DI > Ekonomi

Monday, 22 July, 09:57

DI - 09 jul 19 kl. 12:23

EU:s finansministrar vill ge britter stöd året ut vid hård brexitEU:s finansministrar antog på tisdagen beredskapsåtgärder som ska säkerställa att brittiska förmånstagare får EU-stöd vid en avtalslös brexit..
Läs mer på DI
Läs mer om:
EU

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: EU:s, finansministrarvill ge , britter, stöd, åretut vid , hård brexit
YLE - 08 apr 17 kl. 10:50

Britter i Finland oroade över brexit – allt fler vill bli finländska medborgare

Osäkerheten är det värsta. Det säger britter bosatta i Finland som inte har en aning om vad brexit kommer att innebära för dem. Det enda de vet är att de snart inte längre är EU-medborgare.

BT - 07 nov 14 kl. 14:37

Britter tros få anstånd med EU-nota

Storbritannien är på väg att få anstånd med sin nya mångmiljardräkning till EU till nästa höst, uppger EU-källor. När Sverige ska få tillbaka sin miljard är högst oklart.EU:s finansministrar har använt en bra bit av dagens möte i Bryssel åt att diskutera de i många fall drastiskt ändrade medlemsavgifter som blivit följden av att det internationella sättet att beräkna BNP har ändrats.

Dagen - 18 jan 11 kl. 03:00

Allt fler britter konverterar till islam

Uppemot 40 000 britter har konverterat till islam sedan 2001. De flesta av dem är kvinnor.

- Mitt liv har förändrats dramatiskt.

Kristianstadsbladet - 16 okt 13 kl. 11:24

Britter drabbade av galna kosjukan


Betydligt fler britter än vad man hittills trott är infekterade av det prion-protein som orsakar hjärnsjukdomen vCJD, mer känt som den mänskliga varianten av galna ko-sjukan.Enligt en studie som publiceras i tidskriften British Medical Journal är cirka en av 2 000 britter infekterade, vilket är mer än dubbelt så många mot vad man tidigare trott.Av allt att döma innebär detta inte att en av 2 000 britter kommer att utveckla sjukdomen, säger forskare till tidskriften Nature.

BT - 16 okt 13 kl. 11:26

Britter drabbade av galna kosjukan

Betydligt fler britter än vad man hittills trott är infekterade av det prion-protein som orsakar hjärnsjukdomen vCJD, mer känt som den mänskliga varianten av galna ko-sjukan. Enligt en studie som publiceras i tidskriften British Medical Journal är cirka en av 2 000 britter infekterade, vilket är mer än dubbelt så många mot vad man tidigare trott.Av allt att döma innebär detta inte att en av 2 000 britter kommer att utveckla sjukdomen, säger forskare till tidskriften Nature.

BT - 16 okt 13 kl. 13:00

Britter drabbade av galna kosjukan

Betydligt fler britter än vad man hittills trott är infekterade av det prion-protein som orsakar hjärnsjukdomen vCJD, mer känt som den mänskliga varianten av galna ko-sjukan. Enligt en studie som publiceras i tidskriften British Medical Journal är cirka en av 2 000 britter infekterade, vilket är mer än dubbelt så många mot vad man tidigare trott. Av allt att döma innebär detta inte att en av 2 000 britter kommer att utveckla sjukdomen, säger forskare till tidskriften Nature.

Dagensanalys.se - 08 aug 16 kl. 11:44

Miljontals britter försöker sig på en digital ”detox”

Brittiska internetanvändare släcker periodvis ner dator- och mobilskärmar i allt större utsträckning, enligt en studie från Ofcom. Resultaten pekar på att motsvarande 15 miljoner britter nu försöker hitta en hälsosammare balans mellan ”skärmtid” och livet bortom internet. Studien från analysföretaget Ofcom, kallad Communications Market Report 2016, fastslår att 34 procent (motsvarande 15 miljoner) vuxna britter har medvetet försökt att spendera en tid ”offline”.

Sydsvenskan - 14 feb 12 kl. 22:43

Finansministrar ställer in möte

Eurozonens finansministrar ersätter det planerade mötet i morgon om krisen i Grekland med en telefonkonferens. En anledning är att den grekiska koalitionsregeringen ännu inte avgivit nödvändiga löften om reformer.
Eurozonens finansministrar ersätter det planerade mötet i morgon om den ekonomiska krisen i Grekland med en telefonkonferens.

