Dagensanalys.se > Ekonomi

Saturday, 20 July, 01:00

Dagensanalys.se - 09 jul 19 kl. 17:09

5 saker att fundera på när du ligger i hängmattan i sommarSommaren ger ofta tid för reflektion, men vad ska du egentligen tänka på? Här är fem tips på saker att fundera över, som kanske kan förändra livet till hösten. Idag sker utvecklingen med rasande fart, och det finns därför många saker att fundera över. Självklart dyker ofta jobb och det berömda livspusslet upp när man funderar på framtiden. Kanske kan dessa frågor hjälpa dig när du ligger i hängmattan och filosoferar över vad du ska göra med ditt liv.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 5 sakeratt , funderapå när du , liggeri , hängmattan i sommar
Västerbottens Folkblad - 17 jun 15 kl. 10:50

Lustläsning gäller i sommar

Det är i hängmattan och på stranden som spänningslitteraturen kommer till sin rätt. Lagom till sommar och sol kommer också de flesta kriminalromanerna. Kritikerna Lotta Olsson och Yukiko Duke delar med sig av sina bästa tips.

BT - 26 jun 17 kl. 06:00

Sommar, sol och entreprenörskap

En del ligger i hängmattan och latar sig – en del går en intensivkurs i entreprenörskap. Nu har Drivhuset dragit igång verksamheten för 12 hugade sommarföretagare..

Sydsvenskan - 04 maj 14 kl. 05:30

Låt idéerna och grönskan frodas

Växter och blommor kan vara så mycket mer än bara några vissnande krukväxter i köksfönstret. Men att hitta inspiration och hjälp till att testa nya saker är inte alltid det lättaste när den kreativa lusten tryter. Det hoppas vi kunna ändra på med dagens Hemma, där vi lägger fokus på trädgård och växtlighet, både inne och ute.

YA - 26 aug 13 kl. 08:30

Strålande väder gav klirr i kassan

Foto: Jenni Dahlgren
Sommaren bjöd inte bara på vackert väder. Enligt många handlare har turisterna varit fler och centrum bjudit på ovanligt mycket liv och rörelse.
Varuhuset Bo Ohlssons vd Kim Selck tror nästan inte att det är sant.

Sydsvenskan - 27 okt 13 kl. 06:30

Stuglivet tar sin tid

I veckan som har gått har vattnet stängts av på koloniområdet. Det betyder att stugsäsongen nu verkligen är över på riktigt och jag kan se tillbaka på min första sommar med ett eget litet hus och trädgård.En av de bästa sakerna har varit att kunna äta frukost, lunch, middag utomhus.

Skånskan - 15 jun 19 kl. 09:00

Kultur- och nöjesredaktionens bästa sommartips

Sommaren är fylld av roliga evenemang. Därför har vi bett kultur- och nöjesredaktionen att lista sina favoirter. Nu har turen kommit till Maria Zandihn.

Sydsvenskan - 23 jun 15 kl. 04:00

Så skapar du läslust.Lovet är långt, men goda böcker finns det väldigt gott om.

Barn måste inte läsa av lust på sommarlovet, sa en lärare en gång. Det är så viktigt att bli en bra läsare att man kan göra det ändå!Nej, säger jag.

Barometern - 10 jul 13 kl. 08:21

Ta läsning på allvar

För många är själva sinnebilden av sommar och semester att få läsa böcker. I hängmattan, på stranden eller i en skön stol inomhus när regnet smattrar mot rutan. Så när många av oss denna sommar vänder oss till semesterböckerna är det också angeläget att reflektera kring litteraturens ställning i dagens Sverige.

Trelleborgs Allehanda - 16 jun 13 kl. 10:30

Sommarlov? Här är aktivitetstips

Skolan är slut, i dag börjar sommarlovet. Första veckan räcker det kanske med att ligga i hängmattan och vara på stranden, men när det börjar krypa i kroppen finns det massor av saker att hitta på. Här är ett urval.

YLE - 08 jun 15 kl. 15:39

En papperskasse fylld med läslycka

Sommar och läsning hänger tätt ihop, det vet personalen på Stadsbiblioteket i Jakobstad. Där kan man låna en hel kasse utvald sommarläsning med överraskningar för både stora och små. Biblioteket i Jakobstad Bild: Yle/Mikaela Löv-Aldén Både barn och vuxna kan låna kassar med färdigt utvalda böcker och behålla dem ända till i augusti.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 7 timmar sedan

Med Bain i ryggen ska Kantar köpa bolag

En av fördelarna med att Kantar nu säljer 60 procent av sitt bolag till Bain Capital är att de får en kapitalstark ägare. Med kapital kan Kantar shoppa bolag och få bättre förutsättningar för att slå sig fram på en allt mer konkurrenskraftiga marknaden. Det pratas bland annat om att köpa bolag inom e-commerce.

