or it didn't happen.

Cornucopia - 10 dec 15 kl. 08:31

Bokomslag och titel till tredje boken i Stjärnklart-serien

God morgon!

Nedan följer omslaget och titeln till den tredje och sista romanen i Stjärnklart-serien.
Kreatör för ovanstående omslag är återigen Anders Timrén och Islington Design, som har gjort samtliga bokomslag i serien.

Cornucopia - 28 nov 18 kl. 14:08

Stjärnklart-serien kommer ut i Danmark

Glädjande nyheter för mina eventuella danska läsare. Mina science fiction-böcker i Stjärnklart-serien kommer publiceras i Danmark, med start 2019.
De finska utgåvorna av Stjärnklart, Stjärnfall och Stjärndamm.

Cornucopia - 21 jun 15 kl. 17:25

Bokturistkarta för Stjärnklart

Med midsommarhelgen avklarad börjar det dra ihop sig till semester. Nedan finner ni en turistkarta för er som vill bokturista i Stjärnklarts fotspår i sommar.
Bloggläsarnas semesteruttag 2015.

Cornucopia - 24 aug 14 kl. 08:08

I väntan på Stjärnklart - TV-serier och film hos HBO Nordic och Netflix

God söndagsmorgon! I väntan på att ni kan köpa Stjärnklart över disk från bokhandeln i morgon kan ni alltid spendera söndagen i sängen (obskyr popkulturell referens) med Netflix eller HBO Nordic på paddan eller sovrummets plattskärm. Här följer några ämnesrelaterade tips för den som ännu inte sett vad som finns att erbjuda inom survivalism och undergång på våra strömmande TV-tjänster.

Cornucopia - 30 aug 14 kl. 17:19

Lördagsmys: Recensioner av Stjärnklart

Det har kommit in några recensioner av Stjärnklart i veckan.

En av dem kommer från Unionens tidning Kollegas redaktionsblogg:"Du kommer inte läsa en bättre thriller i år"
skriver Akademibokhandeln i Växjö
som butiksomdöme om Stjärnklart"Glöm det svenska deckarundret. Det är i alla fall totalt obegripligt (att det kallas under) och rejält överskattat.

Cornucopia - 15 okt 14 kl. 10:57

Stjärnklart även till kvinnliga läsare

Även om det alltid finns avvikande åsikter, så är min senaste roman Stjärnklart även utmärkt och uppskattad läsning för kvinnor. En sådan kvinna är författaren Lotta Lexén, vars make Mange nu "vill skiljas lite grand" sedan hon väckt frågan om att bygga upp en krisberedskap i hushållet efter att ha läst (lyssnat av) Stjärnklart.

Och Lotta är inte ensam om att uppskatta Stjärnklart, eller åtminstone få sig en tankeställare och se över hushållets krisberedskap.

Fler nyheter från Cornucopia

Cornucopia - 2 timmar sedan

BREAKING: Stena-tankfartyg uppges kapat av Iran

Enligt olika mediauppgifter har Iran kapat det brittiskflaggade tankfartyget Stena Impero. På Marine Traffic syns tydligt hur fartyget skarpt har avvikit från sin kurs genom farleden Hormuz-sundet och in på Iranskt territorialvatten.
Inte Stena Impero.

Cornucopia - 6 timmar sedan

Fredagsmys: Därför klär crossfit (tm)-ledare i svart

Crossfit är ett varumärke ägt av Crossfit Inc.
"Åh, gör vad du vill med mig!" - alla crossfittare någonsinDags för lite härligt fredagsmys igen.

Cornucopia - 8 timmar sedan

En halvtimme kvar på Fallet numrerad auktion 5/10

Det är nu tio minuter kvar på auktionen av min nya roman Fallet, signerad och numrerad 5/10. Aktuellt bud i skrivande stund är 375:- SEK. Auktion 9/10 finns nu också ute.

Cornucopia - 10 timmar sedan

Kazakhstan-regimen inför eget rotcertifikat - avlyssnar krypterad Internet

Diktaturen i Kazakhstan har infört krav på att alla i landet installerar ett statlig rotcertifikat för krypterad trafik över HTTPS och SSL. Det innebär att regimen via en man-in-the-middle-attack (MITM) kan avlyssna krypterad trafik i landet, men också att de kan göra detta i resten av världen vid nättillgång och om andra installerar detta rot-certifikat.
Den här bloggens grundläggande certifikatinformation.

Cornucopia - 12 timmar sedan

Hus i Partille för dig med god litterär- och vinsmak

Har du inte bara god litterär smak, utan också en ypperlig känsla för bra vin? Då finns bostaden för dig till salu i Partille just nu.
Ett boende.

Cornucopia - 14 timmar sedan

Nytt prisrekord för guld - högsta silverpriset sedan 2017

Guldpriset i SEK per gram nådde i natt nytt prisekord. Även silverpriset har börjat röra på sig och är nu det högsta sedan 2017.Silvertacka.

Cornucopia - Igår: 15:38

Valueguard: Säsongsmässigt prisras för villor - sämsta någonsin för en storstad - starkt för lägenheter

Valueguards kvalitetsjusterade prisstatistik visar på ett säsongsmässigt ordentligt ras för villor - allra värst i storstäderna - medan lägenheter steg både i absoluta tal och säsongsmässigt. I en av våra storstäder var raset för villapriserna det största någonsin för juni månad. Grafer nedan.

Cornucopia - Igår: 14:18

Tio minuter kvar på auktion Fallet numererad 4/210

Det är nu tio minuter kvar på auktionen av min nya roman Fallet, signerad och numrerad 4/10. Aktuellt bud i skrivande stund är 310:- SEK. Auktion 8/10 finns nu också ute.

Cornucopia - Igår: 13:47

EU har valt ny regeringschef

EU-kommissionen har valt en ny ordförande, eller om man så vill regeringschef. Det handlar om den tidigare tyska försvarsministern von der Leyen. En försök av liknelse över EU:s politiska struktur följer.

Cornucopia - Igår: 09:28

Ryska FaceApp får fullständiga rättigheter till dina bilder och data

De senaste dagarna har den S:t Petersburg-baserade ryska appen FaceApp fått stor spridning i sociala medier tack vare nya algoritmer för att främst åldra folk på bild. Få läser användarvillkoren, som bland annat ger ett oåterkallelig rätt för bolaget Wireless Lab att använda dina bilder och data för all framtid, inklusive lämna detta vidare till tredje part (=Kremldiktaturen).
Bloggaren åldrad med +30 år och skägg i Faceapp.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.