PrivataAffärer > Ekonomi

Saturday, 20 July, 20:21

PrivataAffärer - 09 jul 19 kl. 10:12

Billigast hyra i RonnebyDet är stora skillnader i hyror för den som vill hyra i andra hand. Inte oväntat är det dyrast i Stockholm. Där är medianhyran i andra hand 11 500 kr i månaden, enligt tidningen Hem & Hyra, som använt sig av statistik från Blocket. Billigast är det att hyra i Ronneby, 4 750 kr i månaden. Medianhyran i Sverige för andrahandshyror är 8 205 kr i månaden, en ökning med 205 kr jämfört med ett år tidigare.
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Ronneby, Stockholm, Hem, Blocket, Sverige, Way, Göteborg, Tero Rantamäki, Median

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Billigast, hyrai , Ronneby
Expressen - 08 jul 19 kl. 22:17

Här är det billigast att hyra bostad i andra hand

I Ronneby kan du bo tre månader i din andrahandslägenhet för samma pris som för en månad i Stockholm.Ronneby är nämligen den plats i landet där det är billigast att hyra i andra hand. Det visar statistik från Blocket som Hem & Hyra tagit del av.

Blekinge Läns tidning - 09 jul 19 kl. 10:07

Ronneby har landets billigast andrahandshyra

I Ronneby är det hälften så dyrt att hyra i andra hand som i Stockholm..

Sydöstran - 08 jul 19 kl. 14:19

Ronneby i topp – lägst andrahandshyra i landet

Medianpriset för att hyra en tvåa i andra hand är 11 500 kronor i Stockholm. I Ronneby är läget det motsatta med lägst hyra i hela landet..

Sydöstran - 08 feb 11 kl. 03:00

Ronneby har billigaste sophämtningen i länet

BLEKINGE Sophämtningen i Blekinge är näst billigast i landet. Lägst pris i länet har Ronneby där hyresgästen betalar 80 kronor i månaden för att få soporna transporterade till tippen..

Cornucopia - 09 mar 18 kl. 16:24

Fredagsmys: Billigare hyra bil än äga ny bil vid långa bilresor

Dags för ett kort fredagsmys. Efter veckans Sverigeturné är jag nu hemma och kan konstatera att det är billigare att hyra en "ny" Volvo V60 AWD än att köra en egen ny bil vid längre bilresor när man ser på totalkostnaden.

Söndagens till fredagens bilresa innefattade ca 158 mil, och flera tidskritiska resor pga dagliga framträdanden och inbokade möten.

Sydöstran - 03 okt 18 kl. 07:00

Kommunen kan hyra ut förskoleplatser

På en del förskolor i Karlskrona kommun finns det flera lediga platser. Det kan leda till att Ronneby kommun kan hyra platser i grannkommunen. .

Aftonbladet - 02 jan 13 kl. 13:12

Hyra, leasa, köpa eller bilpool?

Så funkar det - och det är billigast för dig.

Helsingborgs Dagblad - 07 okt 15 kl. 14:05

SEB höjer — inte längre billigast

SEB har kraftigt höjt sina bolåneräntor den senaste månaden och är därmed inte längre billigast bland storbankerna.Mellan augusti och september har SEB höjt tremånadersräntan från 1,42 till 1,58 procent. Nu är i stället Swedbank billigast med en ränta på 1,55 procent, enligt de faktiska genomsnittsräntor som bankerna sedan i somras nu tvingas redovisa på sina hemsidor.

Sydsvenskan - 07 okt 15 kl. 14:05

SEB höjer — inte längre billigast

SEB har kraftigt höjt sina bolåneräntor den senaste månaden och är därmed inte längre billigast bland storbankerna.Mellan augusti och september har SEB höjt tremånadersräntan från 1,42 till 1,58 procent. Nu är i stället Swedbank billigast med en ränta på 1,55 procent, enligt de faktiska genomsnittsräntor som bankerna sedan i somras nu tvingas redovisa på sina hemsidor.

