DI > Ekonomi

Wednesday, 17 July, 18:27

DI - 09 jul 19 kl. 13:08

Skanska tar order i USA värd 1,1 miljarderSkanska har tecknat avtal med Vornado Realty Trust om att bygga ytterligare en entré till Pennsylvania Station i New York. Kontraktet är värt cirka 1,1 miljarder kronor, vilket inkluderas i orderingången för USA för det andra kvartalet 2019..
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA, Vornado Realty Trust, Pennsylvania Station, New York

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skanska, tar, orderi , USA, värd, 1,1, miljarder
Affärsvärlden - 27 jun 14 kl. 08:38

Skanska tar order i Finland och USA

Byggbolaget tar order för ett nytt logistikcentrum för dagligvaror i Finland samt för att bygga ny anläggning för veterinärmedicin och biomedicin samt att slutföra renovering och tillbyggnad av det befintliga smådjurssjukhuset vid universitetets campus i College Station, Texas, USA..

Helsingborgs Dagblad - 09 jul 12 kl. 08:51

Skanska tar ny USA-order

Skanska har kammat hem en order värd cirka 374 miljoner kronor i nordöstra USA. För pengarna ska bolaget bygga ett huvudkontor åt en inte namngiven kund. Skanska ska uppföra fastighetens stomme och skal, för att kunna utveckla byggnadens centralvärme, ventilation och luftkonditionering.

DI - 03 mar 14 kl. 08:36

Skanska tar order i USA

Skanska har skrivit kontrakt om att bygga flerfamiljshus i Boston. Kontraktets totala värde uppgår till cirka 820 miljoner kronor och inkluderas i orderingången för Skanska USA Building för första kvartalet 2014. Det framgår av ett pressmeddelande.

DI - 01 nov 17 kl. 08:11

Skanska tar order i USA

Skanska har, i ett joint venture med Megen Construction, fåt en order i Ohio, USA, gällande byggnation av skolor. Skanskas del av kontraktsvärdet är cirka 560 miljoner kronor och är med i orderingången för USA i det fjärde kvartalet 2017. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 18 jun 19 kl. 07:36

Skanska tar order på 370 miljoner i USA

Byggkoncernen Skanska har fått en order på ett bygge av en skola i Auburn, Washington, USA till ett kontraktsvärde om 39 miljoner dollar motsvarande cirka 370 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 16 jan 15 kl. 08:06

Skanska tar order i USA

Skanska har skrivit kontrakt med en konfidentiell kund om att renovera ett höghus med lägenheter i Philadelphia, USA. Kontraktet är värt 49 miljoner dollar, cirka 340 miljoner kronor, vilket inkluderas i orderingången för Skanska USA Building för fjärde kvartalet 2014..

DI - 08 dec 16 kl. 08:34

Skanska tar order i USA

Skanska har tecknat avtal med GlaxoSmithKline om att renovera deras laboratorium och kontor i Pennsylvania i USA. Kontraktet är värt 45 miljoner dollar, cirka 380 miljoner kronor, vilket inkluderas i orderingången för Skanska USA Building för det fjärde kvartalet 2016..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Skanska tar ny USA-order

Skanska har kammat hem ett ny vägorder i USA värd 560 miljoner kronor. För pengarna ska bolaget bygga en fyrfilig förbifartsled samt förbättra genomfartstrafiken i Albemarle County, nära Charlottesville i Virginia. Arbetet påbörjas nästa månad och beräknas vara klart i juli 2016, skriver Skanska..

DI - 13 apr 12 kl. 17:25

Skanska tar order värd 4,4 miljarder

Skanska har tagit en order från Virginia Department of Transportation för tunnelprojektet Midtown tunnel i Virginia, USA..

Affärsvärlden - 27 feb 14 kl. 10:37

Skanska tar order värd 700 miljoner kronor

Byggbolaget Skanska har fått en order värd 108 miljoner dollar, cirka 700 miljoner kronor, i USA, enligt ett pressmeddelande..

