DI > Ekonomi

Thursday, 18 July, 04:45

DI - 09 jul 19 kl. 12:44

Oasmia avslutar samarbete med tidigare ordförandeOasmia meddelar att bolaget avslutar anställningen för den tidigare arbetande ordföranden Julian Aleksov utan att någon ytterligare ersättning utgår. Det framgår av ett pressmeddelande. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Julian Aleksov

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Oasmia, avslutar, samarbetemed tidigare , ordförande
DI - 29 dec 17 kl. 19:24

Ordförande minskar ägandet i Oasmia

Alceco International har sålt drygt 2,3 miljoner aktier i Oasmia till ett värde av 5,6 miljoner kronor. Alceco International ägs av Oasmias ordförande Julian Aleksov och styrelseledamoten Bo Cederstrand..

DI - 19 mar 19 kl. 23:01

Jörgen Olsson vald till ny ordförande i Oasmia

Jörgen Olsson valdes till ny ordförande i Oasmia under den extra bolagsstämman, som var sammankallad på begäran av aktieägare..

YLE - 08 nov 13 kl. 11:25

Ny SFI-ordförande: unga bör hitta den inre glöden inom idrotten

Hangöbon Christine Suvanto är nyvald ordförande För Svenska Finlands Idrottsförbund och tillträder vid årsskiftet. Hon talar varmt för samarbete och också för en sporrande coachning - något som inte alla gånger fungerar i dagens Finland. Suvanto, som också är ordförande för Hangö IK:s friidrottssektion, vill inom SFI jobba för öppenhet och samarbete.

UT - 06 nov 14 kl. 06:53

Tommy Johansson avgår som ordförande

Tommy Johansson har varit ordförande i föreningen Fotbollshall Ulricehamn sedan starten för tio år sedan. I mars lämnar han uppdraget. Överskottsenergi från ishallen skulle tas tillvara och användas för att värma upp fotbollshallen.

YLE - 05 apr 14 kl. 20:14

Stubb och Vapaavuori eniga: Jyrkis tid som ordförande har varit en framgånghistoria!

Både utrikeshandelsminister Alexander Stubb och näringsminister Jan Vapaavuori kände till Jyrki Katainens beslut på förhand. Alexander Stubb säger att Katainen berättade om sitt beslut för honom på fredagen. Också Jan Vapaavuori säger att han känt till det en kort tid men att när Katainen berättade om sina framtidsplaner för honom kom det som en stor överraskning.

YLE - 20 maj 17 kl. 05:13

Analys: Sannfinländarnas nya ordförande får det inte lätt

Hittills har vi diskuterat vem som ska bli Sannfinländarnas nya partiordförande. Valet handlar ändå om mycket mer än person. Sannfinländarna behöver en ny strategi om partiet ska hålla ställningarna, skriver Yle Nyheters politiska reporter AG Karlsson.

BT - 20 okt 14 kl. 21:29

Känslofyllt när Carlsson valdes till ordförande

Stefan Carlsson (S) är ny ordförande i kommunstyrelsen. Det beslutade kommunfullmäktige ikväll. Johan Björkman (M) valdes till ny vice ordförande.

Skånskan - 17 feb 16 kl. 14:00

Lämnar som byalagets ordförande

HJÄRUP I vår får aktiva Hjärups Byalag se sig om efter en ny ordförande.
Malin Flankör som hållit i klubban de senaste två åren, är redo att lämna den vidare.– Vid årsmötet i april lämnar jag uppdraget som ordförande, säger Malin Flankör.

YLE - 09 jul 15 kl. 11:03

Ilkka Kanerva fortsätter som ordförande i OSSE

Riksdagsledamoten Ilkka Kanerva (Saml) fick förnyat förtroende som ordförande för Organisationen för säkerhet och samarbete i Europa OSSE:s parlamentariska församling. Ilkka Kanerva återvaldes enhälligt för en ny mandatperiod. Kanerva valdes till ordförande förra året vid generalförsamlingens möte i Azerbajdzjans huvudstad Baku.

YLE - 02 jul 14 kl. 12:13

Kanerva ordförande i OSSE

Riksdagsledamot Ilkka Kanerva (Saml) har blivit vald till ordförande för Organisationen för säkerhet och samarbete i Europa OSSE:s parlamentariska församling. Kanerva vann över den sittande ordföranden Ratko Krivokapic efter en jämn omröstning. Rösterna föll 111-96 till Kanervas favör.

Fler nyheter från DI

DI - 6 timmar sedan

Ebays resultat per aktie högre än väntat – höjer helårsprognosen

Auktionsbjässen Ebay redovisar en omsättning i linje med förväntat under andra kvartalet. Justerat resultat per aktie var högre än väntat och bolaget skruvar upp helårsprognosen. .

DI - 6 timmar sedan

USA avbryter militärt samarbete med Turkiet

USA gör verklighet av hotet om att avbryta samarbetet med Turkiet kring det toppmoderna amerikanska smygarflygplanet F-35. En rad turkiska företag som tillverkar delar och komponenter till planen stoppas nu av USA. Turkiets planer att köpa omkring 100 F-35 stoppas också, meddelar försvarshögkvarteret Pentagon..

DI - 6 timmar sedan

Grisuppfödning och fastigheter – bredden stärker Broby Gård

Kyckling- och grisuppfödning, åkerbruk åt sig själva och andra, biffkor, jakt, entreprenadrörelse och fastigheter – verksamhetsgrenarna är många på Broby Gård utanför Nyköping. ”Man ska inte gräva ned sig i detaljer”, beskriver Kjell Ericson sin metod att hantera de många benen..

DI - 6 timmar sedan

Alcoa levererar bättre kvartalsresultat än väntat

Den amerikanska aluminiumproducenten Alcoa redovisar ett justerat resultat per aktie på -0,01 dollar för det andra kvartalet 2019..

DI - 6 timmar sedan

IBM ökar vinsten i andra kvartalet

It-jätten IBM redovisar en vinst på 3,17 dollar per aktie, högre än förväntade 3,07 dollar i andra kvartalet..

DI - 6 timmar sedan

Netflix redovisar högre vinst per aktie än väntat

Netflix gjorde en vinst på 60 cent per aktie i andra kvartalet, att jämföra med förväntnignarna på 56 cent, rapporterar CNBC..

DI - 6 timmar sedan

Quiapeg Pharmaceuticals genomför riktad emission på 15 Mkr

Quiapeg Pharmaceuticals har beslutat att genomföra en riktad nyemission av aktier om cirka 3 miljoner kronor, samt en riktad konvertibelemission om cirka 12 miljoner kronor..

DI - 6 timmar sedan

Handelsoro dämpar riskaptiten på Wall Street

De ledande börserna i New York gick mot en stängning på negativt territorium på onsdagskvällen. Fortsatt fokus på Donald Trumps tullskrammel mot Kina och bolagens kvartalsrapporter lyckades inte lyfta börshumöret..

DI - 7 timmar sedan

Fler och fler vill resa med SJ – dubblar resultatet

SJ redovisar ett rörelseresultat på 258 miljoner kronor i andra kvartalet, upp från 113 miljoner i samma kvartal året innan. Omsättningen ökade från 1.997 miljoner kronor till 2.

DI - 7 timmar sedan

Chockläge när Tesla rapporterar

En kursrusning på 40 procent för elbilstillverkaren Tesla har trissat upp förväntningarna på halvårsrapporten. Men det finns faktiskt ändå goda förutsättningar för rapporten att slå förväntningarna. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.