Dagensanalys.se - 7 timmar sedan

Gina Azaric blir marknadschef på Telia Sverige

Från och augusti är Gina Azaric ny marknadschef på Telia Sverige. Som bekant är Telia Sverige en av Sveriges största reklamköpare, så Gina får en betydande roll i branschen. Jag ser verkligen fram emot att få bli del av ett varumärke som står för så mycket kvalitet och som samtidigt kan möjliggöra alla innovativa tjänster tack vare Folknätet.

Dagensanalys.se - 7 timmar sedan

Tips: Fler öppnar mailen när du har emojis i ämnesraden

Använder du emojis när ni kommunicerar med era kunder eller potentiella nya kunder? Om inte är det dags att tänka om! Adobe har släppt sin första någonsin Emoji Trend Report.

Dagensanalys.se - 8 timmar sedan

Säljer du din data utan att veta om det?

Fyra miljoner användare har tillägg till sin webbläsare som samlar in användardata som sedan säljs till tredje part. Washington Post har uppmärksammat att flera populära webbläsartillägg till Chrome och Firefox samlar in data om användarna för att sedan sälja den till tredje part. Bland annat handlar det om Hover Zoom, SpeakIt, SuperZoom och FairShare Unlock.

Dagensanalys.se - 11 timmar sedan

”Ge sportfansen breddat spel istället för tåfjuttar”

Världsmästerskapet i fotboll för damer är över och allt fler verkar inse att i dagens konkurrensutsatta sportvärld är fans engagemang något man kan dra nytta av om man arbetar med innehåll. Det skriver Jonathan Gibson, chef för Global Sports Sales på Ooyala. Lojaliteten gentemot en sportklubb varar oftast livet ut och kan till och med gå i arv – från generation till generation.

Dagensanalys.se - 11 timmar sedan

Dynamiska och programmatiska utomhustavlor

Annonsplattformen Platform161 har börjat med automatiserade och programmatiska köp av digitala utomhustavlor. Nu finns möjligheten för annonsörer att ta kontroll över sina egna medieköp på digitala utomhustavlor – i realtid. Med programmatisk teknik kan ytan vara bokad och annonsen uppe på mindre än ett par minuter.

Dagensanalys.se - 11 timmar sedan

Usabillas hantering av data får ISO-certifierings

Usabilla, som ägs av SurveyMonkey, har fått ISO 27001:2013 för sitt arbete med att fånga upp kundupplevelser på nätet och hantera deras data. För att sticka ut från mängden vad det gäller internetanvändarnas säkerhet har Usabilla hoppas på ISO-tåget med sina olika certifieringar. Kanske har man startat en ny trend?

Dagensanalys.se - 11 timmar sedan

Säkra hemmet med ny teknik

Smarta övervakningskameror, smarta dörrklockor och sensorer för privat bruk har skapat nya möjligheter att ha ständig uppsikt över sitt boende – oavsett om det ligger i Sverige eller på den spanska solkusten. Nya smarta övervakningskameror för privat bruk har gett bostadsägare en ny möjlighet att ha koll på vad som händer hemma – oavsett var man befinner sig i världen. Att automatisera och göra hemmet smartare är en trend som fler fått upp ögonen för under de senaste åren.

Dagensanalys.se - Igår: 15:04

Fokusera på bilden och inte antalet likes

Så vill Instagram ändra om på sin plattform när de nu testar dolda likes i ett flertal länder. Jakten på likes har blivit ett fenomen på Instagram som inte gynnar plattformen. Bilderna blir allt mer vågade och äktheten försvinner längre och längre bort.

Dagensanalys.se - Igår: 14:48

Salesforce vill göra det enklare att arbeta med Channel Sales

Salesforce har nyligen lanserat en ny version av företagets Sales Cloud-lösning Partner Relationship Management (PRM). Lanseringen innebär ett flertal nyheter för både dig och dina samarbetspartners. Det lönar sig att behandla samarbetspartners som en del av din organisation, inte minst genom att ge dem dem samma verktyg och information som dina interna säljteam, anser Salesforce.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.