DI - 09 jul 14 kl. 08:41

Skanska tar order värd 510 Mkr i USA

Byggbolaget Skanska har erhållit en order om 510 miljoner kronor från en befintlig amerikansk kund verksam inom energibranschen. Det framgår av ett pressmeddelande..

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

"El Chapo" döms till livstids fängelse

Med brutala medel byggde han upp och drev ett av världens mäktigaste knarkimperium. Nu kommer Joaquín "El Chapo" Guzmán få tillbringa resten av livet i fängelse i USA..

DI - 30 minuter sedan

Europabörserna: Handelsoro sänkte verkstadssektorn

Europabörserna handlades nedåt på onsdagen efter två uppgångsdagar. Donald Trumps nya hot om Kina-tullar hämmade riskviljan. Samlingsindexet Stoxx 600 sjönk 0,4 procent.

DI - 30 minuter sedan

Nordenbörserna: Tungt för oljebolag och banker

De nordiska börserna handlades nedåt på onsdagen, i linje med de ledande europeiska börserna. Den globala handelsoron har ökat efter att Donald Trump på nytt hotat med nya tullar på varor från Kina.  .

DI - 45 minuter sedan

Telia: Ingen ljusning att vänta under kvartalet, enligt analytiker

Efter första kvartalets svaga utveckling väntas trenderna för Telia endast ha förbättrats marginellt under det andra kvartalet. En mer märkbar ljusning ska kunna skönjas först under andra halvåret..

DI - 45 minuter sedan

Starkt kvartal för Mölnlycke göder Investor

Mölnlycke, som är det största onoterade innehavet i Investors portfölj, levererade en stark organisk tillväxt i det andra kvartalet. Investor har i juni köpt ytterligare aktier i ABB som saknar en ordinarie vd..

DI - 45 minuter sedan

Boeing betalar 468 miljoner kronor till offrens anhöriga

Boeing ska avsätta hälften av beloppet på totalt 100 miljoner dollar som finansiellt stöd till anhöriga av de som omkom i de två flygplanskrascherna med modellen 737 Max 8, skriver Reuters. .

DI - 45 minuter sedan

New York-börserna vänder till nedgång på växande handelsoro

De ledande börserna i New York var svagt nedåt efter ett par timmars handel på onsdagen. Donald Trump sade på tisdagskvällen att ytterligare tullar kan komma på kinesiska importerade varor då Kina "har svikit USA" genom att inte köpa amerikanska jordbruksprodukter..

DI - 1 timme sedan

Stockholmsbörsen på rött – blodig rapportdag för Ericsson

Det blev rejäla ras för flera rapporterande OMXS30-bolag på onsdagen, där Ericsson, Alfa Laval, Getinge och Swedbank tog de tyngsta smällarna. Med några minuter kvart till stängning gick börsens huvudindex mot tydliga nedgångar..

DI - 1 timme sedan

Juniraset tog Sandvik på sängen – ser få tecken på ljusning

Sandviks realtidsindikator på konjunkturen, försäljning av skär, blinkar rött och vd:n Björn Rosengren ser inte mycket som pekar på att det blir så mycket bättre framöver.  Verkstadsbolagets reaktion är att sätta beredskapsplanerna i sjön och sparka 2.000 anställda.

DI - 1 timme sedan

ChromoGenics företrädesemission övertecknad

EJ FÖR OFFENTLIGGÖRANDE, PUBLICERING ELLER DISTRIBUTION, DIREKT ELLER INDIREKT, I ELLER TILL USA, KANADA, AUSTRALIEN, NYA ZEELAND, HONGKONG, JAPAN, SYDKOREA, SCHWEIZ, SINGAPORE ELLER SYDAFRIKA ELLER I NÅGON ANNAN JURISDIKTION DÄR DISTRIBUTION AV DETTA PRESSMEDDELANDE SKULLE VARA OLAGLIG..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.