Dagens PS - 04 dec 17 kl. 12:30

EU:s finansministrar svartlistar skatteparadis

EU-länderna är dock inte eniga om hur hård bedömningen ska vara. Det här rapporterar Nyhetsbyrån Direkt, som uppger att EU:s finansministrar möts i morgon, tisdag, och att ett antal länder och territorier då kan komma att hamna på EU:s svarta skatteparadislista. På ekofinmötet väntas däremot diskussionen om hur digitala jättar som Google och Facebook ska beskattas skjutas upp.

BT - 23 aug 11 kl. 07:38

Utredning om olagliga tippar läggs ner - men ny grupp britter i Borås

Polisutredningen om avfallsdumpningen som kopplats till brittiska asfaltläggare ska läggas ner.
Men en ny grupp britter har kommit till Borås och en av dem häktades i helgen för grovt rattfylleri och hot mot tjänsteman. Sedan tidigare står en engelsman åtalad för olaga hot på Saltemads camping då en grupp sten- och asfaltläggare bodde där i juli.

Fler nyheter från DI

DI - 3 minuter sedan

Rejäla riktkurshöjningar för kursraketen efter rapport

Livekasinobolaget Evolution Gaming har fått två rejäla riktkurshöjningar i spåren av fredagen rapportrökare. Ett analyshus går dock mot strömmen och sänker sin rekommendation. .

DI - 15 minuter sedan

Designbolag höjer resultatprognosen för 2019

Finska designföretaget Marimekko höjer prognosen för det jämförbara rörelseresultatet för 2019. Resultatet bedöms nu bli högre än föregående år och uppgå till som mest cirka 15 miljoner euro..

DI - 15 minuter sedan

Acconeer tecknar distributionsavtal med japanskt bolag

Radarteknikföretaget Acconeer har tecknat ett distributionsavtal med japanska Restar Electronics. Avtalet avser inledningsvis radarsensorn A1 och utvärderingskit och täcker den japanska marknaden. .

DI - 15 minuter sedan

Nordea höjer Autoliv – spår tilltagande organisk tillväxt

Autolivs organiska tillväxt kommer att ta fart under det andra halvåret 2019 till följd av en stabiliserande fordonsmarknad där Autoliv kommer att fortsätta ta marknadsandelar. .

DI - 30 minuter sedan

Källor: Utmanarbank i samtal om försäljning av låneportfölj

Den pressade utmanarbanken Metro Bank för samtal om att avyttra en del av sin låneportfölj till den amerikanska hedgefonden Cerberus Capital Management, rapporterade Sky News i söndags med hänvisning till källor..

DI - 45 minuter sedan

Pareto: Kursraketen har mer att ge – uppsida på 25 procent

Pareto ser möjligheter för medicinteknikbolaget Getinge att göra förbättringar inom affärsområdet Surgical Workflow under de kommande 12 till 36 månaderna. Det framgår av en analys daterad den 22 juli..

DI - 45 minuter sedan

Kraftigt vinstlyft för Hyundai

Den sydkoreanska biltillverkaren Hyundai Motors nettovinst för årets andra kvartal lyfte till 919,3 miljarder won (motsvarande 7,3 miljarder kronor). Det är en vinstökning med 31 procent jämfört med andra kvartalet 2018..

DI - 45 minuter sedan

Quickbit vidtar åtgärder efter misstänkt dataincident

Fintechbolaget Quickbit EU, som utvecklar tekniklösningar för kryptovalutor och blockchain, har notifierats av externa säkerhetsexperter om att viss data har haft ett undermåligt skydd. .

DI - 1 timme sedan

Mindre nedgång på Stockholmsbörsen – MTG faller på rapport

Stockholmsbörsen inledde måndagens handel strax under nollan. På rapportfronten backar MTG nästan 7 procent efter att ha sänkt sin tillväxtprognos. .

DI - 1 timme sedan

Stockholmsbörsen ser ut att öppna strax under nollan

Stockholmsbörsen väntas börja veckan med lätt sjunkande noteringar. Förra veckans rapportflod bromsar på måndagen tillfälligt upp till en rännil och det enda större bolag som visar upp sig är MTG..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.