Skånskan > Nyheter

Friday, 17 January, 15:17

Skånskan - 08 jul 19 kl. 08:00

Dödligt hot – avsnitt 14Sommarföljetong – Jag får kanske tänka om. Vi har visserligen en säkerhetsavdelning, fast dom verkar mest gå på rutin. Men det finns ju säkerhetsföretag. Jag anlitade ett igår.
– Jag såg det.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Quadrini, Sture, Gelleråsen, Gamla, Sture Blandin, Köpmangatan, Luigi Quadrini, Blandins, Eric Gustafson, Björkesta, Basel, Earl Grey, När, Nadine, Syrien, John, Phuket, Jonas, Oskar Svanberg, Francine, UD, Cléo, Asplund, Grillska, Blandin, Calle, Örebro, Stortorget, Riksenheten, Guds, Tillbaka, Östermalm, Marieberg, Jacob Siölin, Le Corbusier, Uppsala, Parisutställningen, Exposition, Modern Industrial, Decorative Arts, Société, Artistes Décorateurs, Great Gatsby, Chrysler Building, New York, South Beach, Miami, Normandie, Calle Asplund, Stures

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dödligt, hot, avsnitt14
Skånskan - 22 jul 19 kl. 08:00

Dödligt hot – avsnitt 26

– ”Johan Kristian Homan”, sa jag till Cléo. ”Distriktsmästare i för snabba slutsatser.” Men som vanligt låtsades hon inte om vad jag sa, hoppade upp på fönsterbrädan och tog kontroll över sitt revir, gårdens fågelfauna.

Skånskan - 06 jul 19 kl. 08:00

Dödligt hot – avsnitt 13

SOMMARFÖLJETÅNG Vi gick ut på den breda terrassen. Utsikten över Stockholm i kvällssol var fantastisk. Frihamnen med Finlandsfärjorna som stora vita ankmammor, Djurgårdens tunga grönska och Kaknästornets grå pekfinger mot himlen.

Skånskan - 20 jul 19 kl. 08:00

Dödligt hot-avsnitt 25

Jag övervägde att tala om för Eric vad jag upplevt, men beslöt att låta bli. Han är en kär och nära vän, ställer alltid upp, men det här skulle kanske bli för mycket för honom att ta till sig. Och han är dessutom mycket road av att kunna förmedla sina kunskaper till den som vill lyssna, skvallrig med ett annat ord.

Skånskan - 23 jul 19 kl. 08:00

Dödligt hot – avsnitt 27

Vi säger som Trump: ”Sweden first”, ett litet skratt. Du som är bildad känner väl till Ignatius Loyola?
– Självklart.

Skånskan - 04 jul 19 kl. 08:28

Dödligt hot – avsnitt 21

FÖLJETONG Mina anställdas privatl
iv lägger jag mig inte i, sa Sture kort.
Menar du att dom på nåt sätt skulle konspirera mot mig?
– Jag menar ingenting, det är bara ett konstaterande.

Skånskan - 09 jul 19 kl. 08:00

Dödligt hot – avsnitt 15

Sommarföljetongen – Du menar mina bromsar?
– Inte bara det. Två förare omkom ju och det kan finnas en koppling mellan felet på din bil och deras död.

Skånskan - 13 jul 19 kl. 19:00

Dödligt hot- avsnitt 17

– Skål, Francine log och höjde sitt glas.Vi hade passerat de pärlskimrande vattenkaskaderna från den mäktiga fontänen på Karlaplan, gått förbi Cassi och franska ambassaden på ena sidan och Historiska museets lejongula fasad på den andra. Förbi Stockholms kanske fulaste hus vid hörnet av Linnégatan och fram emot de tunga kasernerna på höjden som vilade på höga granitsocklar.

Skånskan - 05 jul 19 kl. 08:37

Dödligt hot – avsnitt 12

SOMMARFÖLJETONG Jag satt tyst, började inse vidden av vad jag givit mig in på. Här satt jag i min våning på Köpmantorget tillsammans med en ung kvinna som misstänktes av polisen och av gruppen som kidnappade Jonas och mig. Dels kunde hon förmodligen åtalas för medhjälp till terrorism och dels kunde hon avrättas av fanatiska terrorister.

Skånskan - 24 jul 19 kl. 08:00

Dödligt hot -avsnitt 28

– Sen har du kvar mordet på Mehmet. Det du sa förut verkade mera gissningar. Madelaine kan alltså ha varit inblandad i det också?

