DI > Ekonomi

Tuesday, 16 July, 08:30

DI - 09 jul 19 kl. 13:11

Fortsatt rött på börsen – Hexagon rekylerar upp något efter rasStockholmsbörsen handlades nedåt vid lunchtid på tisdagen likt de ledande Europabörserna. Cykliska bolag fortsatte tynga storbolagsindex medan Hexagon och H&M höll emot..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Europabörserna, Hexagon

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fortsatt rött, börsen, Hexagon, rekylerarupp något efter , ras
Dagens PS - 24 jan 18 kl. 09:28

BÖRSEN: Hexagon backar på Økokrim besked

Överklagar den frikännande domen mot Hexagons vd Ola Rollén. Som Dagens PS kunde berätta tidigare i morse är alltså den norska ekobrottsmyndigheten inte nöjd med den frikännande domen för insiderbrott, som det börsnoterade mätteknikbolaget Hexagons vd Ola Rollén stått inför rätta för i Norge. Det var den 10 januari som Oslo tingsrätt frikände Rollén för insiderbrott.

DI - 06 feb 15 kl. 10:18

Börsen: Hexagon vinnare

Stockholmsbörsen handlades precis på nollstrecket på fredagen, vilket var en något starkare utveckling än i Europa. Hexagon rusar och Eniro rasar efter morgonens rapporter och besked..

DI - 07 aug 15 kl. 10:51

Stockholmsbörsen: Hexagon backar på rapport

Stockholmsbörsen handlades i negativt territorium på fredagsöppningen i linje med börserna i Frankfurt och Paris. Hexagon och Active Biotech backar efter släppta delårsrapporter och investerarna inväntar kommande utfall från USA:s jobbsiffror..

DI - 27 okt 15 kl. 13:47

Stockholmsbörsen: Hexagon mot strömmen

Stockholmsbörsen uppvisade strax efter lunchtid en negativ utveckling, i likhet med de större europeiska börserna. Nedgången var bred men Hexagon steg däremot efter rapport. Fingerprint flög också vidare mot nya höjder efter en uppdatering från Carnegie..

DI - 31 okt 16 kl. 09:47

Stockholmsbörsen: Hexagon rasar på insiderutredning

Stockholmsbörsen inleder veckan på minus och på botten finns mätteknikbolaget Hexagon. Bolagets vd Ola Rollén sitter häktad i Norge för insiderhandel i Next Biometrics..

Affärsvärlden - 31 okt 16 kl. 10:54

Stockholmsbörsen: Hexagon pressas av insiderbesked

Stockholmsbörsen inledde måndagens handel på minus, liksom övriga större Europamarknader. Hexagon hamnade under kurspress efter beskedet att vd Ola Rollén utreds i Norge för insiderhandel kopplat till privata investeringar i Next Biometrics..

DI - 01 dec 16 kl. 13:18

Stockholmsbörsen: Hexagon repar sig

Det är surmulet på Stockholmsbörsen vid lunch. Hexagon, en av morgonens förlorare, repar sig dock samtidigt som SCA tar jumboplatsen bland storbolagen. Onsdagens uppgång i gruvbolaget Nordic Mines är i stort sett utraderad..

DI - 16 mar 17 kl. 10:25

Stockholmsbörsen: Hexagon tar stryk

Stockholmsbörsen rörde sig uppåt i den tidiga handeln på torsdagen och följde därmed utvecklingen på omvärldsbörserna. Federal Reserve höjde som väntat styrräntan med 25 punkter på onsdagskvällen. Hexagon backade drygt 4 procent efter vd Ola Rollén åtalats i Norge..

DI - 14 jun 17 kl. 17:50

Stockholmsbörsen: Hexagon rusade på säljrykte

Stockholmsbörsen stängde strax under nollstrecket på onsdagen. Hexagon rusade på uppgifter om en försäljning medan Getinge föll tungt efter att ha annonserat en emission på 4 miljarder kronor..

DI - 11 jan 18 kl. 10:32

Stockholmsbörsen: Hexagon vinnare på negativ börs

Stockholmsbörsen vände ned efter ett kort besök på plus i öppningen, med banksektorn som sänke efter onsdagens avancemang där. Hexagon steg mest bland storbolagen, justerat för MTG:s låglikvida A-aktie, efter att vd frikändes av en norsk domstol på onsdagen..

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Husqvarnas vinst når inte upp till förväntningarna

Utomhusprodukttillverkaren Husqvarna rapporterar ett något lägre resultat än väntat för det andra kvartalet..

DI - 30 minuter sedan

Vinstlyft för Elanders

Logistikkoncernen Elanders redovisade ett nettoresultat på 59 miljoner kronor under det andra kvartalet 2019. Under samma kvartal 2018 landade siffran på 42 Mkr. .

DI - 30 minuter sedan

Lägre resultat för Semcon – negativ organisk tillväxt

Teknikkonsulten Semcon redovisar ett resultat efter skatt på 12 miljoner kronor för det andra kvartalet 2019 (16). Resultatet per aktie uppgick till 0:69 kronor (0:87)..

DI - 30 minuter sedan

Gruvjätte betalar miljard i skadestånd

Den brasilianska gruvjätten Vale ska betala motsvarande cirka en miljard kronor i skadestånd till drabbade efter dammolyckan utanför Belo Horizonte, rapporterar Euronews som hänvisar till ett uttalande från företaget..

DI - 1 timme sedan

Lägre resultat från Bonava

Bostadsbyggaren Bonava redovisade ett rörelseresultat på 182 miljoner kronor under det andra kvartalet vilket var en minskning från 306 Mkr under samma kvartal i fjol. Bakom minskningen lurar enligt bolaget ett lägre resultat från konsumenter i Sverige och Norden. .

DI - 1 timme sedan

Högre resultat och hyresintäkter för Hemfosa

Fastighetsbolaget Hemfosa redovisar högre hyresintäkter och högre driftnetto för det andra kvartalet. Resultatet efter skatt ökade med drygt 19 procent på årsbasis..

DI - 1 timme sedan

Hiq rapporterar ett högre resultat än väntat

IT- och konsultbolaget Hiq rapporterar ett högre rörelseresultat än väntat för det andra kvartalet.  ”När vi stänger första halvåret 2019 gör vi det på en fortsatt god marknad”, skriver bolagets vd Lars Stugemo..

DI - 1 timme sedan

Ikea stänger fabrik i USA

Ikea stänger sin enda fabrik i USA. Vid årsskiftet får de 300 anställda lämna sina jobb..

DI - 1 timme sedan

Spelregleringen en riktig nitlott för Aftonbladet – vinsten halverad

Mediekoncernen Schibsted rapporterar en justerad vinst strax över förväntningarna i det andra kvartalet. För bolagets tidningsjätte Aftonbladet är det kärvare tider i spåren av omregleringen på den svenska spelmarknaden..

DI - 1 timme sedan

Sämre än väntat för Telenor

Den norska teleoperatören Telenor redovisar ett underliggande ebitda-resultat, före engångsposter, på 11.087 miljoner norska kronor för det andra kvartalet 2019, framgår det av delårsrapporten..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.