DI > Ekonomi

Saturday, 20 July, 23:54

DI - 09 jul 19 kl. 18:11

Vinstvarningens signal om svenska banker: ”Är en bekräftelse”De svenska storbanksaktierna backade på tisdagen, efter Danske Banks vinstvarning på måndagskvällen. Större påverkan än så kommer beskedet däremot inte att ha, bedömer analytiker..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Danske Banks

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vinstvarningens, signalom svenska , bankerÄr en , bekräftelse
BT - 10 okt 13 kl. 08:52

Nyström: Bekräftelse är något mer än bara en klapp på axeln

Vårdvetenskap handlar om människorna i vården, och inom forskningen betonas ofta vikten av att vi människor blir sedda och bekräftade, som patienter, som anhörigvårdare eller som professionella vårdare. Hur man ger och får bekräftelse på ett bra sätt är dock inte självklart. En klapp på axeln eller schablonartat beröm känns sällan ärligt, framför allt inte om man genomskådar det som ett sätt att få oss att arbeta mera, eller ta ansvar för något som ingen annan vill göra.

YLE - 06 dec 16 kl. 11:59

Dick Idman: Pro Finlandia är en bekräftelse på andras uppskattning

Skådespelaren och regissören Dick Idman från Borgå är en av de tio som i år förlänas Pro Finlandia-medaljen. "En gubbmedalj", säger nypensionerade Idman skämtsamt, och syftar på att liknande utmärkelser ofta ges efter många år av trogen tjänst. Den finlandssvenska skådespelaren och regissören Dick Idman, född i Helsingfors 1950, är en av de tio som i år tilldelas Pro Finlandia-medaljen.

UNT - 12 sep 13 kl. 17:57

Assad-uttalande "viktig bekräftelse"

Syriens president Bashar al-Assad bekräftar i en intervju med ryska tv-kanalen Rossija 24 att Syrien avser överlämna sina kemiska vapen.-En viktig bekräftelse på att vapnen faktiskt finns, säger Ian Anthony, expert vid fredsforskningsinstitutet Sipri i Stockholm..

BT - 12 sep 13 kl. 17:59

Assad-uttalande "viktig bekräftelse"

Syriens president Bashar al-Assad bekräftar i en intervju med ryska tv-kanalen Rossija 24 att Syrien avser överlämna sina kemiska vapen. - En viktig bekräftelse på att vapnen faktiskt finns, säger Ian Anthony, expert vid fredsforskningsinstitutet Sipri i Stockholm.Överlämningen kommer att ske som en följd av Rysslands förslag - inte på grund av amerikanska hot, betonar al-Assad.

GöteborgsPosten - 12 sep 13 kl. 18:19

Assad-uttalande "viktig bekräftelse"

Syriens president Bashar al-Assad bekräftar i en intervju med ryska tv-kanalen Rossija 24 att Syrien avser överlämna sina kemiska vapen. -En viktig bekräftelse på att vapnen faktiskt finns, säger Ian Anthony, expert vid fredsforskningsinstitutet Sipri i Stockholm..

YLE - 06 okt 13 kl. 10:27

Petter: Vi vill ha bekräftelse hela tiden

Den framgångsrika artisten Petter besökte Vasa på Festivaldagen i lördags och gav sin föreläsning "Så blev jag artist" inför föreningsaktiva finlandssvenskar från hela landet. Han konstaterar att tiderna verkligen har förändrats. Petter var tonåring i slutet av 80-talet och början av 90-talet.

Kristianstadsbladet - 26 maj 14 kl. 06:01

Lätt få bekräftelse med Twitter

Att glädjas av ett 'like' på Facebook eller en diskussion på Twitter - sociala medier har blivit viktiga i vardagen. För viktiga, anser föreläsaren Micke Darmell. - Det är som när barn hela tiden ropar "titta på mig!

BT - 26 maj 14 kl. 06:01

Lätt få bekräftelse med Twitter

Att glädjas av ett 'like' på Facebook eller en diskussion på Twitter - sociala medier har blivit viktiga i vardagen. För viktiga, anser föreläsaren Micke Darmell. - Det är som när barn hela tiden ropar "titta på mig!

