DI > Ekonomi

Wednesday, 24 July, 11:35

DI - 09 jul 19 kl. 13:23

Det bubblar om läskjätten i förhandelnDet amerikanska dryckes- och snacksföretaget Pepsi rapporterade en justerad vinst per aktie på 1,54 dollar för det andra kvartalet. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Pepsi

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Det bubblarom , läskjätteni , förhandeln

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Ras för gruvjättarna när järnmalmspriset vänder upp

De globala gruvjättarna backade rejält i onsdagsförmiddagens handel och "Basic Resources" utgjorde den svagaste komponenten i det breda europeiska aktieindexet Stoxx 600. Detta trots att basmetaller som koppar, zink och nickel handlades på plus för dagen..

DI - 15 minuter sedan

Fordonsjätten: Uppgifter om vinstras stämmer

Den japanska tidningen Nikkeis uppgifter om att fordonstillverkaren Nissan Motors rörelseresultat ska falla 90 procent under räkenskapsårets första kvartal är i stort sett riktiga (broadly accurate). .

DI - 15 minuter sedan

Vitrolifes ordförande tankar aktier för närmare 1 miljon

Vitrolifes ordförande Jón Sigurdsson köpte den 19 juli 5.400 aktier i medicinteknikbolaget för drygt 0,9 miljoner kronor..

DI - 30 minuter sedan

Stena Bulks vd: ”Kaptenen ringde oss”

Rederiet Stena Bulk har fått kontakt med besättningen på det svenskägda Stena Impero som går under brittisk flagg. ”Det var kaptenen ombord som ringde oss. Han berättade att de är vid god fysisk hälsa, men självklart är de under press”, säger Stena Bulks vd Erik Hånell till TT..

DI - 30 minuter sedan

UBS sänker Nordea till neutral efter kursnedgång

UBS sänker rekommendationen för storbanken Nordea från köp till neutral och skruvar ner riktkursen till 65 kronor, från tidigare 79 kronor..

DI - 45 minuter sedan

Räntor och valutor: Dystra inköpschefsindex inför ECB-besked

Dollarn handlas något starkare mot euro och svagare mot yen under onsdagsförmiddagen. Räntor handlas ned över Europa efter dystert PMI utfall och inför morgondagens räntebesked från Europeiska centralbanken.   .

DI - 45 minuter sedan

Dagens stjärnsmäll riskerar att bara vara början

Det kändes nästan som att läsa vinstvarning. Andra kvartalet blev blodigt för Kindred och aktiens ras på onsdagsförmiddagen är det näst värsta i bolagets historia..

DI - 1 timme sedan

Analytiker: Gruvförvärv i fokus inför Lundin Minings kvartalsrapport

Gruvbolaget Lundin Mining antas ha haft ett framgångsrikt andra kvartal, sett till hur produktionen har löpt. .

DI - 1 timme sedan

Nedåt på börsen – tobaksjätte och nischbank i botten

Stockholmsbörsen inledde onsdagens handel med en mindre nedgång, tyngd av bland annat Swedish Match och storbankerna. Svaga tyska makrodata stärkte inte börshumöret. Skanska steg efter sin halvårsrapport, medan Kindred rasade brant efter sin.

DI - 1 timme sedan

Lannebo Fonder flaggar upp i Midsona

Lannebo Fonder har utökat sitt innehav i Midsona till 6,2 procent av kapitalet och 5,6 procent av rösterna i hälsovårdsföretaget. Det framgår av ett flaggningsmeddelande..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.