DI > Ekonomi

Wednesday, 24 July, 10:32

DI - 09 jul 19 kl. 18:07

Enea förnyar ramavtal värt 225 miljonerProgramvarubolaget Enea har förnyat ett ramavtal värt 21,2 miljoner euro, motsvarande 225 miljoner kronor, med en av bolagets nyckelkunder. Det framgår av ett pressmeddelande. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Enea

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Enea, förnyar, ramavtal, värt, 225miljoner
DI - 21 dec 18 kl. 16:24

Enea förnyar licensavtal med värde 1,5 miljoner dollar

Mjukvarubolaget Enea har förnyat ett licensavtal för Enea OSE med en kund inom Professional Mobile Radio. .

DI - 09 jul 19 kl. 18:00

Enea tecknar ett stort flerårigt kontrakt värt 21,2 MEUR

Stockholm, Sverige 9 juli 2019 Enea® (Nasdaq Stockholm: ENEA) Enea har förnyat ett ramavtal värt 21,2 MEUR med en av företagets nyckelkunder, en ledande global leverantör av telekomutrustning. Avtalet täcker Eneas operativsystemprodukter OSE, OSEck samt Enea Linux. Kontraktet ger förutsägbara och återkommande intäkter under fyra år med en initial ökning och därefter en årlig minskning (-21%, 2019-2022 CAGR), i takt med kundens ökande användning av mjukvara med öppen källkod.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Nedåt på börsen – tobaksjätte och nischbank i botten

Stockholmsbörsen inledde onsdagens handel med en mindre nedgång, tyngd av bland annat Swedish Match och storbankerna. Svaga tyska makrodata stärkte inte börshumöret. Skanska steg efter sin halvårsrapport, medan Kindred rasade brant efter sin.

DI - 5 minuter sedan

Lannebo Fonder flaggar upp i Midsona

Lannebo Fonder har utökat sitt innehav i Midsona till 6,2 procent av kapitalet och 5,6 procent av rösterna i hälsovårdsföretaget. Det framgår av ett flaggningsmeddelande..

DI - 15 minuter sedan

Ett steg i rätt riktning efter smällarna

Skanska presenterade en godkänd halvårsrapport på morgonen. Visserligen bidrar engångsposter positivt men det var ändå ett steg framåt att återupprätta förtroendet för byggjätten efter fjolårets alla nedskrivningar och utdelningssänkning..

DI - 15 minuter sedan

Nytt rekordvärde för norska oljefonden – alla är miljonärer

Värdet av den norska oljefondens portfölj nådde på onsdagen nya toppnivån 9.384 miljarder norska kronor, motsvarande 10.239 miljarder svenska kronor – eller drygt 1,9 Mkr per norrman..

DI - 30 minuter sedan

Sämre humör i eurozonens tillverkningsindustri

Eurozonens kombinerade inköpschefsindex sjönk till 51,5 i juli från 52,2 i juni enligt preliminära siffror från IHS Markit. Analytikerna hade i snitt väntat sig att siffran skulle landa på 52,1 enligt Reuters sammanställning. .

DI - 45 minuter sedan

Nordea och Danske Bank tänker inte kräva revisor av kunder

Nordea och Danske Bank är kritiska till Jyske Banks beslut att stoppa företagskunder som inte har någon revisor. Enligt Nordea vore det fel att utesluta en hel grupp från att bli kunder i banken..

DI - 1 timme sedan

Chockförlust sänker storbankens aktie

Den tyska storbanken Deutsche Banks aktiekurs faller kraftigt efter chocksiffror på onsdagsmorgonen. Förlusten under det andra kvartalet blev drygt 32 miljarder kronor, vilket var värre än befarat..

DI - 1 timme sedan

Sämre humör än väntat i den tyska tillverkningsindustrin

Den tyska industrins kombinerade inköpschefsindex landade på 51,7 i juli enligt preliminära siffror från IHS Markit. Väntat var ett index på 52,5 enligt Reuters prognossammanställning. .

DI - 1 timme sedan

Modejätten faller på potentiell aktieförsäljning

Det tyska klädmärket Hugo Boss aktie föll med nära 3 procent i onsdagens öppningshandel i Frankfurt. .

DI - 1 timme sedan

Vale får grönt ljus att återstarta produktion – järnmalmspriset faller

Järnmalmspriset tappade knappt 3 procent på onsdagen i Singapore i spåren av att det brasilianska bolaget Vale getts grönt ljus att återstarta en viss del av produktionen vid faciliteten Vargem Grande, vilket väntas bidra till att minska underskottet på järnmalm..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.