Expressen > Nyheter

Friday, 29 May, 08:24

Expressen - 02 jul 19 kl. 11:06

Misstänkt granat hittad på återvinningenEn misstänkt granat har hittats på en återvinningsstation i Nora, skriver SVT Örebro. Bombexperter granskar nu det misstänkt farliga föremålet..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Nora, SVT Örebro

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Misstänkt, granat, hittad, återvinningen
Skånskan - 11 apr 19 kl. 14:19

Misstänkt granat hittad på kyrkogård

Lund En misstänkt granat har hittats vid grävarbeten på Norra kyrkogården i Lund. Enligt Skånepolisen har de som grävt slagit larm efter fyndet som de uppfattar vara någon slags granat.
Polis är på väg till platsen för att undersöka föremålet.

Helsingborgs Dagblad - 02 nov 12 kl. 14:18

Misstänkt granat hittad i Malmö hamn

En misstänkt granat har påträffats vid Aspögatan i oljehamnen i Malmö. Ett område med 200 meters radie runt fyndplatsen har spärrats av. Några fastigheter fick utrymmas, men det handlar inte om bostäder.

Nyhetskanalen - 02 nov 12 kl. 14:18

Misstänkt granat hittad i Malmö

En misstänkt granat har påträffats vid Aspögatan i oljehamnen i Malmö. Ett område med 200 meters radie runt fyndplatsen har spärrats av.Några fastigheter fick utrymmas, men det handlar inte om bostäder.

GöteborgsPosten - 25 mar 14 kl. 14:33

Misstänkt granat hittad på återvinning

En misstänkt granat har hittats på Stena Recycling i Varberg. Bombtekniker är på plats..

Expressen - 18 mar 15 kl. 12:39

Misstänkt granat hittad i Sköndal

I samband med ett grävningsarbete hittades en misstänkt granat i Sköndal. Tekniker är på väg för att undersöka föremålet..

Expressen - 22 maj 17 kl. 10:15

Misstänkt granat hittad – bombgrupp på väg

En misstänkt granat har hittats i Kumla, skriver Aftonbladet.Bombgruppen från Stockholm är på väg till platsen för att undersöka föremålet. .

Nerikes Allehanda - 22 maj 17 kl. 10:27

Misstänkt granat hittad i Kumla – bombgruppen på väg

Polisen har spärrat av ett område vid Kvarntorps industriområde i Kumla på grund av en misstänkt granat. Bombgruppen är på väg från Stockholm.
– Vi tar det säkra före det osäkra, säger Anders Sjöberg, polisområdeskommunikatör..

Nerikes Allehanda - 22 maj 17 kl. 10:27

Här anländer bomgruppen till Kvarntorp - misstänkt granat hittad på industriområde

Polisen har spärrat av ett område vid Ekokem på Kvarntorps industriområde i Kumla på grund av en misstänkt granat. Strax efter 12 på måndagen anlände bombgruppen från Stockholm.
– Vi tar det säkra före det osäkra, säger Anders Sjöberg, polisområdeskommunikatör..

Nerikes Allehanda - 22 maj 17 kl. 10:27

TV: Här anländer bombgruppen till Kvarntorp – misstänkt granat hittad på industriområde

Polisen spärrade av ett område vid Ekokem på Kvarntorps industriområde i Kumla på grund av en misstänkt granat på måndagen. Strax efter 13 på måndagen kunde bombgruppen från Stockholm konstatera att föremålet var ofarligt..

Nerikes Allehanda - 22 maj 17 kl. 10:27

TV: Bombgruppen till Kvarntorp – misstänkt granat hittad på industriområde

Polisen spärrade av ett område vid Ekokem på Kvarntorps industriområde i Kumla på grund av en misstänkt granat på måndagen. Strax efter 13 på måndagen kunde bombgruppen från Stockholm konstatera att föremålet var ofarligt..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Striden trappas upp: ”Tiden är mogen nu”

Konfliktnivån höjs i svensk politik.Oppositionen har hittills undvikit att kritisera regeringens coronastrategi. Men det kommer att ändras framöver, enligt företrädare som Expressen har talat med.

Expressen - 1 timme sedan

Man skjuten – förd till sjukhus

Sent på torsdagskvällen fördes en man skottskadad till sjukhus efter att ha skjutits i Essunga kommun id 23-tiden, enligt polisen.Mannen var vid medvetande och var talbar..

Expressen - 1 timme sedan

Samhället börjar öppna – samtidigt stiger kurvorna

Sommaren är runt hörnet men i år blir den sig inte lik då coronapandemin stoppar många semesterplaner. Restriktionerna runtom i världen lättas upp – samtidigt larmar två svenska storregioner om att smittkurvorna stiger..

Expressen - 1 timme sedan

Wilmas pojkvän ska upp i rätten

På fredagen fortsätter rättegången gällande det misstänka mordet på 17-åriga Wilma Andersson.Under dagen väntas förhör med Wilmas syster samt den mordmisstänkte 23-årige pojkvännen.Han står åtalad för mord och brott mot griftefriden..

Expressen - 1 timme sedan

Buss och spårvagn i krock – stopp i kollektivtrafiken

På fredagsmorgonen har en buss och en spårvagn kört ihop på Göta Älvbron i Göteborg.Det är stopp i båda riktningarna i kollektivtrafiken.Det finns ingen prognos..

Expressen - 1 timme sedan

Kvinnan ville skiljas – blev misshandlad med kofot

Den 45-årige mannen ringde själv till SOS och bad om hjälp.– Jag har slagit min fru och det är illa.När polis och ambulans kom till platsen hittades den 36-åriga hustrun medvetslös i en blodpöl i sängen.

Expressen - 2 timmar sedan

Tjuvarna slog till mot Elisabet, 55: ”Otrygg”

När Elisabet Johansson, 55, kom till sin tobaksbutik på morgonen möttes hon av förödelse.Någon hade brutit sig in utan att utlösa larmet.– Jag tror att det är en liga som var här och att de var proffs, säger Elisabet.

Expressen - 3 timmar sedan

Twitter flaggade Kinas inlägg om coronaviruset

Twitter har flaggat ett Twitter-inlägg skrivet av en talesperson för de kinesiska myndigheterna, skriver Reuters.Det insinuerades i inlägget att amerikansk militär hade fört coronaviruset till Kina. .

Expressen - 3 timmar sedan

Chelsea Clinton utskälld av komiker: ”Var lite mänsklig!”

Chelsea Clinton var diplomatisk i sina svar under tv-intervjun – för diplomatisk för programledaren.– Var lite mänsklig nu!, sade Stephen Colbert till Clinton enligt Express.

Expressen - 3 timmar sedan

Expertens smartaste tips: Så får du ordning hemma

Nu i coronatider är det många som tillbringar mycket tid hemma. Plötsligt blir man påmind om överfulla skåp, stökiga hallar och oorganiserade garage.Att börja rensa bland alla prylar och bestämma var de har sin plats kan leda till mindre stress och ett trevligare hem.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.