YLE - 23 apr 17 kl. 05:03

Finlandssvenska elever äter dyrast i Korsnäs, billigast i Vanda - kolla vad skolmaten kostar i din kommun

Priset på skolmat varierar stort mellan kommunerna i Finland. Den mat som en elev äter per dag kan kosta allt mellan 1,67 euro i Vanda och 8,28 euro i Puumala i Södra Savolax. De mest påkostade måltiderna i Svenskfinland äter eleverna i Korsnäs.

Fler nyheter från PrivataAffärer

PrivataAffärer - Igår: 14:46

Kinnevik: Substansvärdet ökade 6 procent

Substansvärdet ökade med 6 procent under kvartalet, ”framförallt drivet av en positiv aktiekursutveckling i Zalando och Tele2 samt positiva värdeförändringar på Livongo och Babylon, vilket till viss del motverkades av negativ värdeutveckling i Global Fashion Group”, skriver Kinnevik. Resultatet efter skatt blev 5.961 miljoner kr (5.

PrivataAffärer - Igår: 14:30

Skydda dig mot hackare i sommar

Numera tar de flesta svenskar med sig både surfplatta och dator på semestern. Självklart bär vi även med oss våra mobiler. Inför en semesterresa med datorer behöver du kontrollera hur säkra datorer, paddor och mobiler egentligen är.

PrivataAffärer - Igår: 13:15

Sämre än väntat för Autoliv

Autoliv redovisar ett resultat före skatt på 151 miljoner dollar för det andra kvartalet 2019. Analytikerna hade räknat med ett resultat före skatt på 175 miljoner dollar enligt Infront Datas prognossammanställning. Rörelseresultatet exklusive kostnader för kartellutredningar och kapacitetsneddragningar uppgick till 183 miljoner dollar och den justerade rörelsemarginalen till 8,5 procent.

PrivataAffärer - Igår: 13:00

”Lönar sig att jämföra husbilsförsäkringar”

Antalet husbilar blir allt fler, i Sverige finns numera närmare 100 000 husbilar registrerade, enligt Husvagnsbranschens Riksförbunds statistik. Eftersom husbilar till sin funktion skiljer sig mot vanliga personbilar krävs en helt annan typ av försäkring redan från första innehavsdagen, menar Konsumenternas Försäkringsbyrå. – Vi har lyft fram några viktiga saker som är bra att känna till om husbilsförsäkringar.

PrivataAffärer - Igår: 10:59

Trading Direkt: Långsiktig teknisk analys på index


Rapportfloden fortsätter och i dag rapporterar bland annat bjässarna Boliden, Autoliv och SSAB. Dessutom talar reportern Michael Bernander om förväntningarna inför Autolivs rapport som släpps klockan 12.00 idag.

PrivataAffärer - Igår: 08:55

Här är fredagens färska analyser

Handelsbanken Capital Markets höjer riktkursen för Intrum till 270 kr från 240 kr. Rekommendationen behåll upprepas. Det framgår av Bloomberg.

PrivataAffärer - Igår: 08:21

Attendos resultat i nivå med vinstvarningen

Justerat ebita, som enligt Attendo motsvarar ebita enligt tidigare redovisningsstandard, var 42 miljoner kr (128). Nettoomsättningen uppgick till 2.990 miljoner kr (2.

PrivataAffärer - Igår: 07:52

Saabs orderingång minskade

Saabs rörelseresultat blev 630 miljoner kronor för det andra kvartalet 2019 (458). Analytikerna hade räknat med ett rörelseresultat på 607 miljoner kronor, enligt Bloomberg News sammanställning inför rapporten. Försäljningen steg till 8.

PrivataAffärer - Igår: 07:55

Klart svagare än väntat för Boliden

Bolidens resultat före skatt blev 1.478 miljoner kronor för det andra kvartalet 2019. Analytikerna hade räknat med ett resultat före skatt på i genomsnitt 1.

PrivataAffärer - Igår: 07:35

NCC klart under förväntan

NCC:s rörelseresultat blev 411 miljoner kronor i det andra kvartalet. Bloomberg News analytikerenkät, med sju prognoser, pekade mot 530 miljoner kronor. Nettoomsättningen blev 14.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.