DI > Ekonomi

Wednesday, 17 July, 22:27

DI - 09 jul 19 kl. 17:28

Experten: Allt mer tyder på stigande bostadspriserEfter en stabil vår väntas bostadspriserna röra sig uppåt under hösten. Att överutbudet av nyproduktion börjar försvinna kommer att driva utvecklingen i Storstockholm, enligt två experter..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Storstockholm

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: ExpertenAllt , mer, tyderpå stigande , bostadspriser
Expressen - 02 maj 11 kl. 15:38

Experten: Inget tyder på atombomb i Europa

Khalid Sheikh Mohammed, har påstått att al-Qaida gömt en atombomb i Europa som skulle explodera om Usama bin Ladin fångas. Inte troligt, hävdar terrorexperten Magnus Ranstorp: - Nej, det finns ingenting som tyder på att de har den kapaciteten..

Expressen - 09 apr 19 kl. 07:26

Experten: Mer frihet för Harrys och Meghans barn

Prins Harrys och Meghans barn kommer att kunna få något som kusinerna, prins Williams och Kates barn, inte kan få:En mer ”normal” uppväxt – och mer frihet.Det säger en historiker till Daily Express. .

DN - 15 jul 16 kl. 15:44

Terrorforskare: Mycket tyder på att Nice-attacken var terror


Allt mer tyder på att lastbilsattacken i Nice var ett terrordåd, enligt terrorforskare. Frankrike har de senaste två åren varit utsatt för ett flertal större terrorattentat med hundratals civila dödsoffer som jihadistgrupper legat bakom..

Dalarnas tidningar - 20 nov 15 kl. 10:29

KRÖNIKA: Galet att man tjänar mer på bostadspriser än på att jobba

Vad är en klassresa nuförtiden? Tage Danielsson sammanfattade gårdagens klassresa så här:.

DN - 13 okt 17 kl. 13:37

Önskvärt med mer stabila bostadspriser

Det är bra om bostadspriserna slutar stiga. Även en måttlig nedgång kan tolkas positivt och ses som en normalisering. Vad man kan frukta är ett plötsligt prisras som ställer till problem för ekonomin i stort..

Aftonbladet - 10 jun 11 kl. 00:10

Allt mer tvivel om kidnappade gay-bloggaren

Allt mer tyder på att bloggaren i Syrien inte existerarNu säger en kvinna i London att det är hon som syns på bilderna..

Västerbottens Folkblad - 08 maj 13 kl. 12:58

Bygget av ny moské allt mer avlägset

Allt mer tyder på att det inte blir någon ny moské på Ålidhem i Umeå. Nu utreder kommunen möjligheterna att avsluta arrendeavtalet med föreningen Svenska muslimer [...].

SvD - 02 feb 16 kl. 09:22

USA-experten: Mer jämnt än man kunde vänta sig

Demokraternas Bernie Sanders står för en "makalös bedrift", enligt USA-forskaren Frida Stranne. Med nästan alla röster räknade är det dött lopp mellan Sanders och Hillary Clinton. Republikanernas Marco Rubios starka tredjeplats visar att han kan utmana både Donald Trump och Ted Cruz..

GöteborgsPosten - 19 dec 16 kl. 11:00

Experten: Mer förskoletid kan vara bra

Nu erbjuder fler kommuner ökad förskoletid för syskon. Är det en orimlig service för "lyxföräldrar" eller större flexibilitet? Förskoleforskaren Pia Williams, professor vid Göteborgs universitet, kommenterar vanliga argument för och emot fler timmar i förskola medan föräldrarna är hemma med yngre syskon..

BT - 19 dec 16 kl. 11:00

Experten: Mer förskoletid kan vara bra

Nu erbjuder fler kommuner ökad förskoletid för syskon. Är det en orimlig service för "lyxföräldrar" eller större flexibilitet?(TT).

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Alcoa levererar bättre kvartalsresultat än väntat

Den amerikanska aluminiumproducenten Alcoa redovisar ett justerat resultat per aktie på -0,01 dollar för det andra kvartalet 2019..

DI - 15 minuter sedan

IBM ökar vinsten i andra kvartalet

It-jätten IBM redovisar en vinst på 3,17 dollar per aktie, högre än förväntade 3,07 dollar i andra kvartalet..

DI - 15 minuter sedan

Netflix redovisar högre vinst per aktie än väntat

Netflix gjorde en vinst på 60 cent per aktie i andra kvartalet, att jämföra med förväntnignarna på 56 cent, rapporterar CNBC..

DI - 30 minuter sedan

Quiapeg Pharmaceuticals genomför riktad emission på 15 Mkr

Quiapeg Pharmaceuticals har beslutat att genomföra en riktad nyemission av aktier om cirka 3 miljoner kronor, samt en riktad konvertibelemission om cirka 12 miljoner kronor..

DI - 30 minuter sedan

Handelsoro dämpar riskaptiten på Wall Street

De ledande börserna i New York gick mot en stängning på negativt territorium på onsdagskvällen. Fortsatt fokus på Donald Trumps tullskrammel mot Kina och bolagens kvartalsrapporter lyckades inte lyfta börshumöret..

DI - 1 timme sedan

Fler och fler vill resa med SJ – dubblar resultatet

SJ redovisar ett rörelseresultat på 258 miljoner kronor i andra kvartalet, upp från 113 miljoner i samma kvartal året innan. Omsättningen ökade från 1.997 miljoner kronor till 2.

DI - 1 timme sedan

Chockläge när Tesla rapporterar

En kursrusning på 40 procent för elbilstillverkaren Tesla har trissat upp förväntningarna på halvårsrapporten. Men det finns faktiskt ändå goda förutsättningar för rapporten att slå förväntningarna. .

DI - 1 timme sedan

Analytikerna tror att Essity ska stärka marginalerna

Hygien- och hälsobolaget Essity väntas rapportera ännu ett kvartal med stark organisk tillväxt. Samtidigt bör fortsatta nedgångar på kostnadssidan och prishöjningar i försäljningsledet leda till ökade marginaler..

DI - 1 timme sedan

Fed: Blygsam tillväxt – utsikterna positiva trots oro

USA:s ekonomi växte i blygsam takt från mitten av maj till början av juli..

DI - 1 timme sedan

WHO klassar ebolautbrottet som ett internationellt nödläge

Världshälsoorganisationen, (WHO), klassar ebolautbrottet i Kongo-Kinshasa och Uganda som ett internationellt nödläge. Detta efter att ett nytt fall av ebola har upptäckts i Uganda..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.