BT - 27 okt 12 kl. 09:58

Fragmente är en senkommen bekräftelse

Mitt på scenen står ett berg av sopor och skräp, klädbylten, plastpåsar, gamla skåp och byttor. Uppsläpad i högen står en sjukhussäng med en skröplig åldring i som för att riktigt bortom allt tvivel visa hur uselt sjuk- och åldringsvården fungerar i det här landet. Men det finns ett stort problem med den här tablån, den säger ingenting som vi inte känner till och problematiserar inte den ideologi eller det tänkande som ligger bakom att människor ibland behandlas illa.

SR - 05 dec 13 kl. 06:55

"En bekräftelse på det vi har anat"

– En bekräftelse på det vi har anat, säger Ekots försvarsreporter Mats Eriksson..

Expressen - 01 feb 14 kl. 21:19

Björgens oro stillad: "Fick en bekräftelse"

Marit Björgen kan andas ut. Segern i dagens OS-genrep betyder att den norska stjärnan fick bästa tänkbara besked. – Nu fick jag en bekräftelse på att jag har skidor som är bra även på det här föret, säger hon till NRK..

Fler nyheter från DI

DI - 2 timmar sedan

Succéskådisen om nya rollen i filmen Quick: ”Hittepå-figur”

Dramatenskådespelaren Jonas Karlsson spelar framlidne Hannes Råstam, vars grävande journalistik ledde till Thomas Quicks frikännande, i den nya långfilmen Quick.   Därefter står Godot, en musikalfilm och regidebut på tur..

DI - 2 timmar sedan

Elbolag kritiseras för dålig prisinformation

Konsumentverket har granskat 13 elbolags hemsidor. Samtliga kritiseras för otydlig prisinformation – och nu kräver myndigheten åtgärder, skriver Dagens Nyheter..

DI - 3 timmar sedan

Swedish Open-basen om fasan i Norge

Veckans resenär är Christer Hult, turneringschef för Swedish Open.  .

DI - 3 timmar sedan

Fed-chef går emot marknaden – vill inte sänka räntan

Den amerikanska centralbanken väntas sänka styrräntan i slutet av juli. Men beslutsfattarna är inte överens. Bostons Fed-chef Eric Rosengren vill avvakta..

DI - 3 timmar sedan

Barnen ratar rymdjobb – vill hellre bli youtuber

I helgen är det 50 år sedan månlandningen. Men dagens barn drömmer inte om att bli astronauter i första hand. Fler vill hellre bli youtubers, enligt en undersökning som Lego gjort..

DI - 4 timmar sedan

Han besvarade Neil Armstrongs anrop från månen 1969

Lördagen 20 juli är det 50 år sedan den första månlandningen. En prestation som har blivit en symbol för mänsklighetens styrka, framgång och nyskapande.  Men varför har ingen återvänt sedan 1972?

DI - 5 timmar sedan

Kafékedjan växer med vinstlöfte – utmanar jättarna

Gasellföretaget Mocca Deli i Eskilstuna siktar på att växa till 20–25 restauranger i Sverige. Det ska ske genom att två tre nya franchisetagare per år garanteras en nettovinstmarginal på 15 procent..

DI - 6 timmar sedan

Protester mot våld och för Kina i Hongkong

Tusentals demonstranter samlades på lördagen i Hongkong till stöd för polisen och den kommunistiska fastlandsregeringen. Det var övervägande äldre deltagare som, tillsammans med familjer, viftade med kinesiska flaggor och höll upp röda paraplyer och banderoller..

DI - 7 timmar sedan

Magplask för sommarland – en fjärdedel av besökarna borta

Den blöta inledningen på juli blev ett magplask för landets nöjesparker och vattenland. Värst går det för Skara sommarland som tappat en fjärdedel av sina besökare jämfört med i fjol..

DI - 7 timmar sedan

Volvo Cars återkallar en halv miljon bilar

Volvo återkallar drygt en halv miljon bilar globalt, varav 86.000 i Sverige. Orsaken är en felaktig motorkomponent som i värsta fall kan leda till att bilen börjar brinna..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.