DI > Ekonomi

Thursday, 18 July, 04:45

DI - 09 jul 19 kl. 11:02

Investor säljer ögonlaserkedjan till HollandInvestor säljer sin ögonlaserkedja Memira till holländska Bergman Clinics, efter att Di i våras avslöjade att en affär var på gång. Köpeskillingen kan ha uppgått till miljardbelopp – men orsakar knappt en blinkning i Wallenbergbolaget..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Holland, Memira, Bergman Clinics, Di, Wallenbergbolaget

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Investor, säljer, ögonlaserkedjantill , Holland
Affärsvärlden - 04 dec 12 kl. 13:26

Investor säljer Gambro till Baxter

Investor och EQT säljer Gambro till Baxter för ett totalt värde på skuldfri bas om 26,5 miljarder kronor. Gambros eget kapital värderas till 18,3 miljarder kronor, justerat för en nettoskuld om 8,2 miljarder kronor..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Investor säljer Gambro

Wallenbergsfärens maktbolag Investor och riskkapitalbolaget EQT säljer medicinteknikföretaget Gambro till Baxter International för 26,5 miljarder kronor på skuldfri basis..

Realtid - 12 jul 19 kl. 08:19

Investor säljer Aleris till Triton

Patricia Industries, en del av Investor AB, säljer Aleris till Triton för 2,8 miljarder kronor på skuldfri basis..

Affärsvärlden - 14 jun 13 kl. 14:29

Investor säljer hela innehavet i Biotage

Investmentbolaget Investor har sålt hela sitt innehav i Biotage..

SvD - 19 apr 16 kl. 12:35

Investor säljer innehavet i klädettikettbolag

Investor sålde under det första kvartalet de sista resterna av sitt innehav i det Boråsbaserade klädetikettbolaget Nilörngruppen, efter att i höstas ha sålt sina A-aktier till huvudägaren Traction..

Affärsvärlden - 09 okt 17 kl. 11:06

Investor säljer allt i Tobii

Investor har via dotterbolaget Invifed sålt hela sitt resterande innehav i ögonsensorbolaget Tobii. Det framgår av ägartjänsten Holdings, som har uppgifter från Euroclears register..

Kristianstadsbladet - 16 apr 14 kl. 16:57

Investor ratar Scaniabud


Wallenbergsfärens maktbolag Investor säger nej till Volkswagens bud på lastbilstillverkaren Scania, rapporterar Svenska Dagbladet med hänvisning till Investors informationsdirektör Stefan Stern.Investor följer därmed den oberoende styrelsegruppens rekommendation, enligt vilken budet inte motsvarar värdet på Scania.Investor hade fram till 2008 en kontrollpost i Scania, men har sedan dess sålt merparten av sitt innehav.

TA - 16 apr 14 kl. 16:57

Investor ratar Scaniabud


Wallenbergsfärens maktbolag Investor säger nej till Volkswagens bud på lastbilstillverkaren Scania, rapporterar Svenska Dagbladet med hänvisning till Investors informationsdirektör Stefan Stern.Investor följer därmed den oberoende styrelsegruppens rekommendation, enligt vilken budet inte motsvarar värdet på Scania.Investor hade fram till 2008 en kontrollpost i Scania, men har sedan dess sålt merparten av sitt innehav.

Opinionen.se - 16 apr 14 kl. 17:05

Investor ratar Scaniabud


Wallenbergsfärens maktbolag Investor säger nej till Volkswagens bud på lastbilstillverkaren Scania, rapporterar Svenska Dagbladet med hänvisning till Investors informationsdirektör Stefan Stern. Investor följer därmed den oberoende styrelsegruppens rekommendation, enligt vilken budet inte motsvarar värdet på Scania. Investor hade fram till 2008 en kontrollpost i Scania, men har sedan dess sålt merparten av sitt innehav.

BT - 16 apr 14 kl. 16:57

Investor ratar Scaniabud

Wallenbergsfärens maktbolag Investor säger nej till Volkswagens bud på lastbilstillverkaren Scania, rapporterar Svenska Dagbladet med hänvisning till Investors informationsdirektör Stefan Stern. Investor följer därmed den oberoende styrelsegruppens rekommendation, enligt vilken budet inte motsvarar värdet på Scania.Investor hade fram till 2008 en kontrollpost i Scania, men har sedan dess sålt merparten av sitt innehav.

Fler nyheter från DI

DI - 6 timmar sedan

Ebays resultat per aktie högre än väntat – höjer helårsprognosen

Auktionsbjässen Ebay redovisar en omsättning i linje med förväntat under andra kvartalet. Justerat resultat per aktie var högre än väntat och bolaget skruvar upp helårsprognosen. .

DI - 6 timmar sedan

USA avbryter militärt samarbete med Turkiet

USA gör verklighet av hotet om att avbryta samarbetet med Turkiet kring det toppmoderna amerikanska smygarflygplanet F-35. En rad turkiska företag som tillverkar delar och komponenter till planen stoppas nu av USA. Turkiets planer att köpa omkring 100 F-35 stoppas också, meddelar försvarshögkvarteret Pentagon..

DI - 6 timmar sedan

Grisuppfödning och fastigheter – bredden stärker Broby Gård

Kyckling- och grisuppfödning, åkerbruk åt sig själva och andra, biffkor, jakt, entreprenadrörelse och fastigheter – verksamhetsgrenarna är många på Broby Gård utanför Nyköping. ”Man ska inte gräva ned sig i detaljer”, beskriver Kjell Ericson sin metod att hantera de många benen..

DI - 6 timmar sedan

Alcoa levererar bättre kvartalsresultat än väntat

Den amerikanska aluminiumproducenten Alcoa redovisar ett justerat resultat per aktie på -0,01 dollar för det andra kvartalet 2019..

DI - 6 timmar sedan

IBM ökar vinsten i andra kvartalet

It-jätten IBM redovisar en vinst på 3,17 dollar per aktie, högre än förväntade 3,07 dollar i andra kvartalet..

DI - 6 timmar sedan

Netflix redovisar högre vinst per aktie än väntat

Netflix gjorde en vinst på 60 cent per aktie i andra kvartalet, att jämföra med förväntnignarna på 56 cent, rapporterar CNBC..

DI - 6 timmar sedan

Quiapeg Pharmaceuticals genomför riktad emission på 15 Mkr

Quiapeg Pharmaceuticals har beslutat att genomföra en riktad nyemission av aktier om cirka 3 miljoner kronor, samt en riktad konvertibelemission om cirka 12 miljoner kronor..

DI - 6 timmar sedan

Handelsoro dämpar riskaptiten på Wall Street

De ledande börserna i New York gick mot en stängning på negativt territorium på onsdagskvällen. Fortsatt fokus på Donald Trumps tullskrammel mot Kina och bolagens kvartalsrapporter lyckades inte lyfta börshumöret..

DI - 7 timmar sedan

Fler och fler vill resa med SJ – dubblar resultatet

SJ redovisar ett rörelseresultat på 258 miljoner kronor i andra kvartalet, upp från 113 miljoner i samma kvartal året innan. Omsättningen ökade från 1.997 miljoner kronor till 2.

DI - 7 timmar sedan

Chockläge när Tesla rapporterar

En kursrusning på 40 procent för elbilstillverkaren Tesla har trissat upp förväntningarna på halvårsrapporten. Men det finns faktiskt ändå goda förutsättningar för rapporten att slå förväntningarna. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.