DI > Ekonomi

Friday, 19 July, 00:19

DI - 09 jul 19 kl. 16:48

Miljardböter väntar för Marriott – aktien faller i New YorkHotellgruppen Marriott hotas av böter på nära 100 miljoner brittiska pund, motsvarande nära 1,2 miljarder kronor, efter en dataläcka som drabbat kedjans kunder. Aktien är vid 16.45-tiden svensk tid ner med 1,9 procent i New York..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Marriott, New York

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Miljardböter, väntarför , Marriott, aktien, falleri , New, York
Nyteknik - 07 aug 18 kl. 13:18

Miljardböter väntar bilindustrin – nya EU-regler om utsläpp

Om inte ett mindre under inträffar kommer många biltillverkare att få betala över 100 miljarder kronor i böter till EU med start om 18 månader. Tillverkarna klarar inte unionens nya gränser för utsläpp av koldioxid som börjar gälla 2020..

VA - 01 okt 18 kl. 08:54

Efter Facebooks nya jätteläcka: Aktien rasar och miljardböter hotar

Över 50 miljoner användare kan ha påverkats i Facebooks nya jätteläcka. Nu hotar EU det sociala nätverket med miljardböter. .

Sydsvenskan - 26 feb 13 kl. 06:30

Miljardböter väntar BP

En långdragen och komplicerad rättsprocess om oljeläckan och riggexplosionen i Mexikanska golfen började igår i New Orleans..

DI - 03 okt 14 kl. 15:12

Fransk miljardböter väntar UBS

Den schweiziska banken UBS utreds i Frankrike för att ha hjälpt förmögna personer undvika skatt. Om banken fälls kan bötesbeloppet uppgå till 6,3 miljarder dollar. Det rapporterar Reuters med hänvisning till den schweiziska tidning Le Temps..

DN - 19 mar 18 kl. 15:59

Facebook-aktien rasar efter avslöjande om miljardböter

Facebook-aktien har fallit med sex procent under den inledande handeln. Fallet kommer efter avslöjandet om att Cambridge Analytica spridit information om Facebook-användare till Trumps valkampanj. .

GöteborgsPosten - 18 okt 18 kl. 13:02

Vändning för Ericsson – men miljardböter hotar

Miljarderna börjar ticka in igen. För första gången på över två år går Ericsson med vinst och det betydligt mer än väntat. Aktien rusar på börsen.

GöteborgsPosten - 18 okt 18 kl. 13:02

Vändning för Ericsson – men miljardböter hotar

Miljarderna börjar ticka in igen. För första gången på över två år går Ericsson med vinst och det betydligt mer än väntat. Aktien rusar på börsen.

IDG - 11 jun 12 kl. 15:34

Så kan Google undvika miljardböter

Google har missbrukat sin ställning på sökmarknaden. Nu har företaget knappt en månad på sig att ge EU-kommissionen besked om hur metoderna ska ändras, annars väntar böter i miljardklassen..

BT - 20 nov 14 kl. 17:54

EU drar åt snaran för lastbilsjättar

Flera av Europas lastbilstillverkare, däribland Volvo och Scania, misstänks ha samarbetat om priser. Nu ställs bolagen till svars och riskerar miljardböter för brott mot konkurrensreglerna.I januari 2011 fick bland annat Volvokoncernen och numera VW-ägda Scania oanmälda besök av EU-kommissionen.

DI - 20 jul 16 kl. 20:38

Mikael Vilenius: Det värsta över i Nordea

Det har gått nästan 350 dagar sedan finlandssvensken Casper von Koskull utsågs till ny vd efter dansken Christian Clausen i Nordea. Ingen annan vd-nykomling har under senare tid behövt starta med att släcka lika många bränder samtidigt som han sent omsider försöker få ihop Nordeas alla förvärvade delar och ta ett kliv in i den digitala åldern. Hittills har Casper von Koskull lyckats sådär med att kväva Panamaupplägg, FI-promemorior om gigantiska kapitalunderskott och farhågor om att förväntat tuffare kapitalkraven på utlåning i allmänhet och till företag i synnerhet ska äventyra skälet till att många köpt aktien – den höga utdelningen.

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Boeing tar kostnad på 4,9 miljarder dollar för Max 737

Boeing kommer att redovisa en kostnad på 4,9 miljarder dollar i kommande veckas kvartalsrapport, till följd av den olycksdrabbade modellen 737 Max 8..

DI - 2 timmar sedan

Millicom redovisar högre omsättning, lägre rörelseresultat

Mobil- och bredbandsoperatören Millicom redovisar ett rörelseresultat på 110 miljoner dollar i andra kvartalet, att jämföra med 168 miljoner dollar i jämförelsekvartalet..

DI - 2 timmar sedan

Microsoft rapporterar bättre än förväntat

Microsoft rapporterar ett justerat resultat per aktie på 1,37 dollar, att jämföra med prognosen på 1,22 dollar..

DI - 2 timmar sedan

Amerikanska storbanker pressas av Feds kovändning

De amerikanska storbankernas viktigaste inkomstkälla pressas av Federal Reserves tvärvändning i räntepolitiken. Goldman Sachs gynnas dock när Fed skickar duvaktiga signaler..

DI - 2 timmar sedan

BMW får ny koncernchef

BMW har utsett produktionschefen Oliver Zipse till ny vd..

DI - 2 timmar sedan

Blandat på Wall Street – Netflix rasar och Philip Morris rusar

De amerikanska börserna gick mot ett blandat facit när det närmade sig stängningsdags i New York. Strömningsjätten Netflix lyckade inte vända sitt ras under handelsdagen..

DI - 2 timmar sedan

Trump: USA har skjutit ner iransk drönare

Donald Trump tillkännagav på torsdagskvällen att amerikanska styrkor skjutit ner vad som uppges vara en iransk drönare i Hormutzsundet, rapporterar internationella medier..

DI - 3 timmar sedan

25-åring får böta en miljon kronor för utbrott på flygplan

En 25-årig kvinna har fått en räkning på över 986.000 kronor för att hon tvingade ett plan från London till Turkiet att vända halvvägs. Anledningen: Hon försökte slita upp dörren..

DI - 3 timmar sedan

Netflix måste kunna höja priserna – och fortsätta växa

Netflix missade sin prenumerantprognos och aktien åkte på storstryk. Strömningsbolaget överraskades uppenbarligen av kundernas priskänslighet.  Snart ökar dessutom konkurrensen samtidigt som det fria kassaflödet fortsätter att vara uselt..

DI - 3 timmar sedan

Feds NY-chef: ”Räntan bör sänkas vid första varningstecken”

Federal Reserves effektivaste strategi är att agera snabbt och sänka styrräntan vid första varningssignal. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.