DI > Ekonomi

Monday, 22 July, 14:51

DI - 09 jul 19 kl. 15:36

Mips har utsett ny finanschefHjälmbolaget Mips har utsett ny finanschef efter Max Strandwitz som tagit över vd-stolen i bolaget..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Mips, Max Strandwitz

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mipshar , utsettny , finanschef
Affärsvärlden - 09 maj 19 kl. 08:17

Mips finanschef tar över vd-rollen

Hjälmbolaget Mips finanschef Max Strandwitz kommer att ta över rollen som vd för bolaget från och med den 10 maj..

Affärsvärlden - 22 sep 17 kl. 13:20

Skistar har utsett ny finanschef

Skistar har utsett Anders Örnulf till ekonomi- och finanschef med start den 8 januari 2018..

DI - 09 okt 17 kl. 09:44

Axel Johnson har utsett Camilla Wideroth till ny finanschef

Axel Johnson-koncernen har utsett Camilla Wideroth till ny finanschef. Hon har arbetat inom koncernen i åtta år, de senaste tre och ett halvt åren på Axel Johnson AB som Head of group financial control..

Dagens PS - 30 apr 19 kl. 08:59

SKF:s finanschef går vidare i karriären

Lämnar tjänsten med omedelbar verkan, framgår det i ett pressmeddelande. SKF:s finanschef Christian Johansson lämnar sin tjänst med omedelbar verkan för att gå vidare i karriären utanför koncernen. Det skriver SKF i ett pressmeddelande nu på morgonen.

PrivataAffärer - 28 mar 19 kl. 10:19

Pareto: Bra läge investera i Mips efter kursfallet

Det skriver Pareto i den analys där analyshuset inleder bevakning av aktien med rekommendationen köp och riktkursen 170 kr. Mips patenterade teknologi, Brain Protection System (BPS) kan komma att generera organisk tillväxt på mellan 30 och 40 procent de kommande åren i takt med att teknikens penetration inom hjälmindustrin ökar. Mips har dessutom en bruttomarginal över 70 procent och i kombination med att tekniken ingår som en ingrediens i andra hjälmtillverkares hjälmar, ger det en skalbar modell som kan höja rörelsemarginalen till 42,4 procent redan 2019 och strax under 45 procent 2020, enligt Pareto.

VA - 29 apr 11 kl. 10:32

Investor hämtar finanschef från SVT

29 april Investor har utsett Susanne Ekblom till ny finanschef, med start 15 augusti. Hon är för närvarande finanschef på Sveriges television, SVT och har tidigare varit så kallad controller inom Scania och LRF Media. Det framgår av ett pressmeddelande.

DI - 20 maj 11 kl. 16:11

Daniel Ekberger ny finanschef på Alltele

Alltele har utsett Daniel Ekberger, tidigare finanschef på Spotify, till ny finanschef i bolaget med start den 1 juni..

DI - 17 sep 13 kl. 14:16

Stora Enso utser ny finanschef

Stora Enso har utsett Seppo Parvi till ny finanschef för koncernen, med tillträde senast under första kvartalet 2014. För närvarande är Parvi finanschef och Executive Vice President för affärsområdet Food and Medical inom Ahlstrom-koncernen. Det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 17 sep 13 kl. 14:27

Han blir finanschef på Stora Enso

Stora Enso har utsett Seppo Parvi till ny finanschef efter Jyrki Tammivuori, som varit tillförordnad finanschef sedan den 1 juli..

DI - 09 sep 15 kl. 15:10

Ny finanschef i Hemtex

Hemtex har utsett Andreas Berntsson till ekonomi- och finanschef i bolaget med tillträde den 15 oktober. Han efterträder Ulf Segerström, som lämnar Hemtex för att bli finanschef på Kwintet..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Lägre järnmalmsproduktion än väntat från gruvjätten

Gruvbolaget Vale producerade 64,1 miljoner ton under det andra kvartalet, vilket var lägre än det förväntade 74,6 miljoner ton. Det skriver Bloomberg News. .

DI - 30 minuter sedan

Huawei: Läckta dokument visar koppling till Nordkorea

Läckta dokument visar att telekomjätten Huawei har hjälpt Nordkorea med uppbyggnaden och underhållandet av landets kommersiella trådlösa nätverk.  Det rapporterar Washington Post. .

DI - 45 minuter sedan

Kreditinformationsbolag betalar minst 5,4 miljarder efter dataintrång

Kreditinformationsbolaget Equifax har gått med på att betala minst 5,4 miljarder kronor i en uppgörelse med amerikanska myndigheter efter en dataläcka där omkring 147 miljoner amerikaners personuppgifter stals. Aktien tappar 0,2 procent i förhandeln. .

DI - 1 timme sedan

Stockholmsbörsen kring nollstrecket – storbanker i botten

Stockholmsbörsen handlades svagt nedåt vid lunchtid på måndagen. Nyhetsflödet var måttligt, men efter förra veckans störtskur av rapporter kom i stället ett intensivt flöde av rekommendationsändringar..

DI - 1 timme sedan

Halliburtons resultat bättre än väntat under andra kvartalet

Oljeservicejätten Halliburton redovisar en omsättning i linje med förväntningarna under andra kvartalet, medan det justerade resultat per aktie var högre än väntat..

DI - 2 timmar sedan

Strategen: Därför ska du rata världens största marknad

Genom handelsplattformar på nätet har det blivit möjligt för privatpersoner att börja spekulera på världens största finansmarknad – valutamarknaden. Men trots möjligheten till stora vinster anser SEB:s valutastrateg Richard Falkenhäll att småsparare gör bäst i att hålla sig borta. ”Det är komplicerat och man förvånas ganska ofta”, säger han.

DI - 2 timmar sedan

Europeisk storbank överväger säga upp tusentals anställda

Den italienska storbanken Unicredit överväger att säga upp tusentals anställda samt sänka rörelsekostnader som en del av en ny strategisk plan. .

DI - 2 timmar sedan

Signaler om kommande räntesänkningar väntas från ECB

Europeiska centralbanken väntas på torsdag signalera att en räntesänkning är på väg..

DI - 3 timmar sedan

Storbanken lyfter köksbolaget – aktien ska upp 24 procent

Nobias rapport för det andra kvartalet bjöd på ett resultat som var bättre än vad Nordea hade räknat med, och för det andra halvåret räknar banken med att kökstillverkaren ska börja uppvisa stabil vinsttillväxt igen..

DI - 3 timmar sedan

Japansk miljardbaksmälla efter jätteaffär

Fredagens jätteaffär i bryggeribranschen där japanska Asahi köper Anheuser-Busch Inbevs verksamhet i Australien fick ett kyligt mottagande på Tokyobörsen. Totalt rasade Asahi 8,9 procent vilket innebär att bryggerijättens börsvärde krympte med omkring 19 miljarder kronor. Det rapporterar Bloomberg.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.