DI > Ekonomi

Wednesday, 17 July, 04:23

DI - 09 jul 19 kl. 15:06

NCC ska bygga danskt supersjukhusByggbolaget NCC har valts till huvudentreprenör för att bygga Nyt Hospital Nordsjælland i Danmark. Projektet är budgeterat till totalt 3,4 miljarder kronor och parterna ska nu ta fram detaljerna och planerar att teckna avtal under det fjärde kvartalet. Det framgår av ett pressmeddelande. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
NCC, Nyt Hospital Nordsjælland, Danmark

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: NCCska , bygga, danskt, supersjukhus
Affärsvärlden - 04 dec 14 kl. 08:21

NCC tar danskt kontrakt på 480 miljoner

Byggbolaget NCC ska energirenovera Sorgenfrivang II, ett kommunalägt bostadsområde utanför Köpenhamn..

Affärsvärlden - 20 mar 19 kl. 08:19

NCC tecknar danskt ramavtal värt över 3 miljarder

Byggkoncernen NCC har undertecknat ett fyraårigt ramavtal värt drygt 3,3 miljarder svenska kronor med det allmännyttiga bostadsbolaget Fsb i Danmark..

Barometern - 06 okt 17 kl. 11:44

Här vill NCC bygga 50 bostadsrätter: "Tror på Nybro"

Fastigheten Trädgårdsmästaren kan börja bebyggas med 50 nya bostäder nästa år. Nybro kommun har tecknat ett reservationsavtal på fastigheten med NCC..

Sydsvenskan - 11 apr 19 kl. 15:38

NCC får miljardorder i Danmark

Byggbolaget NCC ska bygga bostäder och parkeringshus på en ny ö i Köpenhamns Nordhavn. Orderns värde uppgår till 1,5 miljarder kronor, enligt ett pressmeddelande. På den nya ön Kronløbsøen ska NCC bygga totalt 233 bostäder i sex våningar ovanpå ett park.

Helsingborgs Dagblad - 11 apr 19 kl. 15:38

NCC får miljardorder i Danmark

Byggbolaget NCC ska bygga bostäder och parkeringshus på en ny ö i Köpenhamns Nordhavn. Orderns värde uppgår till 1,5 miljarder kronor, enligt ett pressmeddelande. På den nya ön Kronløbsøen ska NCC bygga totalt 233 bostäder i sex våningar ovanpå ett park.

Nya Wermlands Tidningen - 26 aug 11 kl. 07:30

Nu växer Sunne - NCC bygger

Miljardprojektet Climate Arena Sweden har gjort Sunne till en tillväxtmagnet. I vår vill NCC bygga 20 nya lägenheter på bostadsområdet Torvnäs - och det är bara början. ?

Helsingborgs Dagblad - 03 okt 16 kl. 09:22

Facebook planerar att bygga danskt datacenter

”Det är historiskt och en helt igenom fantastisk nyhet.”.

YA - 24 sep 13 kl. 12:00

NCC får i uppdrag bygga ny simhall

Det blir företaget NCC som får bygga den nya simhallen i Sjöbo. Upphandlingen är nu klar, och NCCs anbud var det enda som lämnades in i tid. Sjöbobaserade NE Perssons byggnads lämnade in sitt anbud för sent.

Barometern - 28 mar 14 kl. 06:36

NCC vill bygga mer i Färjestaden

NCC har begärt markoption på Sjöbergs Äng i Färjestaden. Här vill företaget bygga lägenheter. Redan för ett par år sedan presen­terade NCC idéer för kommunen kring hur man kan bygga på Sjöbergs äng.

Helsingborgs Dagblad - 26 jan 18 kl. 16:14

NCC bygger i exklusivt danskt sjöläge

Byggföretaget NCC ska på uppdrag av Danica Ejendomsselskab bygga över 100 hyresrättslägenheter på bostadsområdet Bakkedraget vid Tuborg Havn strax norr om Köpenhamn. Totalentreprenaden är värd 620 miljoner kronor. Bygget påbörjas under första halvåret 2.

Fler nyheter från DI

DI - 5 timmar sedan

50 år sedan första månsteget – så firas årsdagen i Stockholm

Det var den 20 juli 1969 som människan för första gången landade på månen. Den 20:e varje månad i år har Vänföreningen Christer Fuglesang Space Center anordnat publika aktiviteter kring observatoriet, som ett slags nedräkning till den stora dagen. ”När vi satte igång var det väl inte så stort, men vid tredje tillfället, i mars, kom det 1 500 personer..

DI - 5 timmar sedan

Hon uppges ta över von der Leyens post

Annegret Kramp-Karrenbauer, Angela Merkels efterträdare på partiledarposten i tyska CDU, kommer att ta över som försvarsminister efter Ursula von der Leyen, enligt källuppgifter till Reuters..

DI - 6 timmar sedan

Facebooks kryptovaluta hårt kritiserat i senaten

Facebooks planerade kryptovaluta Libra kritiserades hårt av senatens bankutskott i ett förhör under tisdagen..

DI - 6 timmar sedan

Husqvarnas vd optimistisk – trots kursraset

Husqvarnas aktie rasade efter sin halvårsrapport. Försäljningen av robotgräsklippare växte inte i andra kvartalet, vilket var en stor missräkning. ”Vi är fortsatt optimistiska till den långsiktiga tillväxten för robotgräsklippare”, säger vd:n Kai Wärn..

DI - 6 timmar sedan

Dämpad avslutning på amerikanska börserna

Efter att ha öppnat försiktigt dämpades entusiasmen än mer på de amerikanska börserna inför stängning. Blue Apron, som sysslar med hemleverans av mat, rusade efter att ha tecknat avtal med köttsubtitutbolaget Beyond Meat..

DI - 7 timmar sedan

Börsens gamar kretsar över skogen

Bergvikaffären har ännu inte fått skogsaktiernas gröna guld att glimra. Nedgångsspekulanterna har dock inte dragit åt skogen, utan Billerud Korsnäs aktie fortsätter att vara en av Stockholmsbörsens mest blankade - i sällskap med andra i sektorn..

DI - 7 timmar sedan

UBS: Inget börsrally att vänta även om Fed sänker

Den amerikanska centralbanken Federal Reserve kommer mycket sannolikt att sänka räntan i slutet av juli, men något jätterally på börsen är inte att vänta, enligt UBS investeringschef Mark Haefele, skriver Marketwatch..

DI - 8 timmar sedan

Sällsynt maktkamp på högsta nivå

Motsättningarna i Sandviks styrelse, som Di kan avslöja inför bolagets halvårsrapport, är ur flera aspekter högintressant. .

DI - 8 timmar sedan

Tungviktarna laddar för strid – gräl om notering i Sandviks styrelse

Sandviks styrelse är splittrad i den viktiga frågan om den anrika stålverksamheten ska bli ett eget börsbolag.  Styrelsemedlemmar med nära koppling till huvudägaren Fredrik Lundberg är tveksamma, enligt källor, och i andra ringhörnan står ordförande Johan Molin och vd Björn Rosengren. ”Det kan bli en kabinettsfråga för Johan Molin”, säger en uppgiftslämnare..

DI - 8 timmar sedan

Feds Robert Kaplan: Motiverat med en ”blygsam, taktisk räntesänkning”

Fed-chefen i Dallas, Robert Kaplan, har sällat sig till skaran Fed-ledamöter som vill se en räntesänkning i juli..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.