DI > Ekonomi

Friday, 19 July, 12:50

DI - 09 jul 19 kl. 15:30

Nedåt på Wall Street – Acacia rusar efter bud från CiscoUSA-börserna inledde tisdagens handel med nya nedgångar. Mot strömmen går kommunikationsutrustningsbolaget Acacia Communications som rusar 36 procent efter att teknikkonglomeratet Cisco lagt ett bud på bolaget. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Wall Street, Cisco, USA, Acacia Communications

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nedåt på Wall, Street, Acacia, rusarefter , budfrån , Cisco
DI - 23 apr 19 kl. 15:30

Uppåt på Wall Street – Twitter rusar på rapport

Rapporterperioden är nu i full gång på Wall Street som bjöd på en mindre uppgång i tisdagens inledande handel. Bland vinnarna hittar vi bland att microbloggen Twitter som rusar med 9,5 procent i den inledande handeln. .

DI - 07 feb 19 kl. 16:52

Tacofest på Wall Street – Chipotle rusar efter rapportrökare

Restaurangkedjan Chipotle Mexican Grill rusar med 14 procent på torsdagen i spåren av onsdagens kvartalsrapport som krossade analytikernas förväntaningar. .

DI - 25 apr 19 kl. 15:30

Blandat på Wall Street – Facebook rusar efter stark rapport

Torsdagen inleddes med en blandad utveckling på USA-börserna under ytterligare en rapportintensiv dag. Sociala medie-jätten Facebook rusar med omkring 8 procent medan industrikonglomeratet 3M rasar 9,9 procent efter att ha presenterat sina senaste kvartalssiffror. .

DI - 19 mar 19 kl. 20:55

Wall Street vänder ned – AMD rusar mot strömmen

Wall Street vänder ned efter nya uppgifter om problem i handelsförhandlingarna mellan USA och Kina. Halvledarbolaget AMD rusar mot strömmen på ett avtal med Google..

DI - 27 jun 19 kl. 21:43

Apotekskedja rusar på Wall Street trots rapportbesvikelse

Den amerikanska apoteksjätten Rite Aids rapport för det första kvartalet i det brutna räkenskapsåret 2019/2020 var en rejäl besvikelse. Trots det rusar aktien tvåsiffrigt på Wall Street..

SvD - 04 feb 11 kl. 15:09

Goda tider på Wall Street

Samtidigt som USA fortsätter att hoppa fram på kryckor rusar Wall Street iväg som om ingenting har hänt. Fjolårets ersättningsnivåer uppgick till 135 miljarder dollar. Det är hälften av den årliga....

E24 - 05 feb 11 kl. 11:25

Miljardregn över Wall Street

USA fortsätter att hoppa fram på kryckor, men Wall Street rusar iväg som om ingenting hänt. Fjolårets ersättningar uppgick till 135 miljarder dollar. Det är hälften av den svenska lönekakan, skriver Daniel Kederstedt..

Affärsvärlden - 21 jan 14 kl. 16:55

Alcoa rusar på Wall Street

Den breda marknaden på Wall Street har inlett tisdagen med svagt stigande kurser. Rapportbolag är i fokus..

Affärsvärlden - 27 feb 14 kl. 17:16

Klädbolag rusar på svalt Wall Street

På Wall Street har handelsdagen inletts i det oregelbundna fältet. Detaljhandelsbolag och Janet Yellen tillhör toppnyheterna i dag..

Affärsvärlden - 19 okt 15 kl. 16:45

Bantarbolag rusar 85 procent på Wall Street

Handeln på Wall Street har inletts något nedanför nollan på måndagen. Kina är i fokus liksom tv-stjärnan Oprah Winfrey, som med en investering bidragit till att belysa ett bantarbolag..

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Autoliv sänker försäljningsprognosen

Bilsäkerhetsbolaget Autoliv sänker sin försäljningsprognos för helåret. Istället för en organisk tillväxt på 5 procent väntas nu mellan 1 och 3 procent..

DI - 45 minuter sedan

Hatten av – ibland är paranoia inte så tokigt

Paranoia må vara ohälsosamt för privatpersoner men suveräna Evolution Gaming bevisar att det är nyttigt för ett börsbolag. Det är bara att lyfta på hatten..

DI - 45 minuter sedan

Japan: Sydkorea måste återuppbygga förtroendet

Sydkorea måste återuppbygga sitt förtroende hos Japan för att diskussionerna länderna i mellan ska kunna fortsätta..

DI - 1 timme sedan

12.00: Upp till bevis – hör Autolivs vd om rapporten

Klockan 12.00 är det dags för Autoliv att släppa sin kvartalsrapport. Di TV direktsänder en intervju med vd Mikael Bratt..

DI - 1 timme sedan

Högre omsättning men lägre resultat för Bravida

Installationsbolaget Bravida ökade omsättningen på årsbasis under det andra kvartalet. Rörelseresultatet och rörelsemarginalen minskade dock jämfört med motsvarande period 22018..

DI - 1 timme sedan

Gymkedjan vinstvarnar – omställningskostnader tynger

Actic meddelar att omställningskostnader kommer att belasta andra kvartalet och preliminärt uppgår rörelseresultatet till cirka 0 miljoner kronor under kvartalet, jämfört med cirka 20 miljoner motsvarande kvartal i fjol. Nettoomsättningen under det andra kvartalet bedöms vara i linje med föregående år..

DI - 1 timme sedan

Rapportrally för börsstjärnan – så var fredagens rapporter

Rapportfloden forsade vidare med full kraft under fredagen och delårsskörden fortsatte att bjuda på kraftiga kursreaktioner. Di har sammanfattat höjdpunkterna ur morgonens kvartalsrapporter. .

DI - 1 timme sedan

Bolidens vd tankar aktier i kursfallet

Bolidens vd Mikael Staffas har efter fredagens halvårsrapport köpt 3.000 aktier i gruvbolaget för drygt 0,6 miljoner kronor. Det framgår av Finansinspektionens insynsregister..

DI - 2 timmar sedan

Glödheta skogen svalnar

Vinsten faller för skogsjätten Stora Enso, visar halvårsrapporten. Osäkerheten kring skogskonjunkturen tilltar och bolaget utökar därför sitt besparingsprogram. Aktien är lågt värderad men priserna på skogsprodukter är under press..

DI - 2 timmar sedan

500 procent upp – nu rasar kursraketen mystiskt

I fredagshandeln är aktien ner omkring 15 procent under väldigt stor omsättning. Aktien har exempelvis omsatt mer pengar än storbolag som Telia, Sandvik och Assa Abloy hittills i handeln. Spectracure har sin bakgrund i Lunds universitets och fokuserar på cancer­­­behandlingar med medicin­­tekniska system med laserljus­­källor och foto­reaktiva läkemedel..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.