DN - 24 jan 19 kl. 23:56

George Soros: Kina är ett dödligt hot mot fria samhällen

DAVOS. Finansmannen och filantropen George Soros, en stadig deltagare på Världsekonomiskt forum, varnade på torsdagen för att Kina är ett dödligt hot mot fria samhällens överlevnad. Särskilt pekade han ut den kinesiska ledningens strävan att med tekniska medel skapa ett totalitärt system där alla medborgare kontrolleras av staten..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 15 minuter sedan

Får böta för snabb A-traktor

SJÖBO En A-traktor får gå i högst 30 kilometer i timmen.
En 17-årig Sjöbobo döms nu till dagsböter för att hans fordon manipulerats så att det gick dubbelt så fort.Det var i mitten av juni som 17-åringen kom körande på Storgatan i Lövestad.

Skånskan - 45 minuter sedan

96 kvadratmeter stort kedjehus i Teckomatorp sålt till nya ägare

Teckomatorp Fastigheten på Prästkragegatan 8 i Teckomatorp har fått nya ägare. Köpare är Tomasz Bednarski, 32, och Patrycja Anna Czerwinska, 30, och säljare är Gunvor Andersson. Köpet blev klart i december 2019 och priset blev 1 700 000 kronor.

Skånskan - 1 timme sedan

Nora blev klassegrare

BROTTNING Eslövs AI:s Nora Nilsson blev klassegrare i WW9 28 kg i Dana Cup. Med sig hem från Lund fick EAI också ett brons, fixat av Hugo Lehtinen i Gr11 45 kg. EAI hade den gångna helgen också ett sju brottare starkt gäng på IKDanas nybörjartävling.

Skånskan - 1 timme sedan

Husen kommer att bli bostäder

Eslöv När vuxenpsykiatrin lämnar Eslöv för Lund planerar ägaren BA Bygg Fastigheter att göra om lokalerna till bostäder.Bert Andersson är ägare till BA Bygg Fastigheter som äger byggnaderna där vuxenpsykiatrin ligger i Eslöv i dag. Han låter inte förvånad när han får beskedet att mottagningen flyttar.

Skånskan - 1 timme sedan

Johnny Bode-pris till Svenska Akademien och Zlatan

Nöje Årets Johnny Bode-pris går i år till Svenska Akademien.
Men även Zlatan Ibrahimovic får ett hedersomnämnande av sällskapet som varje år uppmärksammar den skandalomsusade artisten. Johnny Bode-priset delas årligen ut till en någon som, enligt sällskapet,  under året agerat i kompositören, sångaren och artisten Johnny Bode-Delgadas anda, ”på så vis att han eller hon trampat i klaveret, skapat en skandal eller på annat underhållande vis visat fräckhet och ställt till det för sig själv och sin omgivning”.

Skånskan - 1 timme sedan

Melodifestivalen får Hall of Fame

I år koras Melodifestivalens 60:e vinnare och i samband med det jubileet instiftas nu också Melodifestivalens Hall of Fame.Framöver kommer sex insatser att väljas in i Melodifestivalens Hall of Fame varje år men premiäråret 2020 blir det hela 48 inval och i varje deltävlingsvecka presenteras tolv pristagare. Utöver tävlingsmomentet mellan duellerande artister bjuder Andra chansen i Eskilstuna på ett förlängt program där pristagarna hyllas.

Skånskan - 1 timme sedan

Stal kläder i lågprisaffär

Hörby En 40-årig kvinna har av Lunds tingsrätt dömts för stöld. Kvinnan har erkänt att hon i augusti förra året tog varor från Hörby lågprisaffär. Det rörde sig om kläder, skor, underkläder och glödlampor till ett värde av 3280 kronor.

Skånskan - 1 timme sedan

Fritt fram beställa borttagning av trappor

Då blev det ändå vi kommunala skattebetalare som fick bekosta borttagandet av Stora Hotellets trappa – trots att det borde vara fastighetsägarens ansvar.
Att fastighetsägaren inte själv ville bekosta denna ringa kostnad är ju totalt kontraproduktivt och fullständigt orealistiskt.
När Pelle Skerup, som ordförande i tekniska nämnden, försökte få kommunen att bekosta borttagandet – med all den problematik som kulturhistoriska föremål anammar – så var det klart att alla steg i beslutsfasen kunde bli otroligt dyra.

Skånskan - 2 timmar sedan

Plockade av hjulen

ESLÖV En personbil plundrades på sina hjul någon gång mellan onsdag och torsdag. Bilen stod parkerad på Vålarödsvägen och samtliga fyra hjul monterades av..

Skånskan - 2 timmar sedan

Rattfyllerist kunde gripas

ESLÖV/ARLÖV Polisen kunde i torsdags kväll gripa en man i 30-årsåldern, hemmahörande i Eslöv, för rattfylleri och grov olovlig körning. Han greps i Arlöv och bilen han körde var polisanmäld stulen i Eslöv..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.