DN > Ekonomi

Sunday, 21 July, 14:41

DN - 09 jul 19 kl. 14:03

Flygskatt på gång i FrankrikeFrankrike planerar att införa skatt på alla flygresor som avgår från landet. Enligt Frankrikes transportminister Élisabeth Borne väntas åtgärden resultera i skatteintäkter på omkring 180 miljoner euro (1,9 miljarder kronor)..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Frankrike, Frankrikes, Borne

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Flygskatt, gångi , Frankrike
Västerbottens Folkblad - 06 apr 17 kl. 20:00

Flygskatt är inte ett problem utan rättvist

Vi blir inte ensamma om flygskatt. De största länderna inom EU har redan en flygskatt: Tyskland, Frankrike, Storbritannien samt Österrike. Det är 220 miljoner invånare oräknat Norge.

Sydsvenskan - 09 jul 19 kl. 13:30

Flygskatt på gång i Frankrike

Frankrike planerar att införa skatt på alla flygresor som avgår från landet. Enligt Frankrikes transportminister väntas åtgärden resultera i skatteintäkter på omkring 180 miljoner euro (1,9 miljarder kronor). – Vi har beslutat att införa en miljöskatt p.

Helsingborgs Dagblad - 09 jul 19 kl. 13:30

Flygskatt på gång i Frankrike

Frankrike planerar att införa skatt på alla flygresor som avgår från landet. Enligt Frankrikes transportminister väntas åtgärden resultera i skatteintäkter på omkring 180 miljoner euro (1,9 miljarder kronor). – Vi har beslutat att införa en miljöskatt p.

Nyteknik - 09 jul 19 kl. 15:10

Frankrike ska införa flygskatt

Frankrike planerar att införa skatt på alla flygresor som avgår från landet..

GöteborgsPosten - 09 jul 19 kl. 13:31

Flygskatt på gång i Frankrike

Frankrike planerar att införa skatt på alla flygresor som avgår från landet. Enligt Frankrikes transportminister väntas åtgärden resultera i skatteintäkter på omkring 180 miljoner euro (1,9 miljarder kronor)..

Barometern - 09 jul 19 kl. 13:30

Flygskatt på gång i Frankrike

BT - 09 jul 19 kl. 13:30

Flygskatt på gång i Frankrike

Blekinge Läns tidning - 09 jul 19 kl. 13:30

Flygskatt på gång i Frankrike

YA - 09 jul 19 kl. 13:30

Flygskatt på gång i Frankrike

SmålandsPosten - 09 jul 19 kl. 13:30

Flygskatt på gång i Frankrike

Fler nyheter från DN

DN - 7 timmar sedan

Varför handlar nästan ingen på Coop längre?

Trots att nästan varannan vuxen svensk är medlem har Coop gjort miljardförluster. För att täcka butikernas röda siffror har KF sålt fastigheter på guldadresser runtom i landet. DN:s Jonas Fröberg berättar historien om vad som hände när Sveriges största och folkligt stödda industrikonglomerat blev omsprunget av privatägda Ica..

DN - 8 timmar sedan

Här är jobbet som hjälper personalen att säga upp sig

Allt fler människor kan tänka sig byta karriär. Men en del behöver hjälp för att våga ta klivet. Företaget IP-Only hjälper sina anställda att byta jobb.

DN - 23 timmar sedan

Så mycket bensin slukar bilarna – på riktigt

Bilindustrins egna mätmetod missvisande • Guide till verkliga bränsleförbrukningen..

DN - Igår: 18:27

Vattenfall bromsar sina investeringar: ”Inte lönsamt”

Statliga Vattenfall kommer att dra ned sina investeringar till ”ett minimum” de kommande åren. Orsaken är att moroten för att bygga ut elnäten försvunnit med regeringens nya regler. .

DN - I förrgår: 23:14

Faceapp under lupp i USA

Den populära appen Faceapp är på väg att hamna i FBI:s blickfång. Den amerikanske senatorn Chuck Schumer har uppmanat den federala polisen att undersöka om Faceapp utgör en säkerhetsrisk. Anledningen?

DN - 18 jul 19 kl. 11:28

Instagram döljer ”likes” i sex länder

Sociala medier-plattformen Instagram döljer gillamarkeringar, ”likes”, för användare i sex länder. Agerandet kommer sedan kritik framförts om plattformens påverkan på användares psykiska hälsa..

DN - 18 jul 19 kl. 10:02

Börsen pressas av svaga rapporter

Stockholmsbörsen fortsätter ner, tyngd av ytterligare flera svaga kvartalsrapporter från börsens tungviktare som Nordea och mjukpappersföretaget Essity..

DN - 17 jul 19 kl. 17:47

Saab-tillverkaren Nevs saknar certifiering att sälja bilar i Kina

Nevs saknar certifiering och därmed tillstånd att sälja sina elbilar i Kina, där fabriken ska stoppas för utbyggnad på okänd tid. Men nya ägaren Evergrande har lagt in 20 miljarder i bolaget och nu utlovas åter produktion i Trollhättan. .

DN - 17 jul 19 kl. 07:09

Ifrågasatta Swedbank sänker utdelningen

Vinsten sjunker och samtidigt meddelar Swedbank att man sänker utdelningspolicyn till ägarna..

DN - 16 jul 19 kl. 14:36

Så ska Telia sätta stopp för dyra bluffsamtal

Bluffsamtal där människor luras att ringa upp utländska nummer är ett stort internationellt problem. Som en av de första operatörerna i världen har Telia börjat blockera bluffmakare från att nå företagets kunder..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.